Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, זוגתי ואני בדרך לסגור על פלואנס דיזל רובוטית מבציר 2013 ויש שני נושאים שמטרידים אותי. הנושא הראשון הוא בטיחות. בטיחות אצלנו קודמת לכל, עניין שמקבל משנה תוקף עם תינוקת קטנה במושב האחורי. אני נוהג בסיטרואן c4 וזוגתי נהגה על מגאן שאמורה להיות מוחלפת על ידי הפלואנס דיזל ו 5 כוכבי בטיחות זה חשוב בשבילנו. אני יודע שהפלואנס "הרגילה" לא נבחנה במבחני ncap ושדגם ה ze החשמלי שאמור להיות דומה או זהה לה נבחן וקיבל 4 כוכבים. אני יודע (אנא תקנו אם אני טועה) שהכוכב החסר נבע מכרית אויר של הנהג שלא נפתחה כמו שצריך ושהוחלפה בכרית אחרת והשאלה שלי, כי לא הצלחתי למצוא מידע היא האם זה הדבר היחיד שהפריד בין הפלואנס משנת 2011 שנבחנה לבין 5 הכוכבים הכל כך מתבקשים. האם מישהו יכול לשפןך אור על הנושא? האם הפלואנס בעליל פחות בטוחה מ I30 מהדור החדש למשל או רחמנא ליצלן פחות בטוחה מהמגאן 2004 אותה היא מחליפה אצלנו?

עוד עניין: משיחה עם נהג מונית שנוהג בפלואנס ידנית הוא יעץ לי להתרחק מהרובוטית כיוון שהגיר הולך בערך ב 270k ק"מ (ככה דיווחו הנהגים בתחנה) ועלותו 32k,אבסורד לכל הדעות. אני לא מתכוון אפילו להתקרב לקילומטרז של 270k אבל מספרים שכאלה (אם הם אכן נכונים, לי זה נראה קצת "מצוץ" ) גורמים לי לחששות. אשמח לעזרה ולייעוץ, תודה..

Sent from my E5823 using Tapatalk

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

הפלואנס בוודאות יותר בטוחה ממגאן 2004, לגבי ה-i30 החדשה - אין לי מושג.

לגבי מה שאמר נהג המונית לגבי אורך חייו של הגיר - שטויות.

1) 270K לגיר אוטומטי/רובוטי זה לא רע בכלל.

2) אורך חייו של הגיר נגזר מדפוס השימוש ברכב - ברכב שנסע יותר בסביבה עירונית חייו של הגיר יהיו קצרים מאשר ברכב שבילב חלק ניכר מזמנו בשיוט בכביש 6.

3) בד"כ כשגיר מתבלה, משפצים אותו זה יעלה הרבה פחות ממה שנקב נהג המונית מה גם שעד שתגיעו לשלב הזה (אם בכלל) כבר יהיו קיטים זולים לשיפוץ הגיר הנ"ל בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

270K זה מכובד

לגיר חצי ידני. ושיפוץ גיר בדרכ נגמר בפחות מ 8000₪

אל תתרגש ממבחן ncap הם בודקים רק מעט מהזויות האפשריות. לא כל התאונות הן חזיתיות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

ממה שהבנתי מחקר העניין הכוכב החסר נבע מכרית אויר לא מתאימה ולמיטב הבנתי התקלה בכרית האויר תוקנה החל מרכבים ממספר שילדה

VF1LZBZ0L46468288 והרכב שאנחנו הולכים עליו הוא בעל מספר שילדה VF1*LZBL0E*D0052064 -ככה כתוב,אני לא יודע לקרוא את זה ומבציר 4\2013 .

איך אני יכול לדעת על פי מספר השילדה אם זהו דגם שאחרי החלפת הכרית או לחילופין להבין אם זהו מספר שילדה מאוחר יותר? מצרף לינק לדף השירשור שעסק גם בנושא הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?488744-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1-dci-1-5-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A9-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%91%D7%90%D7%95%D7%AA/page2&highlight=%D7%A8%D7%A0%D7%95+%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%A1+NCAP

כבר העברתי את הרכב בדיקות ואני רוצה ללכת עליו אבל נושא הבטיחות הנ"ל עדיין מטריד אותי.

עריכה אחרונה על ידי aderet

[email protected]

פורסם

פניתי להילוך שישי. הם הסתכלו עלי כאל חייזר שנחת עליהם ולא ממש הבינו מה אני רוצה. הם אמרו גם שעניין כרית האויר לא מוכר להם (האמת שלא ממש ציפיתי לבקיאות בתוצאות מבחני ncap..)

Sent from my E5823 using Tapatalk

[email protected]

• תוכן חדש...