Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגולף פלוס יש פנס ראשי מתוצרת Valeo עם תכנון לקוי. מחזיק הנורה נשלף החוצה כך שתוכל להחליף את הנורה בנוחות מחוץ לרכב.

אך אויה, המגעים שמתחברים אליו נתונים בתוך טבעת פלסטיק. בהתחלה הפלסטיק נמס ומכסה את שטח המגע.

הפנס לא יידלק והחלפת נורה כמובן לא תעזור.

מעיון בפורומים גרמניים עולה שהתקלה נפוצה מאוד והפיתרון הרשמי של פולקסווגן הוא למכור לך פנס ראשי קומפלט!

כבר למדתי לצערי לעשות את התיקון, עשיתי אותו כבר מספר פעמים בשני הפנסים. כל כמה חודשים נדלקת נורת "מנורה שרופה" בלוח השעונים.

צריך לשלוף את הפנס מהאוטו, כדי להגיע אל הברגים שמחזיקים אותו צריך לפרק גריל קדמי ופס קישוט בפגוש.

לאחר מכן ניתן לפרק את הטבעת שמחזיקה את בית הנורה ולגרד עם סכין את המגעים.

בפעם האחרונה גם הניקוי לא עזר, בדקתי את העניין והתברר שהמתכת שקעה בתוך הפלסטיק וכך נוצר מרחק בין שני הברזלים שאמורים לגעת אחד בשני.

רק כשבודקים עם מולטימטר מוליכות בין שני הפינים האמצעיים של השקע הראשי של הפנס, אתה יודע שהצלחת ויש מוליכות דרך הנורה.

עד הפעם הבאה..

פשוט תיכנון לקוי.

אם מישהו שמע על פיתרון אחר אשמח לדעת.

ABF_5364.jpg

ABF_5365.jpg

ABF_5366.jpg

ABF_5367.jpg

ABF_5368.jpg

ABF_5369.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

קיים קיט שיפוץ מקורי של הייצרן.

5M0998109.

נסה גם את המק"טים הבאים:

5M0941109

אצלי הרכב כבר עשה יותר מ-150K ולא ניתקלתי בתופעה שציינת.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה,

לפי מה שאני רואה הקיט שיפוץ יקר וכולל הרבה חלקים שאני (עדיין) לא צריך. מקווה שלא אזדקק.

עד כמה שאני מבין התופעה ייחודית לגולף פלוס ולכן אתה לא נתקלת בה, כמדומני יש לך מרק V רגילה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הפנס בנוי באותה צורה בגולף רגילה ובגולף פלוס. בשניהם קיימים פנסים תוצרת HELLA או

Valeo.

לדעתי לא ראית את הקיט הנכון כאשר חיפשת באינטרנט.

מצורפת תמונה של הקיט הנכון לדעתי.

0147d756ec2f.jpg

thumb_89850cc4d88c0273.jpg

פורסם

נכון אני מחפש רק את החלקים שיש בתמונה. ישנם אתרים שמציגים קיט יותר נרחב עם חלקים נוספים שאני לא צריך, לדוגמה:

http://www.online-teile.com/volkswagen-ersatzteile/5M0998109_Repsatz.html

כשאזמין איך אדע אם אני מקבל את הסט הגדול והמיותר או את הקטן?

עמוס

פורסם

תבדוק מול המחסן של צ'מפיון לפני שאתה אץ לרכוש באיביי או בחו"ל. בכול מקרה המחיר של הקיט נמוך בהרבה מפנס חדש שעלותו כמה אלפי שקלים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

5247e7e5adf42ea4b443d26e424808e1.jpg

ובכן, בדקתי בעצתך.

בצמפיון מחיר ליחידה אחת 413 ש"ח לפני מע"מ.

בגרמניה 2 יחידות עלו 280 ש"ח.

אין חדש..

ארכיב בהמשך.

עמוס

• תוכן חדש...