Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי יונדאי I35 שנת 2014 לפני מספר חודשים.

ברכב ישנה מערכת בקרת אקלים דיגיטלית. מערכת הסירקולציה של מיזוג האוויר אינה עובדת. כאשר לוחצים על כפתור הסירקולציה הנורה נדלקת ונכבית, אולם בפועל לא קורה דבר. המערכת תמיד מכניסה אויר מבחוץ גם כאשר הנורה דולקת.

הרכב כמובן עדיין באחריות. ניגשתי למוסך מורשה וביקשתי שיתקנו את הבעיה. הם טענו שלבקשת הבעלים הקודם של הרכב הם ניתקו המערכת. זה מה שמופיע בהיסטוריית הטיפולים: "לבקשת הלקוח מנוע למדף סירקולציה נותק". הם טוענים שמכיוון שזה היה לבקשת הלקוח הם עכשיו רוצים תשלום על החיבור מחדש. הוא טוען שהוא בעבר רק התלונן על בעיה של ריח אבל מעולם לא אישר לנטרל חלק מהמערכת - אני נוטה להאמין לו.

אני מעוניין לטפל בבעייה בעצמי. אני יודע כיצד לפרק את הפלסטיקים שעוטפים את הקונסולה המרכזית בה נמצאת מערכת השליטה במזגן המרכזי - לא ראיתי שם שום קונקטור מנותק. האם יש כאן מישהו שיכול לתת הוראות איך לחבר את מנוע הסירקולציה בחזרה?

• תוכן חדש...