Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב: נראה לי שמיכאל לוי כבר לא בעליה של אל על כי לא מזמן הפריטו אותה והתחלפו המנהלים או משהו כזה...

מיכאל לוי מעולם לא היה בעליה של אל-על (רק היו"ר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו כן יש לו 156 GTA ספורטוואגן אפורה עם לוחית CD על היותו קונוסול כבוד של איטליה

ועוד 2 147 GTA אפור פנינה ושחורה לילדים :-D

המראנאללו היא גם שלו והיא בצבע אפור מטאלי עם לוחיות ישראליות , וניתן לראותה בצפון

או ***נא לא לפרסם מיקום של רכבים ***

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

הנה אתם שמים לב? הכל שמועות לאף אחד אין תמונות שמוכיחות את זה... ולבחור שאמר שהוא שם פה תמונות של ה-456 שהייתה למיכאל לוי לפני שהוא החזיר אותה לאיטליה והביא את המארנלו אז אתה יכול לשים פה את התמונות?

פורסם

לפי שמועות מבוססות למדי, הנה תמצית הנושא:

אכן מיכאל לוי, בעלי סמל"ת, נילית ובעבר לפחות גם יו"ר אל-על הינו חובב רכב אשר נוהג להביא ארצה ל"שימוש אישי" דגמים מזילי ריר שהאזרח מהשורה יכול רק לחלום עליהם.

לפני מספר שנים הוא ייבא לעצמו פרארי 456 (אוטומטית...) בצבע כסף שעברה תקינה כביכול כדי לאפשר יבוא מסודר של הדגם ולכן נושאת מספר צהוב.

לפני חודשים ספורים הועמדה אותה 456 למכירה בלוח "אוטו" וזאת מאחר ומיכאל לוי ייבא והעביר תקינה פרארי 575 מאראנלו (שוב בצבע כסף, לא ברור אם אוטומט).

The good side?

"כל אחד" יכול כעת לפחות תיאורטית לייבא באופן אישי פרארי 575 מאראנלו חדשה ולקבל רישוי כדת וכדין! (עם ה-456 זה כבר לא יעבוד, כי אינה מיוצרת עוד כחדשה). חלומות פז!

פורסם

ואני שמעתי שלמנכ"ל "שמעון ירקות ופירות בזיל הזול" יש מיצובישי L200 חבוטה.

אתם רואים אותי עושה לו אאוטינג בפורום? אתם רואים אותי מספר איפה היא חונה?

לא.

למה?

בגלל שלא מנומס ולא מכובד לחשוף בפומבי רכוש של מישהו אחר. במיוחד כשהחשיפה הזו יכולה לגרום לו נזק - וכן. עדה של מזילי ריר חומדי סמלים שירוצו לחכך את מפשעתם בפרארי זה נזק.

לא נמאס לכם לטחון את הנושא הזה?

לי נמאס לראות אותו נטחן, אז תקשיבו לשקשוק הבריחים ותתרגלו לריח הליזול כי השרשור הזה ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...