Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

צריכת דלק, אמינות, בעיות מיוחדות, משהו מיוחד שצריך להשים לב אליו?

בגדול, בן משפחה מחפש רכב עד 20,000 ש"ח בין סופר מיני למשפחתית, עדיפות למשפחתית.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

פורסם

רכב בסיסי עם אמינות טובה, תחזוקה זולה, מושבים מאוד לא נוחים, קופצנית.

הייתי מעדיף מיצובישי לנסר קלאסיק ( מחירים דומים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באקסנט שנת 2008 יש הגה חשמלי גרוע קל מידי ןמנותק מהכביש. הרכב קופצני ולא יציב בסיבובים. חפש מאזדה 3 או טויוטה קורולה.

פורסם

היה לי את הרכב שנת 2009 מנוע 1.4 השכרה לשעבר 4 שנים נהגתי עליו עד שלצערי הלך טוטאלוס, הייתי מרוצה מהאמינות של הרכב, צריכת דלק 1:11.5 וזה בלי מזגן שמוריד מכוח הרכב והצריכה בהתאם בכללי 1.4 היה עגלה אבל עשה את העבודה, אחזקה זולה חוץ ממצבר גלגלים ופעמיים שננעל לי ההגה תוך כדי פנייה עקב גלגלים היה מאד אמין ואגב זה היה קורה הרגה בחורף, תא מטען לא רע , מרווח סביר, לא הכי נוח

פורסם
אכן מביקורות כלליות של חברים דגם ה1.4 ליטר די חלש ועצל יחסית \ נתמקד ברכב אחר..

מה אתה מחפש ברכב, אולי אפשר להציע לך רכב יותר מהיר מה שכן מנוע 1.6, כבר יותר חזק בכללי אהבתי את הרכב

פורסם

לנסר, אלמרה, אימפרזה, אקסנט 1600, קיה ריו, מאזדה 3.

תתחיל לחפש בלוחות יד 2 אחרי רכב במצב שמור ועם נתונים טובים - יש מבחר ענק מכל אלה, תהיה בררן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...