Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתבלבל, אולי עם ה-ps2 שהיו קודם (שהוחלפו ע"י ה-ps3 שהיה פחות טוב ועכשיו הם מתקנים עם ה-ps4 שמבוסס על ה-pss המאוד דומה).

הקאפ2 בליגה אחרת (וזה צמיג יחסית חדש, לפני שנה אני התקנתי אותו מהמשלוח הראשון שיובא לארץ, לא מהיבואן הראשי אפילו).

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל בסיבובים אתה מדביק אותו מהר מאוד.

זה דווקא לא נראה כך.

אמנם המרחק ביניהם מצטמצם לא פעם, אבל הוא לא "מדביק". פשוט המהירות שלהם יורדת. פיסיקה.

אתה מתבלבל, אולי עם ה-ps2 שהיו קודם (שהוחלפו ע"י ה-ps3 שהיה פחות טוב ועכשיו הם מתקנים עם ה-ps4 שמבוסס על ה-pss המאוד דומה).

הוא אכן כנראה התבלבל עם ה-PS2.

רק קצת סדר בהיררכיה:

ה-PS2 הוחלפו ע"י ה-PSS (שמוחלפים כעת ע"י ה-PS4S), לא ע"י ה-PS3.

ה-PS3 הם אלו שהחליפו את ה-PE2 (פיילוט אקסלטו 2), ולא מזמן הוחלפו ע"י ה-PS4.

פורסם

אפשר להתווכח גם על זה אבל מיותר, מישלין הצליחו לבלבל את כל תעשיית הרכב בערך עם השטויות שלהם (וגם איבו כבר נפלו).

הכל נובע מזה שהם מוציאים דגמים בלי אחידות בשמות, בלי לשמור על קו מוצרים, משתמשים באותם שמות ועושים זיגזג בייעוד ושום דגם לא באמת מחליף דגם אחר (ה-3 הלך לכיוון יותר של נוחות, ציינתי שהיה פחות טוב. ה-4 חוזר לאופי חד יותר ומבוסס על ה-pss. בלאגן שלם. אפשר לקרוא את הניסיון הזה לעשות סדר).

אבל זה לא ממש משנה, כל הדגמים האלה נמצאים באותה קטגוריה כשה-pss מגרד את תקרת הזכוכית של הקטגוריה (גם מול יצרנים אחרים).

הקאפ 2 קטגוריה מעל וגם שם נמצא גבוה מאוד.

בעיקר במסלול, זה ליגה אחרת לגמרי.

פורסם

נכון, אין ממש קשר לקאפ 1 שהיה הרבה יותר קיצוני.

זה דווקא לא נראה כך.

אמנם המרחק ביניהם מצטמצם לא פעם, אבל הוא לא "מדביק". פשוט המהירות שלהם יורדת. פיסיקה.

יש אכן את האפקט המטעה של התקרבות בבלימות והתרחקות בהאצות אבל רואים פה שההאצות שלו טובות יותר והוא מגדיל פער, כנ"ל בקטע הפנימי שתיארתי עם הקשתות הארוכות שיש לי בעיה לשמור על אחיזה.

אני סוגר בשיקיינים ובסופו של דבר מסיים הקפה באותו קצב/פער/זמן.

פורסם

אכן מיותר להתווכח על זה, כי אלו הם העובדות :-)

וברור שזה מבלבל.

ככה מוכרים את מחליף האקסלטו לבוגרי PS2. מבלבלים אותם...

הם לא עצרו רק שם, ד"א.

גם הקאפ 2 הוא לא באמת מחליף של הפיילוט קאפ.

פורסם

עמוס התחרפן (או שאני חוזה עתידות), אני מגיב למה שאמרת על הפיילוט קאפ המקורי עוד לפני שההודעה שלך עלתה :lol:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נזכרתי שלא עדכנתי בצעצוע די גדול שהוספתי...בגודל של רכב קטן :twisted:

_DSC4837_lic.jpg

בזמן הקצר עם הצעצוע כבר הספקתי לצבור כמות לא קטנה של סרטונים מימי מסלול, האחרון שבהם מאתמול במסלול החדש בפצאל !!

[video=youtube;rHHMYRu-srQ]

נחזור אחורה, התמונה למעלה היא ממצדה אחרי חודש עם הרכב, היה בהחלט מצחיק וכיף אבל למחרת כבר הלכתי להזמין אוהלינס :lol:

התוצאה ?

ביום מסלול הבא במצדה כבר רדפתי אחרי הכלים הכבדים (מובילים: ATS-V עם הזמן הכי טוב של היום, GT3 עם הזמן השני הכי טוב ולקינוח GTR):

רדפתי = הצלחתי לשמור אותם ב-view שלי בלי לעכב אותם בחזור :-P

אין כמובן שום כוחות בישורות עם רכבים שיש להם פי 3 כ"ס ממני (ואחרי הפרסה בחזור פשוט מאיצים מ-40 ל-140-150 ושם השניות נצברות) אבל בפניות, יש למיאטה מה למכור בלי להתבייש מולם.

כמובן שהיתרון הגדול של הרכב הוא בגודל ובמשקל שלו וביכולות הגבוהות גם ב-20 קמ"ש אז לא נעשה גם ג'ימקאנה הדוקה צפופה וטכנית בטירוף כדי לוודא ? 8)

פורסם

מקוסטמים באיזה אופן ? revalving ? אין צורך.

הבולמים מיועדים למיאטה ND עם הכיוונים הרגילים שיש באוהלינס והקפיצים לא מגיעים בסט אז אפשר בעקרון לשנות אבל לקחתי את הסט קפיצים הסטנדרטי שמשווק באירופה, בארה"ב זה דווקא נחשב סט שמומלץ למסלול ולא לכביש.

קצת קשיח אבל אין לי בעיה עם הפשרה הזאת.

פורסם

הכוונה לקפיצים, לא ל-Revalve. אם נשארת עם הדיפולט או לא.

בארה"ב הדיפולט הם 7k/4k ויש אופציה ל-10k/6k.

מה הדיפולט לשוק האירופאי? 10k/6k?

פורסם

די קל, בעיקר כשזה לא בא על חשבון המגאן אלא בנוסף 8)

אבל לגבי מעבר, זה אפשרי, המיאטה רכב מאוד מהנה בצורה שונה כמובן, ולמרות החשש, מרגיש מספיק נמרץ וזריז בשביל לא להרגיש עגלה ביחס לרכב מוגדש וחזק (ברור שהם לא באותה סקלה אבל זה לא מורגש כ"כ כמו שהמספרים על הנייר מרמזים).

• תוכן חדש...