Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשתמש שזה השרשור הראשון שלו אבל אם הסיפור נכון אז מגיע להם תואר יצאת צדיק. בארצנו זה לא מובן מאליו.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המשתמש שזה השרשור הראשון שלו אבל אם הסיפור נכון אז מגיע להם תואר יצאת צדיק. בארצנו זה לא מובן מאליו.

שרשור ראשון שלי כי עד לפני שקניתי את הרכב לא התעניינתי ברכבים, אז מן הסתם שמקודם לא היה לי מה לחפש פה

וכנראה שאם הייתי וותיק פה הטעות לא הייתה מתבצעת.

כל הפיתרון נשמע לי מהיר מדי, מי מבטיח שזאת לא פרסומת סמויה?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

עלית עליי אחי, אני עובד של החברה ועשיתי פרסומות חסויה בזה שאמרתי שנמכר לי רכב עם מנוע לא תקין.

פורסם

אני לא יודע אם זאת תודעת שירות או ערכים שהביאו את החברה לעשות את הדבר הנכון.. בכל מקרה זה לא משנה אני מעריך אנשים כאלה ומעדיף להתאמץ ולקנות אצלם מאשר אצל המתחרים.

בכל אופן נשמע לי.. כמו שאומרים באנגלית-״far fetched" שזה פרסום סמוי. יותר מדי מורכב ובעל תועלת לא מוכחת-לדעתי מינימאלית במקרה הטוב.

פורסם

הייתי פעמיים בטריידמוביל, פעם ראשונה רציתי לרכוש בראבו שנפסלה עקב היסטוריית טיפולים ותיקון תאונה כאשר הפנס שנשברה לו תושבת חובר עם ברגים קודחים אבל טוב לשמוע שככה הם לקחו אחריות, בהחלט לא מובן מאליו.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
שרשור ראשון שלי כי עד לפני שקניתי את הרכב לא התעניינתי ברכבים, אז מן הסתם שמקודם לא היה לי מה לחפש פה

וכנראה שאם הייתי וותיק פה הטעות לא הייתה מתבצעת.

עלית עליי אחי, אני עובד של החברה ועשיתי פרסומות חסויה בזה שאמרתי שנמכר לי רכב עם מנוע לא תקין.

בכדי שכולנו נחייך אנא ממך צרף איזה מסמך המעיד על הרכישה של הרכב וההחזר הכספי אשר הובטח לך ללא פרטים מזהים של הרוכש.

איזה כייף לי :)

פורסם

שמח בשבילך שהכל הסתדר בצורה טובה, ושהחברה הייתה עם מודעות ושיחררה אותך.

לקח; כמו שכתבו לך כאן, לא קונים בלי בדיקה שלך, ולא מסתמכים על בדיקות של אחרים.

מאחל שתיקנה ראנקס פרטי וטוב

עריכה: אכן נשמח לראות מסמך של העיסקה

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם
מי שם(ערך) ספויילר בכותרת?

הרסתם את גורם ההפתעה. :/

למה? זה מעולה. חסכו לי 4 עמודים של וויכוחים על חומרת נורת הצ'ק אנג'ין.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)
בכל הג'ונגל הזה יש גם אנשים טובים

אין לטוב-לב ולמקרה כאן שום קשר.

מדובר על שיקול עסקי קר - הנזק התדמיתי שעלול לקוח כועס לגרום לחברה שחפצה להמשיך למכור ולהצליח, גדול הרבה יותר מעלות תיקון הנזק (ואפילו אם נרמז כאן שלפי תאורו של פות"ש יש לו רשלנות תורמת להווצרותו) ומכירת הרכב הלאה למישהו אחר.

מסכים כמובן, שלא כל החברות המסחריות בארץ הפנימו זאת.

אל דאגה- הן ילמדו בדרך הקשה :-P

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בכדי שכולנו נחייך אנא ממך צרף איזה מסמך המעיד על הרכישה של הרכב וההחזר הכספי אשר הובטח לך ללא פרטים מזהים של הרוכש.

הגזמת מעט, זה פורום פה לא בית משפט. הדרישות הללו שעולות כאן מעת לעת לתיעוד מצולם, מסדרות גיחוך קטן בבוקר וזה לא לגמרי רע, אבל באמת שאפשר לחדול מהענין הזה, לפחות להבנה המצומצמת שלי. מי שרוצה יאמין, מי שלא לא. מי שרוצה יקח את החלק שמכרו לו אוטו עם מנוע דפוק, מי שרוצה יקח את החלק שהחזירו לו את הכסף בלי ויכוחים מיותרים, הכל מותר.

פורסם

הדרישה לתעוד סבירה במיוחד כשזה משתמש שנרשם למערכת אתמול. היה לדוגמא משתמש טרי שכתב שהיבואן הסכים להחליף לו טורבו ומאז נעלמו עקבותיו מה שמעלה מיד חשד. אבל אולי אני סתם פרנואיד...

פורסם
הגזמת מעט, זה פורום פה לא בית משפט. הדרישות הללו שעולות כאן מעת לעת לתיעוד מצולם, מסדרות גיחוך קטן בבוקר וזה לא לגמרי רע, אבל באמת שאפשר לחדול מהענין הזה, לפחות להבנה המצומצמת שלי. מי שרוצה יאמין, מי שלא לא. מי שרוצה יקח את החלק שמכרו לו אוטו עם מנוע דפוק, מי שרוצה יקח את החלק שהחזירו לו את הכסף בלי ויכוחים מיותרים, הכל מותר.

אני מסכים איתך שהבקשה שלי מוגזמת אבל לאור השתלשלות האירועים המהירה אני קצת חשדן לגבי נכונות הדברים שנכתבו באשכול.

איזה כייף לי :)

פורסם

מנפנפים את הלקוח -> החברה לא בסדר

מחזירים כסף -> החברה לא בסדר

a32c608af64ab319962bda9f20bd6eb52f8d5ee7a45020d56c7b57f591537bb3.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...