Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה ..נאספו לי ברכב הרבה שאריות/חלקים של עלים וכל מיני דברים קטנים מעצבנים ומפוררים .

אין לי בית פרטי וחנייה פרטית ככה שגם אינלי אפשרות לשואב אבק רציני וביתי ( שמעתי שכל שואבי האבק לרכב הם סתם בדיחה של זריקת כסף )

רציתי לדעת אם יש איזשהו פיתרון ? שמעתי שהיו פעם תחנות דלק שהיה להם שואב אבק בתשלום ?

יש איפשהו עמדות כאלה , אינלי בעיה גם בתשלום

אני מהמרכז .

עריכה אחרונה על ידי young97

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם
יש ברחובות ובאשדוד.

ברחובות ליד יינות ביתן בפארק המדע בדור אלון.

Sent from my iPad using Tapatalk

קצת רחוק לי בשביל דבר כזה..

אני מנתניה יחכה לעוד תגובות אולי למשהו קצת יותר באזור

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

פעם היה שואב אבק בתחנת דלק בהרצליה בדרך ירושלים שעבד על מטבעות, מאמין שהוא עוד שם. כשאקפוץ לבקר את אמא השבוע אציץ שוב ואעדכן. תחנת נווה עמל

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...