Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת ואן/טנדר (?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שישי שלום,

בקרוב, לצורך ריהוט דירה, אצטרך להעמיס הרבה פרטי ריהוט מאיקאה, חשבתי תחילה להיעזר בחבר, לרכוש כל מה שצריך ולבצע משלוח, אך יש סיכוי שהשכרת רכב לצורך הנושא תעלה פחות.

מה לדעתכם יתאים והיכן מומלץ להשכיר?

לצורך העניין, מדובר בדי הרבה ריהוט (אך עדיין - איקאה, אריזה קומפקטית יחסית);

2 מיטות (אחת זוגית ואחת ילדים), שידות, שולחן עבודה ושולחן סלון, 2 יחידות מגירה, אחסון לחדר אמבטיה, שולחן אוכל + כסאות, ועוד..

* המינוס כמובן הוא שגם את ההעמסה והפריקה אצטרך לבצע בעצמי בעוד שמשלוח כולל הכל.

פורסם

אני לא רואה איך זה יכול לצאת יותר זול, שלא לדבר על העבודה והאחריות בדרך.

חברות המשלוחים שעובדת עם איקאה גובה, אם אני זוכר נכון, 5% מערך המוצרים, מינימום 230 ש"ח.

קשה לי לראות איך זה יכול להשתלם.

פורסם

תודה חברים, אלי - אתה כנראה צודק, אם כבר המחיר יהיה די זהה ובאופציית השילוח אני גם לא צריך לשבור את הגב (בהעמסות, בבניה אין ברירה..).

המחשבה היתה שאם אצטרך לבצע שתי גיחות היה עדיף להשכיר רכב ולעשות את שתיהן באותו היום, אבל במחשבה שניה בגיחה הראשונה אעשה משלוח גדול ובגיחה השניה השלמות אשר רוב הסיכויים יכנסו בטנדר שלי, פוקוס 2013 5 דלתות ;)

פורסם

תשלם אולי קצת יותר אבל תן להם לשבור את הראש ואת הגב. ההובלה שלהם מקצועית ועם אחריות ואתה לא צריך לשרוף ימים שלמים ללכת לשכור אוטו ולהעמיס ולפרוק ולהחזיר את האוטו. הם מודיעים מתי הם באים ונגמר הסיפור.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...