Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
סוף מרשים

אתה בטוח שזה במדינת ישראל ?

ישימו מנוע מפירוק, ויחזירו למגרש.

עם רכב פחות סחיר פשוט היו מורחים אותו בסיפורי מעשיות, ואז אחרי ריבים ואולי פניה לבית משפט היו עושים טובה, שמים מנוע מפירוק, ומחזירים לו את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב שנגמר ככה, יצאת בזול ולמדת לקח להבא.

יפה מצידם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בהחלט כל הכבוד לטרייד מוביל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תודה רבה לכולם חבר'ה, יש לסיפור סוף טוב.

התקשרתי אליהם היום בבוקר והם הציעו לי שתי אפשרויות:

אני מחזיר את הרכב למגרש והם מחזירים לי את כל הסכום ששילמתי על הרכב או שאני מוסיף עוד 2000 ש"ח ומקבל מודל חדש יותר משנת 2007.

כמובן שהגעתי למוסך והזמנתי גרר לתוך הסוכנות, ולצערי הביטוח לא הסכים לכסות לי אותו, בטענה שזה לא חילוץ אלה שינוע ממקום למקום ואין לי פוליסה לזה. הסוכנות לא הסכימו לכסות את זה, בטענה שעשיתי ביטוח. הגעתי ביחד עם חבר בדקנו את הרכב ושמענו קצת רעשים גבוהים ובלמים לא יציבים, אז כמובן שבחרתי לקחת את הכסף בחזרה.

בסופו של דבר אני יכול להגיד שמדובר בחברה אמינה שעומדת מאחורי המעשים שלה ובהתחייבויות שלה, אך המסקנה היא שחשוב תמיד לבדוק במוסך לפני שקונים. בסופו של דבר יצאתי רק בנזק של 550 ש"ח על הגרר. תודה רבה לכולם על העזרה והתמיכה (:

לי אישית הסיום נשמע קצת טוב מידי.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם לי, ומהר מדי ( במיוחד קבלת כסף בחזרה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יופי. כשמגיע אז מגיע, כל הכבוד.

חברת הגרירה צודקת, היא מכסה גרירה אחת לתקלה ספציפית.

היית יכול מראש לגרור אליהם, אבל בעצם זה שיש לך חוו"ד ממקום אחר כנראה היווה זרז לאישור הזיכוי.

ואם ישימו מנוע מפירוק, וימכרו את הרכב עם אחריות וקילומטרז' נמוך לשאר המכלולים - מה רע? (כל עוד עומדים בחובת גילוי נאות, ואומרים שהוחלף)

פורסם
תודה רבה לכולם חבר'ה, יש לסיפור סוף טוב.

התקשרתי אליהם היום בבוקר והם הציעו לי שתי אפשרויות:

אני מחזיר את הרכב למגרש והם מחזירים לי את כל הסכום ששילמתי על הרכב או שאני מוסיף עוד 2000 ש"ח ומקבל מודל חדש יותר משנת 2007.

(:

חזק ! נגמר יפה,מעניין למה הסכימו להחזיר כל הכסף כל כך בקלות ומהר ? זה נדיר !

פורסם

too good to be true

יפה שלקחו אחריות, זה לא דבר מובן מאליו אצלנו.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

עם רכב פחות סחיר פשוט היו מורחים אותו בסיפורי מעשיות, ואז אחרי ריבים ואולי פניה לבית משפט היו עושים טובה, שמים מנוע מפירוק, ומחזירים לו את הרכב.

תגובה מיותרת וממורמרת... יש לך פה דוגמה לחברה שמתנהלת יותר טוב אפילו מהצפוי ועדיין כל כך כואב לך לפרגן. מילא לא לפרגן, אבל ללכלך?

פורסם

למה כולם מריעים להם? נשמע כמו שיטת מצליח, הפעם לא הצליח. למה לא פשוט למכור רכב תקין לשם שינוי, זה לא שהם לא ידעו שהרכב לימון טוטלי. הבחור עדיין סבל טרטורים עוגמת נפש והפסד כספי. לא מגיעות להם מחיאות כפיים רק כי יכלו להיות יותר מניאקים.

פורסם

אם החברה הייתה רוצה לדפוק את הלקוח - היא הייתה עושה את זה. יש לה את כל הכלים המשפטיים לעשות את זה. היא לא עשתה את זה, ולא רק שלקחה אחריות, אלא לקחה את הרכב חזרה ולא טירטרה את הלקוח בין מיליון מוסכים. מתי שמעת על חברה שעשתה את זה כשלא היה מעורב איום או תביעה משפטית? אז אולי מספיק לחפש את הרע בכל דבר?

ולא, אל תחפשו אם אני עובד שם, או קשור לבעלים - אני לא. קראו לי משוגע - אבל לא אוהב לראות אנשים מתמרמרים על כלום...

פורסם
למה כולם מריעים להם? נשמע כמו שיטת מצליח, הפעם לא הצליח. למה לא פשוט למכור רכב תקין לשם שינוי, זה לא שהם לא ידעו שהרכב לימון טוטלי. הבחור עדיין סבל טרטורים עוגמת נפש והפסד כספי. לא מגיעות להם מחיאות כפיים רק כי יכלו להיות יותר מניאקים.

נראה לי שאתה קצת מגזים. טרייד מוביל זאת חברת טרייד אין שעובדת עם מספר יבואני רכב. הרכבים שמגיעים למגרשיה אינם "שירתו" אצלה, אלא הגיעו דרך עיסקאות טרייד אין עצמאיות או של היבואנים שאיתם הם עובדים. כל המידע שיש בידי החברה על הרכב בדר"כ מסתכם בבדיקה רגילה במכון. אני לא יודעת בידיוק מה התהליך שהרכב עובר לאחר הגעתו לטרייד מוביל ולפני הפרסום לקהל הרחב, אך אני בספק שהוא עובר בדיקה נוספת כלשהי.

אם מכון הבדיקה לא עלה על התקלה, מאיפה להם לדעת אם הרכב לימון או תפוז?

גם לי, ומהר מדי ( במיוחד קבלת כסף בחזרה ).

לפי מה שהבנתי, פות"ש כתב שיחזירו לו, הכסף עדיין לא אצלו.

כרגיל תגובה ממורמרת בטעם רע. מה אתה מצפה שישמו ברכב מ2005? מנוע חדש ביבוא שיעלה בערך כמו כל הרכב?

אולי ישימו מנוע מפירוק (בידיוק מה שהיה עושה כל לקוח פרטי שהיה קונה את הרכב) ואולי יעבירו בעיסקת חבילה עם עוד כמה לימונים לסוחר הקרוב והוא כבר ימכור את הרכב בתור יד1 מרופא.

עד שאנחנו רואים חברה שמתנהלת באמת כמו שצריך ולא ממררת ללקוח את החיים, למה לחפש בכוח מה לא בסדר?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...