Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל על הכסף של הגגריסטים, תחסוך את זה, בכל מקרה טרייד מוביל יתקנו (אם יתקנו) במוסך משלהם ולא במוסך שאתה בחרת על סמך מיקום ותו לא

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קודם כל תירגע. דבר עם החברה - מהניסיון שלי בדרך כלל הם מטפלים בבעיות כאלו...

בכל מקרה יש לך לא מעט מסמכים שמגבים אותך. מקווה שאת הבדיקה שהם עשו - יש לך.

פורסם (נערך)

אם כתוב שיש אחריות על המנוע - אז יש.

נזק מסוים שנגרם על ידך כי נהגת עם מנורה דולקת במקום להודיע להם מיד ולקבל הנחיות להמשך טיפול - גם יש.

בקיצור, דבר איתם ביום ראשון. מאוד ממליץ לך, לפני השיחה, להצטייד בתיעוד טיפולים ממוסך טויוטה, אולי מישהו בעבר תיעד את הקילומטרז' של הרכב. אם הקילומטרז' מזויף - הייתי מוותר על השיחה, ופונה מיידית לעו"ד.

אם הקילומטרז' אמיתי - מתקשר, מקליט כמובן, ומשוחח על נושא האחריות למנוע לפני שאני אומר מה בדיוק קרה לרכב שקנית מהם לפני מספר ימים.

בהצלחה, וחזור לעדכן.

עריכה - לאור ההסטוריה שמראה כי החברה כן מטפלת בבעיות - מה בכלל הקילומטרז' שהגדרת כנמוך? חברה נורמלית לא תמכור בעצמה רכב עם מד מרחק מזויף.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
חברה שכבר עלתה פה לא מעט פעמים.

היא עלתה בגלל לקוחות לחוצים שנבהלו, ואז אחרי יומיים ההודעות נעלמו כנראה כי הבעיות נפתרו ופותחי השרשור לא טרחו לעדכן. יש לי ניסיון לא קטן עם החברה הזו והבעיות מטופלות בצורה מקצועית ואיכותית.

פורסם (נערך)

אוקיי, תודה רבה לכולם, מחר על הבוקר אצור איתם קשר וכמובן שאעדכן פה (:

תודה רבה על התמיכה, באמת שזה עזר

עריכה: לבחור ששאל, הקילומטרז' הוא 138,000

עריכה אחרונה על ידי Grishast
פורסם

לשקר אחרי שהסיפור פורסם ברשת זה לא הכי חכם.

בכל מקרה, אל תתייאש. אני מאמינה שיש עוד עם מי לדבר בחברות טרייד אין כאלו.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אפשר לנסות לשקר, אבל המחשב רכב מספר את האמת. גם בספר הרכב כתוב, Check Engine אומר שלא מזיזים את הרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מסכים איתך, אם כך היה הדבר אז הייתי מושבת כל הזמן.

נדלק לי צ'ק אנג'ין? מזל שברכבים שאני משתמש יש אפשרות לבדוק לחץ שמן, החום לא עולה? אני ממשיך בנסיעה.

היום יש כל כך הרבה חיישנים תחת שמדליקים את הנורה הזאת, במזראטי היא נדלקה כשהדלק ששמתי (פרימיום) לא היה משהו, בתדלוק שאחרי היא כבתה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

פורסם

נדלק לי צ'ק אנג'ין? מזל שברכבים שאני משתמש יש אפשרות לבדוק לחץ שמן, החום לא עולה? אני ממשיך בנסיעה. נו? אמרת בעצמך - בדקת, ראית שהכל תקין, המשכת. לא היית נוסע עם הנורה דולקת כשאין לך מושג מה הבעיה, נכון?

היום יש כל כך הרבה חיישנים תחת שמדליקים את הנורה הזאת, במזראטי היא נדלקה כשהדלק ששמתי (פרימיום) לא היה משהו, בתדלוק שאחרי היא כבתה. RUNX זה לא מזארטי, כששם נדלקת הנורה זו בעיית מנוע או בעיית ממיר קטליטי/מחשב.

Sent from my A0001 using Tapatalk

המינימום שנדרש לעשות, במיוחד ברכב שזה עתה קנית, זה לא ליסוע לפני שאתה בודק או לפחות מיידע את מי שנותן לך אחריות.

פורסם

נורית חיווי תקלה (MIL) בדוק מנוע מצביעה על תקלה במערכת להפחתת/בקרת מזהמים לסביבה ואין צורך לעצור מיד את הרכב ולהזמין גרר. ניתן להמשיך לנסוע ולהגיע בהקדם למוסך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...