Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להבנתי, תהליך השדרוג במסלול דלתון עדיין לא הסתיים. מתוכננות פניות חדשות, סלילה חדשה במקומות מסויימים והוספת אבני שפה.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, זה ongoing work בדלתון.

הכוונה לתחזוקה שונה מהמומלץ בהתייחס לאופי השימוש.

תדירות, סוג שמן, סוג רפידות, צמיגים, דברים אחרים. בלאי מיוחד.

או שתחזוקה לפי הספר בלבד.

אז כן, כל מה שציינת עובר בלאי מוגבר בעקבות פעילות מאומצת סטייל ימי מסלול כאלה, לא שיש הרבה כאלה לאחרונה :-(

אז מחליפים לעיתים קרובות הרבה יותר. השמן גם ככה עובר סוג של תחלופה כי המגאן נוטה לאכול אותו בקצב ברגע שנוהגים חזק (תופעה ידועה אצל כולם. עם נסיעה חזקה יומיומית אין ממש בעיה, ברגע שעושים סשנים חזקים של התגרזנות (טיולים, ימי מסלול) צריך להשלים לא מעט שמן), רפידות נגמרות פה יותר מהר מבמגאן הקודמת אבל אחרי שניסיתי גם סוגים אחרים, המקורי מעולה ולא צריך יותר.

נוזל בלמים עברתי ל-RBF600 (נקודת רתיחה גבוהה יותר אבל גם דורש החלפה כל חצי שנה).

צמיגים כמובן שמחליפים בקצב מוגבר בהתאם לרמת הפעילות. אני על מישלין ספורט קאפ 2, הצמיג (ובאופן יחסי לרמת האחיזה ולקטגוריה הוא גם מחזיק ממש טוב).

חוץ מזה אין דברים מיוחדים, כפי שצויין פה, זה הייעוד של הרכב ואני רק דואג להוציא אותו לטיול מדי פעם שלא ישתעמם בחניה :wink:

פורסם

איך הקאפ 2 מתנהג כשהוא קר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סתם להשכלה

מי הוא המשפר את המסלול בדלתון, ובתוקף מה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
איך הקאפ 2 מתנהג כשהוא קר?

מצוין. כמובן לא כמו כשהוא חם אבל כמו צמיג סטנדרטי (בניגוד לאין אחיזה של צמיגים בקטגוריה הזאת כשהם קרים) ודי מהר מגיע לטמפ' עבודה שלו.

בתוך הקטגוריה הוא פשוט עושה הכל טוב, אין פשרות, לא רעש, לא תקשורת, לא חימום וגם לא בלאי. הדבר היחיד שהוא 'פחות טוב' מהמתחרים שלו (צמיגים כמו הנקוק rs3 או פדרל 595rsrr) זה במחיר וגם זה כבר סביר (בפעם הראשונה שהביאו אותו זה היה אלפיים ש"ח לצמיג, בערך פי שלוש מהחלופות הזולות. עכשיו זה פחות מכפול שזה כבר הגיוני בהתחשב בכל היתרונות, כולל אורך חיים ארוך יותר, שמקבלים).

לגבי דלתון, יש זכיין שקיבל את המנחת מהמועצה והוא מקים שם מסלול ופועל מול הרשות לקבל את כל האישורים. התקיימו שם כבר מרוצי אופנועים.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

מגניב ומושקע!

צריך כבר לנסות את המגאן.

פעם אחת על מסלול שלג לא נחשבת :roll:

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הפעם עשיתי באמת ביקור בקפריסין:

לא יצא לי עד עכשיו להגיע לשם ובהחלט ממליץ.

אחלה מסלול במרחק של 40 דק' טיסה מפה.

זה אגב התוואי הארוך במסלול שכולל קטע שבדרך-כלל מורידים שם במסגרת הרגילה של קורסים בגלל הסיכון של מפגש מרסק עם הקיר. בשאר התוואי יש המון שטחי מילוט כמו שאפשר לראות.

פורסם

באיזו מסגרת היית שם? קורס? הגעת ושכרת רכב במסלול?

נראה אותו התוואי שעשיתי בקורס ב2013 על אחת הסילביות שלהם(זו בסמלון).

פורסם

בואנה, מעולה!

לא ראיתי את השרשור כשיצא כי הייתי בחו"ל, אבל חייב להגיד שהסרטונים ערוכים מצוין ותוספות הזוויות והמדידות מאוד משפרים את חווית הצפייה.

בסרטון הראשון נראה כאילו אתה נוהג יחסית רחוק מההגה ומושך את הידיים רחוק קדימה. רק נדמה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה !!

כיף לשמוע.

לא ראיתי את השרשור כשיצא כי הייתי בחו"ל

זה לא המצב הקבוע שלך בעצם ? :lol:

לגבי הישיבה, אני מבין למה אתה אומר את זה, נראה ככה קצת באמת בוידאו (כשהיד ב-12 היא נראית די מתוחה) אבל כנראה שזה סתם עיוות של העדשה הרחבה.

אני יושב די קרוב, ברך בדשבורד וידיים עוברות את ההגה עם פרק כף היד. אולי משהו היה שונה בנסיעה הזאת. לא יודע, הסתקרנתי, נעשה בדיקה של העניין.

פורסם

יופי של סרטונים, נראה כאילו נלקחו היישר מגראן טוריסמו :)

לגבי המישלין קאפ 2, כל מה שציינת נכון אבל שכחת דבר אחד די חשוב- יש בהם פשרה לא קטנה ברטוב.

המון אחיזה בכל התנאים היבשים, כשזה מגיע לרטוב המישלין PSS עדיפים משמעותית.

בתור אחד שגר במדינה די גשומה ראיתי יותר מדי מכוניות שסיימו פניה על גרר עקב החלקה על כביש רטוב עם קאפ 2.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יופי של סרטונים, נראה כאילו נלקחו היישר מגראן טוריסמו :)

לגבי המישלין קאפ 2, כל מה שציינת נכון אבל שכחת דבר אחד די חשוב- יש בהם פשרה לא קטנה ברטוב...

תודה.

הסיבה שהשמטתי את הפרט הזה היא גם בגלל שאצלנו זה פחות רלוונטי אבל בעיקר כי זאת תכונה משותפת לכל הצמיגים בקטגוריה הזאת ובראש שלי זה כנראה מובן מאליו :-)

דווקא באופן יחסי המצב בקאפ2 הרבה יותר טוב והאחיזה על רטוב עוד סבירה (ביחס ל-rs3\rsr\r1r וכו') אבל ברור שברטוב עדיף צמיגים אחרים.

• תוכן חדש...