Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי וולוו S60 שנת 2014(מודל 2015),

שבוע שעבר בצעתי טיפול 30K(שנתי למעשה, עקב נסועה נמוכה יחסית).

במהלך הטיפול בוצע עדכון תוכנה, שלצערי לא רשמתי את מספר העדכון אלא רק זוכר שהתחיל באות R ואחריה מספרים.

מישהו יודע מה זה העדכון הזה, ועל מה הוא משפיע?(הבחור במוסך לא ידע להגיד לי במדויק מה השינוים, אלא שזה RECALL פנימי של היצרן לטובת עדכוני תוכנה לא בטחותיים).

מה ששמתי לב הינו שכאט במצב ECO הרכב פחות "מסורס" בתחילת תנועה מעצירה מוחלטת ביחס למצב שלפני העדכון.

תודה מראש.

פורסם

תברר עם המוסך מה זה בדיוק העדכון הזה, כי לא ברור לי למה עושים לך עדכון תוכנה ללא הסכמת מראש ומבלי שבכלל בקשת או נכנסת לזה למוסך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העזרה,

הייתי במוסך לטיפול רגיל, העדכון בוצע כחלק ממנו, ברמת הוראת חובה מהיצרן(מה שנאמר לי ע"י הצוות שם).

במוסך שאלתי, המנהל הטכני לא ידע לענות לי מה בדיוק העדכון עושה,

רציתי רק לדעת מה הוא כולל, כי את השינוי בהתנהגות המנוע כבר ראיתי בעצמי.

לפני העדכון במצב ECO הרכב היה מסורס לחלוטין בתחילת תנועה מ0(עצירה מוחלטת) ברמה הזויה לחלוטין כאילו לרכב אין כוח לנוע, עכשיו הרכב הרבה יותר נורמאלי.

וגם יש שיפור בצריכת דלק(בין 0.5 ל 1 ליטר פחות ל100 ק"מ במשולב).

• תוכן חדש...