Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור.

כל הסיפור המורכב הזה, שפרוס לפנינו בפרטי פרטים, בשפה יומיומית של אדם שאינו בקיא בתחום, שגרר את הרכב למוסך צד ג', שלא ציין מראש את שם העסק... הכל זה חלק מתעלול קונספרציה סופר-מתוחכם. מי יודע, אולי מנהל השיווק בטריידמוביל הוא מומחה ק.ג.ב. לשעבר בשתילת דיסאינפורמציה...

טריידמוביל עשו בדיוק מה שצריכים לעשות, ע"פ ההתחייבות שלהם והחוק. זה לא קסם, זה חלק ממהלך עסקים רגיל. גם הם יודעים שאו שבטוב או שבית משפט היה מכריח אותם (בכפוף לזה שכל מה שנמסר לנו זו האמת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פלאו , אין ספק שזה מה שצריך להיות , אבל לי זה עדיין נשמע טוב מידי מכדי להיות אמיתי.

במידה ואני טועה אז כל הכבוד לחברה על לקיחת האחריות.

2017 Type R

פורסם

אם מדובר במשהו פיקטיבי אני מוריד את הכובע בפני משרד היח"צ שעשה את זה.

נדרש הרבה ידע לדעת שדווקא לטויוטה ראנקס יש בעיית בוצה במנוע. המיינסטרים היו הולכים על רנו או לאדה.

שורה תחתונה,

אנחנו לא בית משפט, וגם אצלנו תקף הכלל שאדם זכאי עד שמוכח שהוא אשם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני גם לא מבין מה האינטרס הגדול של טריידמוביל, לפרסם שהם מכרו לקונה תמים רכב תקול, שהלך בו המנוע אחרי שלושה ימים. סחטיין על קבלת האחריות המהירה, אבל לא בדיוק משהו להשוויץ בו או שישאיר זיכרון חיובי אצל הקוראים...

הלקח הוא אותו לקח מכל אותם שרשורי תלונות ותקלות, אם תוקנו ע"י המוכר באופן משביע רצון ואם לאו - רכב משומש קונים לאחר בדיקה, ובמכון שאתה בחרת.

החברה המוכרת לא שומרת על האינטרס שלך ואיש המכירות הוא לא חבר שלך.

פורסם
מנפנפים את הלקוח -> החברה לא בסדר

מחזירים כסף -> החברה לא בסדר

[ATTACH=CONFIG]465279[/ATTACH]

מחזירים כסף -> הלקוח לא בסדר

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אם הסיפור של פותח האשכול אמיתי אז בהחלט מגיע לו פיצוי כספי על עוגמת הנפש+הזמנת גרר+זמן שהלך לאיבוד בגלל שמכרו לבחור רכב לא תקין.

מחזירים כסף+פיצוי ---> הלקוח עשוי להיות מרוצה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה מתייחס לזה שהם מכרו רכב מקולקל בזדון.

יכול להיות שאפילו הם לא ידעו, ובמקרה הזה "אכלו אותה" עם כל הלקרדה.

פות"ש יצא עם נזק המינימאלי. אתה יודע, אפילו בחברת ביטוח יש "השתתפות עצמית".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ציטוט:

"הגעתי להתרשם מהרכב ועשיתי נסיעת מבחן. נאמר לי שהרכב תקין לחלוטין ונבדק ע"י מוסך שלהם."

לי אישית העניין לא מסתדר. היום הרכב תקין ולמחרת הלך מנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם הסיפור של פותח האשכול אמיתי אז בהחלט מגיע לו פיצוי כספי על עוגמת הנפש+הזמנת גרר+זמן שהלך לאיבוד בגלל שמכרו לבחור רכב לא תקין.

מחזירים כסף+פיצוי ---> הלקוח עשוי להיות מרוצה.

תאמין לי שרוב החברות האחרות היו פשוט מאשימים אותו, ברכישה שלי אכלתי אותה ובמקום שהחברה תוציא אותי מרוצה הם עשו ההפך הגמור

אם הם היו פועלים כמו חברה אמיתית בלי שום פיצוי הייתי מרוצה וממליץ על החברה

פורסם

בשביל זה יש אחריות.

ספק/מוכר לא צריך להציע פיצוי כל פעם שיש טעות ו/או פאשלה ו/או קלקול, אלא אם מדובר על התנהלות כושלת באופן לא סביר, שגרמה נזק.

תקלות זה חלק מהחיים.

פורסם

כשאוטו מתקלקל במסגרת האחריות מקבלים פיצוי על ימי עבודה, גרר וכו? מקסימום החזר הוצאה על גרר אם החברה נדיבה, כי ב99% מהמקרים הביטוח שולח את הגרר.

לא זכור לי פיצוי למעט מקרים חריגים שמגיעים לרמת בית משפט.

זו התנהלות תקינה לחלוטין. מוכר רכב שינהג בי כך, במיוחד בהינתן המציאות הצרכנית הלקויה משהו בישראל, ייצא צדיק.

פורסם (נערך)

אני לא מאמין לבדיקות שלהם רק שלי במכון שלי.

קח לבדיקה,מה הבעיה?

חבר שלי קנה ממגרש מיצובישי ישנה.

אחרי כמה

שבועות הלך המנוע ''פייפן'' ובעל המגרש לקח אחריות מלאה,

כולל גרר,ונתן לא שתי אפשרויות,

החלפת מנוע או זיכוי על רכב אחר,

ידידי בחר באפשרות א' כאשר עד תום התיקון קיבל רכב חלופי.

אני אישית נסעתי הרבה שנים על רכבים מאותו סוחר,ואף

המלצתי לחברים,ואפילו להורים שלי,

מעולם לא היתה שום בעיה,ואם היתה טופלה מייד.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

זה קרה לחברה שלי עם I10.. סיפור כמעט זהה... הוא עלה כאן בעבר , והם החליפו מנוע בלי המון סרטים או איומים...

• תוכן חדש...