Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נורית חיווי תקלה (MIL) בדוק מנוע מצביעה על תקלה במערכת להפחתת/בקרת מזהמים לסביבה ואין צורך לעצור מיד את הרכב ולהזמין גרר. ניתן להמשיך לנסוע ולהגיע בהקדם למוסך.

בדיוק הנקודה שלי, אני נוסע מעל 10000 ק"מ בחודש, נורות נדלקות. לא ביג דיל. יכולות להיות לכך 101 סיבות. יש לי קורא תקלות בבית, גם בS-class שהייתה לי הייתה בעיה חוזרת בMAF סנסור? מה עשיתי? נסעתי עם הנורה דולקת.

haters will hate

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא עלתה בגלל לקוחות לחוצים שנבהלו, ואז אחרי יומיים ההודעות נעלמו כנראה כי הבעיות נפתרו ופותחי השרשור לא טרחו לעדכן. יש לי ניסיון לא קטן עם החברה הזו והבעיות מטופלות בצורה מקצועית ואיכותית.

אתה בטוח (לי זה נראה כמו שידור חוזר)?

פורסם
נורית חיווי תקלה (MIL) בדוק מנוע מצביעה על תקלה במערכת להפחתת/בקרת מזהמים לסביבה ואין צורך לעצור מיד את הרכב ולהזמין גרר. ניתן להמשיך לנסוע ולהגיע בהקדם למוסך.

למיטב זכרוני ב VAG עם השרשרת זה אינדיקטור לכך שהיא מתחילה להמתח, המשך נסיעה תגרום לקריעה ומכאן הסוף ידוע.

פורסם

מדובר בנורה צהובה שמצביעה על תקלה שמצריכה הגעה למוסך. בניגוד לנורות אזהרה אדומות שמשמעותן היא עצירה מיידית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לשקר אחרי שהסיפור פורסם ברשת זה לא הכי חכם.

בכל מקרה, אל תתייאש. אני מאמינה שיש עוד עם מי לדבר בחברות טרייד אין כאלו.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

הכי לא חכם לשקר. אתה לא יודע מי קרא את הפוסט.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
אפשר לנסות לשקר, אבל המחשב רכב מספר את האמת. גם בספר הרכב כתוב, Check Engine אומר שלא מזיזים את הרכב.

זה ממש לא מדויק. נורה אדומה אומרת שלא מזיזים את הרכב. עד כמה שזכור לי, הצ'ק אנג'ין צהוב.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

מצויין. כנראה אני טעיתי והוא עשה בסדר. רק שהלך המנוע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה רק מחזק את מה שאני אומר. בדוגמה הראשונה - השרשור הסתיים במפתיע אחרי יום ( מה שמצביע כנראה על פתרון הבעיה ). בדוגמה השנייה שלך הרכב נלקח לבדיקה ולא נרכש בסופו של דבר. אז מה הנק שלך?!

פורסם
מצויין. כנראה אני טעיתי והוא עשה בסדר. רק שהלך המנוע...

כנראה שהמנוע שבק חיים מכיוון שבעל הרכב המשיך לנסוע לאחר שמנורת אזהרה המעידה על לחץ שמן נמוך נדלקה ולא בגלל שמנורת 'בדוק מנוע' נדלקה יום לפני.

אני לא פוסל אפשרות של קשר מסויים בין הדברים אבל בכול מקרה באף ספר רכב לנהג לא קיימת הנחייה של ייצרן הרכב במקרה של מנורת 'בדוק מנוע' דולקת לעצור מיד הרכב ולא להמשיך לנסוע.

מצורפת הנחיית הייצרן מספר הרכב של טויוטה קורולה ראנקס שנת 2006.

IMG_20160703_133931.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה לכולם חבר'ה, יש לסיפור סוף טוב.

התקשרתי אליהם היום בבוקר והם הציעו לי שתי אפשרויות:

אני מחזיר את הרכב למגרש והם מחזירים לי את כל הסכום ששילמתי על הרכב או שאני מוסיף עוד 2000 ש"ח ומקבל מודל חדש יותר משנת 2007.

כמובן שהגעתי למוסך והזמנתי גרר לתוך הסוכנות, ולצערי הביטוח לא הסכים לכסות לי אותו, בטענה שזה לא חילוץ אלה שינוע ממקום למקום ואין לי פוליסה לזה. הסוכנות לא הסכימו לכסות את זה, בטענה שעשיתי ביטוח. הגעתי ביחד עם חבר בדקנו את הרכב ושמענו קצת רעשים גבוהים ובלמים לא יציבים, אז כמובן שבחרתי לקחת את הכסף בחזרה.

בסופו של דבר אני יכול להגיד שמדובר בחברה אמינה שעומדת מאחורי המעשים שלה ובהתחייבויות שלה, אך המסקנה היא שחשוב תמיד לבדוק במוסך לפני שקונים. בסופו של דבר יצאתי רק בנזק של 550 ש"ח על הגרר. תודה רבה לכולם על העזרה והתמיכה (:

פורסם

יפה, ככה צריך להיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...