Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה כתיבה קצרצרה ולא טרחנית בכלל שלי מהטיול האחרון בצפון קליפורניה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?587807-%D7%94%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C

ממליץ מאוד על אוויס. בזה של SFO תמצא כל מבוקשך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנצי, קיבלתי את שלל עצותייך וכמובן שאנחנו נהיה בקשר בהתאם.

בכל אופן, לא מן הנמנע שאם אקבל את ה-V6 קונברטיבל (כמו שהוזמנה) בגרסת הבסיס אבקש לשדרגה בתוספת תשלום ו/או בתחנה אחרת במהלך הדרך, לגרסת ה-2.3eco, ל-GT או ל-SS, אם אלו תמצאנה במלאי. לגבי האגם, אם חשבתי שאנחנו נשאר רק בחלק הדרומי שלו - אחרי התמנות שהעלת, אין לי ספק שנקיף אותו ונמצא עוד אזורים מעניינים.

wonderd, אכן. מסתבר שיש לא מעט חבר'ה כאן (וגם לא כאן) שמטיילים באותו הראש ובאותם האזורים. נהנתי לקרוא לא מעט סיפורים שלהם ורכשתי לעצמי המון ידע חדש בהרבה נושאים.

לגבי הטיול שלך - "היכן להתחיל את הטיול"? הכל שאלה של זמן והאם מתוכנן טיול מעגלי או בכיוון אחד; אם מדובר בטיול מעגלי הייתי ממליץ להתחיל בסן-פרנסיסקו (אומרים כאן שמלאי הרכב גדול יותר) לרדת את כביש 1 (כולל מונטריי ושלל האטרקציות שבו), להמשיך ל-וגאס, לעלות דרך ילוסטון ובדרך חזרה לעבור דרך טאהו (ואם נותר עוד זמן בדרך חזרה לסן-פרנססיקו תוכל לשלב גם את יוסמיטי). שים לב שבילוסטון יש אזורים שנסגרים כבר ממהלך אוקטובר.

roee, שלוש שעות ההמתנה שלי בלשכת רישום המקרקעין בפתח-תקווה היום הפכו למהנות ביותר בעקבותיו של הקישור לסיפור שכתבת. ואוו! המון מידע, שבמהלך הקריאה הוביל אותי גם לחקור לא מעט מן הדרכים (ולגלות שנסעתי על חלקן בעבר, רק עם מאזדה cx5), שהלוואי וישמש אותי גם בהמשך. יצאתי עם 3 תובנות נוספות מהסיפור כמובן: בעתיד אבדוק את 'אוויס' בסן-פרנסיסקו, אעשה טיול נוסף בתקופת החורף המושלגת (בזהירות יתרה כמובן) ושחבל שסיפור כזה (כמו גם של כותבים מוכשרים אחרים - כמו oryo, לדוגמא) "מתבזבז" רק על דפי הפורום ולא מופיע במגזין או כתב עת (גם דיגיטלי) ברמה גבוהה. ושוב, פשוט וואו.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני תמיד נהנה כשיש אורחים, אז ברצינות, תרגישו הכי חופשי שאפשר להתקשר בכל שעה.

אני כרגע מתכנן את הטיול הקרוב שמשתרע על כ11k ק"מ לרוחב היבשת.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה קטנה בנוגע לעזרה בבחירת רכב בסבב השני (מופנה לכל מי שיכול לעוזר במיוחד ל-roee).

במהלך השהות שלנו ב-LA באוקטובר הקרוב (כ-6 ימי "מנוחה" אחרי הטיול הארוך) הזמנו את ה-Dodge Challenger R/T, כאשר רוב הנסיעות מתוכננות להיות מנהלתיות ליעדים שונים ויום-יומיים של "בריחה" לכיוון מסלולי נהיגה יותר מאתגרים.

עם זאת, לאחרונה יש באפשרותי להחליף את דגם הרכב ל-Corvette stingray Convertible בעלות מינורית של כמה עשרות דולרים סה"כ.

השאלה - האם ללכת על זה? או שעדיף להישאר עם הצ'לנגר שהיא גדולה ומרווחת יותר. שתיהן חיות V8 בועטות, שע"פ הנתונים היבשים הקורבט אמורה להיות פחות מרווחת (הרבה פחות) אך מהנה יותר לנהיגה (מבחן וחצי שקראתי), והדודג' - היא הרבה יותר פרקטית ומהנה בסגנונה. אשמח לעזרתם.

פורסם

חד משמעית להחליף! בלי למצמץ בכלל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

קודם כל תודה.

מסתבר שהרץ בישראל (או יותר נכון שלוחתה כאן) לא מסוגלים להחליף לכל קבוצת רכבים שקיימת, גם אם היא מופיעה באתר הרשמי של החברה (סיומת com). לטענתם אצטרך להמתין להגעתי לתחנת היעד ולשדרג רק שם.

פורסם

להרץ בשדה התעופה של סן חוזה (חצי שעה מסן פרנסיסקו) יש בוקסטר ו911 פתוחה, כייפיות לנהיגה אבל הקורבט עדיפה.

haters will hate

פורסם

ראיתי שבאתרים של HERTZ ו- ALAMO בארץ אין אופציה של בחירת רכבי ספורט למיניהם א ל בפועל זה קיים, האם מישהו הזמין מהארץ רכב ספורט בקליפורניה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

המחירים הכי טובים.

יש מבצעים וכד' וגם ניתן לעקוב אחרי התנודות במחירים בנוחות.

haters will hate

פורסם

לדוגמה באתר ORBITZ יש את האופציות אבל ללא ביטוחים, ואם אתה מוסיף ביטוחים אז המחיר עולה משמעותית.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם (נערך)

HawHaw, בהרץ (וגם באחרים מסתבר) אפשר גם אפשר. גם בנצי צודק בדרכו.

כדי לא לסטות מהנושא כאן וכדי למנוע נעילה של הפוסט - דבר איתי בפרטי ואסביר לך הכל.

ובנצי, הייתי בודק על אחת מהן אם היה להן את האפשרות להעמיס את "כל" המזוודות שלנו מהטיול. פה (בשטח האיחסון והמרחב) האמריקאיות, שגם ככה בא לי עליהן בטיול הזה, מתעלות על כל האירופאיות. אפילו הקורבט קונברטיבל.

עריכה אחרונה על ידי כוח-סוס

פורסם

ראיתי את זה קצת באיחור, אבל ברור שהתשובה היא לשדרג לקורבט. בשביל כמה עשרות דולרים, זו הזיה לא לעשות את זה. אגב, שלי הייתה הדגם הרגיל ולא הקונברטיבל - גם הרגילה היא טארגה, מה שאומר שהחלק האמצעי של הגג מתפרק בשלמותו ואפשר לאחסן בבגאז' (אבל אז אין לך מקום בבגאז' להרבה יותר מתיק). עם גג סגור, יש מספיק מקום לציוד של זוג.

אני לא יודע מה מצב הבגאז' בקונברטיבל.

גרמתם לי להתגעגע לקליפורניה. תעלה תמונות כשיצא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...