Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו LT 2010 - 3,500 - מחשב מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

חמי הלך היום למוסך מורשה של שברולט מאליבו שברשותו, ואמרו לו כי הבעיה היא במחשב מנוע ומסנן מים והעלות היא כולל עבודה היא סביב 10 אלף שקל.

נאמר לו כי רק המחשב עולה 5,600 שקל. האם זה הגיוני? האם יש אלטרנטיבות ראויות אחרות?

בברכה,

רועי.

פורסם

מקרטע? יש כל כך הרבה סיבות... האם הרכב מניע על מנוע חם חלק?

מצנן מים- פנה לאבי פארטס, יש לו מחירים סבירים.

ותתקין במוסך לא מורשה UMI .

מאיפה אתה בארץ?

פורסם
מקרטע? יש כל כך הרבה סיבות... האם הרכב מניע על מנוע חם חלק?

מצנן מים- פנה לאבי פארטס, יש לו מחירים סבירים.

ותתקין במוסך לא מורשה UMI .

מאיפה אתה בארץ?

חמי מלוד. הרכב מניע ואף נוסע אבל באמצע הדרך פתאום מקרטע. לא לסמוך לדעתך על הדיאגנוסטיקה של המוסך המורשה של umi? חמי מבולבל ;(

תודה!

פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל נשמע לי כמו משהו די מונפץ להחליף מחשב ב10,000 שקל!!

יש אפשרויות תיקון/ מחשבים חליפיים .

מה שבטוח לא הייתי ממהר להוציא 10,000 שקל.

אם תרצה המלצה למכונאי אמין שלח בפרטי.

פורסם

אני מכיר בחור שעם רכב כזה שעשה לו בעיות דומות והבעיה היית במגעים בעיתיים בבית פיוזים.

לגבי החלפת הרדיאטור אני החלפתי ברכב זהה שנת 2008 שברשותי. הרדיאטור + 2 גלונים של נוזל קירור עלו לי סביבות ה1100 שח. לא מקורי אך לא סיני. החלפתי לבד אבל לדעתי העבודה לא תעלה יותר מ500-600 שח

Subaru Legacy 2006,1994cm^3,AWD,L.P.G Lovato

• תוכן חדש...