Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיוויק ES 2002

שמתי לב שגם כשהרכב כבוי הן נשארות דולקות.לבינתיים הוצאתי פיוז.הבנתי שזה קשור ליוניט ברקס.

האם זה נכון? איפה זה נמצא? מה עלות הטיפול? ואם זה חלק שנמצא אצל כול חשמלאי רכב? תודה לכולם.

פורסם (נערך)

היוניט נמצא מעל דוושת הבלם. תציץ לשם ותוודא שמעצור הפלסטיק נמצא שם.

אם לא, תוכל לראות חתיכות ממנו על השטיח.

brakeLightSwitchWstopper1.jpg2010-01-17_033547_2010-01-16_202657.png

אם הוא שלם ותקין, אז היוניט עצמו כנראה לא תקין. קפוץ מחר לחנות חלפים ותקנה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

רב הסיכויים כמו שאסף אמר שהמעצור פלסטיק נפל.

בדר"כ הוא מודבק לדוושה ונראה כמו דיסקית שחורה. אם הוא לא נמצא, חפש אותו על רצפת הרכב (אולי הוא התגלגל מתחת למושב) והדבק חזרה.

בכל מקרה, אתה יכול לבדוק אם היוניט תקין או לא ע"י לחיצה עם האצבע על המפסק ובדיקה אם האור נדלק או לא.

פורסם
אפשרי לקנות באביזרי רכב או שחייב יוניט להונדה סיוויק או..?

בכל חנות חלפים לרכב, אני מאמין שתמצא, אולי לא בטוח מקורי אבל גם התחליפי עובד מצויין.

פורסם

תנסה לאלתר משהו, לא מסובך.

דרך אגב, בהודעה הקודמת שלי כתבתי שבלחיצה על המפסק תבדוק אם האור דולק, כמובן שזה הפוך, בלחיצה האור כבה.

פורסם

אני שמח שיש עוד עסקים שעובדים ב-10 ש"ח, אבל ממש לא סגור על זה...

גש למוסך ופתור הבעייה (אל תשכח שגם למוסך מגיע להרוויח. בקש יחד עם זאת המלצות למוסך אמין הקרוב למקום מגוריך).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני גם לא חושב שיש למוסך מה להרוויח פה...מילא המוסך היה נותן את הדיאגנוסטיקה אבל פה הבחור בא אליו עם היוניט ופיתרון הבעיה ואומר לו רק תרכיב לי...שזה עבודה של 5 דקות בלחץ! זה כבר יהיה דיי חזירי לקחת על זה משהו. זה לוקח פחות זמן מלמלא אויר בגלגלים.

פורסם
זה ממש קל,תיקח מטבע של 10 אגורות ותדביק בעזרת דבק סיליקון.

לא להדביק מטבע. זה יגרום לרעש נקישה (חלק, אבל עדיין) בכל פעם שעוזבים אל הדוושה ולשחיקה מהירה יותר של לחצן פלסטיק של היוניט.

אמורה להיות שם גומיה, לכן גם אם מאלטרים, שמים גומיה. לא לבעיה להשיג משהו מתאים, למשל גומיות שמשתמשים בדלתות של ארונות או רגליות לכסא וכו'.

פורסם
זה ממש קל,תיקח מטבע של 10 אגורות ותדביק בעזרת דבק סיליקון.

לא להדביק מטבע. זה יגרום לרעש נקישה (חלש, אבל עדיין) בכל פעם שעוזבים את הדוושה ולשחיקה מהירה יותר של לחצן פלסטיק של היוניט.

אמורה להיות שם גומיה, לכן גם אם מאלתרים, שמים גומיה. לא לבעיה להשיג משהו מתאים, למשל גומיות שמשתמשים בדלתות של ארונות או רגליות לכסא וכו'.

פורסם

הגומייה המקורית שלוחצת על היוניט עולה20ש"ח לא רואה בכלל טעם לעשות קומבינה

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...