Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם, מה שלומכם?

אני בתהליכי חיפוש רכב ורציתי להתייעץ עמכם.

הייתי באחת מחברות הליסינג השבוע וחיפשתי רכב משפחתי קטן והומלץ לי בחום על היונדאי I25.

היונדאי הספציפית שהוצעה לי במסגרת התקציב שלי (עד 50 אלף) היא מודל 2012 עם 107 אלף קילומטר.

האוטו מן הסתם יעבור את כל הבדיקות והבטחה של חברת הליסינג שהוא יצא מתוקתק, אך העובדה שאני קונה רכב עם 107 אלף קילומטר (25 אלף ממוצע בשנה) קצת מפריעה לי.

זה לא שאני כנראה אצליח להבדיל בין רכב לרכב בטח אחרי שעבר בדיקה ותיקון ליקויים, אבל איכשהו עניין הקילומטרז' מציק. האם זו התעסקות מיותרת על הקילומטרז'? האם כדאי ללכת על העסקה (48 אלף)?

אשמח לשמוע חוות דעתכם

תודה

פורסם (נערך)

וכמה שנים הרכב צפוי להיות בבעלותך?

הצצתי בלוח יד 2 - יש שם כמה רכבים פרטיים כאלה מודל 2012, מיד ראשונה ועם 60-70 אלף קילומטרים. ומבקשים עליהם 55-57 אלף ( לפני המיקוח ). אני אישית הייתי מעדיף לשלם 5 אלפים יותר לרכב פרטי שנסע חצי מאשר רכב ליסינג וטופל במוסך היבואן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...