Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בן 4 עם 53000 קמ, יש לו גיר כמו של ניסן קשקאי, הופיעו לי בחודשים האחרונים בשתי הזדמנויות שונות הודעה check gear box, שנעלמו לאחר כיבוי הרכב, הזמנתי גלון של שמן cvt של ניסאן לגיר רציף מאבי חלפים, השמן ממש לא זול ועלה 470 שקל לגלון, בספר רכב כתוב להחליף שמן גיר כל 90000 קילומטר או 4 שנים, אתמול עשו לי טיפול גדול לרכב לא במורשה אבל במוסך מקצועי,ושם סירבו בתוקף להחליף שמן בגיר, אני מעריך שמפחדים לקחת אחריות, המוסכניק אף אמר שזה יהרוס את הגיר,חיברו למחשב והכל תקין בגיר אבי מוכן לקחת את השמן בחזרה בעלות המשלוח אבל אני קצת בספקות, להתעקש איתם שיחליפו את השמן ברכב או להחזיר את השמן לחנות, אודה לעצות.

פורסם

המוסכניק מדבר שטויות ולא מדובר על מוסך מקצועי אם אלה התשובות שהוא מספק לך, תראה את

הבא ותחזור עם הפקת לקחים :)
פורסם

בספר הרכב כתוב להחליף שמן גיר אחרי 4 שנים - תוודא מול שירות לקוחות היבואן/ מוסך מורשה לפי מספר הרכב שלך, האם אלה ההוראות ( כי לפעמים יש טעויות בספר / מצורף ספר לא מתאים / הוראות השתנו ).

אם הכל נכון, תמצא מוסך אחר שיסכים לבצע את ההחלפה ותחליף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא צריך להוכיח להם שיש צורך בהחלפת שמן גיר? הוא הלך למוסך - מתפקידו לדעת שצריך להחליף שמן גיר ולא להמציא סיפורים על זה שהחלפת שמן גיר תהרוס את הגיר.

פורסם

אני גם חושב שהמוסך פשוט פחד לקחת אחריות.

אם הרכב היה עם 100000 ק'מ - אני חושב שלא היה טעם להחליף.

אבל המצב שהרכב לא נסע הרבה ולכן ההחלפה לא אמורה לעשות נזק.

יחד עם זה שישנה הודעה על בעייה בגיר - ייתכן וההחלפה תוכל לשפר המצב.

המתן גם לתשובות של בעלי מקצוע (או התייעץ בנוסף עם עוד כאלה).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...