Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו ממגרש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

נתקלתי לאחרונה במודעה ביד 2 על אלפא מיטו 2011 155 כ"ס, מחיר 63,900. לפי נתוני המודעה הרכב הוא יד 1, עם 80K.

הטלפון במודעה הוביל אותי לסוכן של מגרש בחיפה בשם isracar. לאחר נסיון בירור קצר על המגרש, אכן מגרש קטן בקרית אליעזר בחיפה שפועל מספר שנים. הסוכן טוען שהרכב במצב חדש וטופל בחברה.

קיבלתי ממנו את מספר הרכב ע"מ ליצור קשר עם החברה לבירור היסטוריה.

במוסך המרכזי נאמר שהרכב עבר 2 טיפולים תקופתיים סטנדרטיים, טיפול ראשון ב2013, וטיפול ב 2015 (לא עבר טיימינג).

הסוכן אומר שבעט רכישה הטיפול "עליהם", ואחראיות של שנה.

האם מישהו מכיר את הרכב?

אני יודע שבמנועים אלה יותר מרצוי לטפל כל K15.

מציין שעדיין לא ראיתי את הרכב. היות ובשבילי לנסוע לחיפה זה סיפור לא קטן בתקופה זו, מבקש חוות דעתך אם זה שווה את זה?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Rm Rz
פורסם

אני באופן אישי מתרחק אוטומטית ממגרשי רכב שכן התחושה שלי שכל המכוניות שם, או לפחות רובן הגדול, אינן כשרות. למה לא לקנות כזו ממישהו פרטי?

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

זה פורום ייעוץ. אנחנו לא מתעסקים בתחושות.

למי שאין עצה רלוונטית - לא להגיב.

לעניין, רכב שלא טופל במשך שנתיים, והיה צריך כפול טיפולים לקילומטראז'... לא טוב. רכב צריך לעבור טיפול לפחות פעם בשנה.

בסופו של דבר, בלי לטרוח ולקחת את הרכב לבדיקה, אין בכלל מה לחשוב בכיוון.

אם רחוק מדי בכדי לבדוק באופן רציני, אז תעבור הלאה.

בקיצור, תוותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קח בחשבון שאם הרכב עבר תאונה ולא תוקן במוסך מורשה יבואן לא יהיה לכך תיעוד בהיסטוריית הטיפולים שבדקת, מעבר לזה לשיקולך.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בד"כ אנשים שקונים רכבים מסוג זה הם אנשים שהממון בכיסם, משדרגים מדי 3 שנים בטרייד אין של היבואן - לא מתעסקים עם מכירה בכלל. לכן, רכב כזה אמור להיות בד"כ במגרש שהוא טרייד אין של היבואן - אוטו דיל, כמדומני, מתעסק עם הטרייד אין של סמל"ת.

עכשיו תשאל את עצמך למה הרכב הזה הגיע לשם - יכולות להיות מגוון סיבות, רובן גרועות. על מנת לשלול אותן, אתה צריך להעביר את הרכב סדרת בדיקות במכון מחמיר, שרחוק מהמגרש. אם זה גדול עליך, רד מהרכב.

• אחראי פורום
פורסם

מרווח הטיפולים שהוצהר גרוע מאוד לכל רכב אך בדגש על המולטיאייר של המיטו (וגם בטיג'ט).

ההמלצה ע"י מכונאים מומחים היא לפחות כל 10 אלף ק"מ לטיפול קטן ובוודאי שמקסימום כל שנה.

האוטו הזה ב-80K ו-5 שנים טופל פעמיים? וגם טיימינג לא עשו...בקיצור, עבור הלאה.

גם בפורום זה וגם בפורום iaroc מוצעות כמה מיטו 155 כרגע, בדוק אותן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בד"כ אנשים שקונים רכבים מסוג זה הם אנשים שהממון בכיסם, משדרגים מדי 3 שנים בטרייד אין של היבואן - לא מתעסקים עם מכירה בכלל. לכן, רכב כזה אמור להיות בד"כ במגרש שהוא טרייד אין של היבואן - אוטו דיל, כמדומני, מתעסק עם הטרייד אין של סמל"ת.

עכשיו תשאל את עצמך למה הרכב הזה הגיע לשם - יכולות להיות מגוון סיבות, רובן גרועות. על מנת לשלול אותן, אתה צריך להעביר את הרכב סדרת בדיקות במכון מחמיר, שרחוק מהמגרש. אם זה גדול עליך, רד מהרכב.

לא הבנתי ולא הסכמתי עם חלק מדבריך -

אם אני חובב המותג ואיני עשיר כקורח - איני יכול לקנות לי מיטו ?

אם לא חדשה, אז אולי משומשת ?

הסיבה שהרכב הזה "חשוד" הינה היעדר טיפולים מסודרים ובמרווחים הדרושים.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפי דעתי, יש 155ים במצב יותר טוב על הלוח, ואם הן לא לטעמך אז יעלו גם אחרות, רכב שלא עבר טיפולים בזמן זה רכב להתרחק ממנו.

פורסם

המנוע במיטו 155 הוא T-JET, לא מעט מנועים כאלה גמרו את הטורבו בגלל טיפול פעם ב30 ולא פעם ב15, סביר שגם פה קיימת בוצה במנוע ובמעברי שימון לטורבו, הכל אפשר לסדר אבל עזוב למה להכנס לזה, לא חסר מיטו 155 מאנשים שמכורים לרכב ומחליפים שמן כל יומיים, תמצא אחת כזאת שקיבלה אהבה ותקבל אחלה רכב, גם אם זה להוסיף קצת כסף, בטווח הארוך זה משתלם

עברתי לסקייטבורד

פורסם

אני יודע על איזה רכב אתה מדבר, לפני שרכשתי את המיטו שלי הלכתי לבדוק אותה וישר שמתי לב לכך שיש לה אגזוז אחד מאחורה ולא 2, כמו שצריך להיות בגרסאת ה155. כנראה שהיא עברה תאונה מאחורה או משהו והעדפתי לא להתעסק איתה

דרך אגב, ראיתי אותה בדצמבר 2015. זה שהוא לא מכר מאז אומר משהו...

פורסם
לא הבנתי ולא הסכמתי עם חלק מדבריך -

אם אני חובב המותג ואיני עשיר כקורח - איני יכול לקנות לי מיטו ?

אם לא חדשה, אז אולי משומשת ?

הסיבה שהרכב הזה "חשוד" הינה היעדר טיפולים מסודרים ובמרווחים הדרושים.

אם אתה לא עשיר או מצבך אינו מן המשובחים, כנראה שלא תקנה אלפא חדשה מהסוכנות. זה די ברור.

רוב מוחלט של האנשים שרוכשים רכב מסוג זה, לא מתעסקים עם הקנייה והמכירה, כי הזמן שלהם יקר להם - והם קונים רכב חדש תמורת זיכוי על הרכב הקיים.

רכבים טובים, יימכרו במגרש של אוטו דיל, שעובד עם סמל"ת - רכבים עם בעיות, יגיעו לאחר כבוד למגרשי רכב בקרית אליעזר.

לכן, מראש - לא הייתי פוזל אפילו לכיוון של מגרש מסוג זה, ואם כבר נאלצת לעשות זאת, אז כדאי מאוד שיהיה לך זמן וכוח לבדוק לעומק מי נגד מי ומה בדיוק הסטטוס של הרכב.

• תוכן חדש...