Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיעוד מקצוע קשה - פיזית ונפשית.

מצד שני - צפי לביקוש גבוה, לא רק בישראל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יודע לאן אני נכנס, קרובת משפחה הייתה אחות - אף על פי כן.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לגבי הבגרות - אתה זכאי לגשת למבחן הבגרות. עליך לפנות לבית הספר (בבעלות החדשה) ולעירייה.

מעבר לכך, יש למשרד החינוך מוקד לפניות הציבור שיוכל לברר עבורך את ההסדר לגבי בית הספר הספציפי שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היות והמקצוע עליו אתה מדבר הוא עם ביקוש נמוך, ולפי מה שאתה מציג נראה שלא תהיה לך בעיה אמיתית להתקבל אליו (שכן הבעיה היא בעיקר לוגיסטית), ההצעה שלי אליך:

אל תטפל בנושא באימייל / טלפון, תגדיל ראש ותלך למזכירות לימודי הסמכה באונ' אליה(ן) אתה מעוניין להתקבל.

דבר עם הגורם האחראי לנושא, תציג את עצמך ואת הסיטואציה אליה נקלעת, תסביר שאין לך בעיה להשלים בגרות אך אינך מעוניין להפסיד על שטות שכזו שנה מהחיים, הדגש את הקבע בצבא ואת היותך אדם אחראי בלה בלה בלה - אני מאמין שזה יכול לעבוד.

לא תאמין כמה 'מגע אישי' יכול לשנות את הסיטואציה, ברגע שלגורם שצריך לעזור לך יש מוטיבציה לעשות זאת (עקב אמפתיה לסיטואציה) ההסתברות להצלחה משתפרת פלאים.

שיהיה בהצלחה, עדכן אותנו מה עשית ומה נסגר בסוף.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים מאוד +1

רציתי לכתוב כמה מילים על סיעוד אבל יצאתי מתוך נקודת הנחה שמי שנכנס למקצוע כזה מודע לחסרונות.

בהצלחה. אני מאחל לך שתזכה לסיפוק מתמשך מעבודתך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעדכן:

א. הצלחתי להירשם לבחינת הבגרות במועד ב' הקיץ, So I've got that goin' for me, which is nice.

ב. יועצי הלימודים בבן-גוריון לא מכירים באופציה להתקבל ע"ס התחייבות לקבלת תעודת בגרות בעתיד, לפחות לא מחוץ למדעי הרוח. תל אביב מאפשרים רק מגיל 30 ומעלה, אם כי אני עוד מנסה לדבר עם גורמים נוספים שם. עדיין מחכה לתשובה מאונ' חיפה.

מישהו מכיר מקומות מומלצים נוספים ללימודי סיעוד? כמו שאתם רואים, אני די פתוח להצעות מבחינת מיקום בארץ.

לחילופין, רעיונות נוספים? אולי הרשמה לסמסטר ב' (עד אז אהיה זכאי לבגרות) והשלמת קורסים? בבאר שבע לפחות אמרו שאוכל להירשם רק לשנה"ל 17.

שוב תודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

לפני שתרים ידיים מבן-גוריון תנסה לכתוב מכתב לסגן\דיקן הפקולטה ותסביר ותנמק למה אתה חושב שמגיעה לך הזדמנות להתחיל את לימודיך שם. אם ישתכנע, המועמדות שלך תועלה למעין ועדת חריגים (ועדת הוראה) אשר בכוחה לאשר לך להתחיל לימודים על תנאי. ככה זה לפחות עובד בפקולטה להנדסה, כאשר ה"על תנאי" מחייב עמידה בממוצע וציון מינימום מסויימים, ומבחינת המערכת אתה רשום כסטודנט שלא לתואר (מה שמאפשר להעיף אותך מאוד בקלות). כמובן שאם תעמוד בדרישות, לאחר אותה שנת על תנאי, תועבר למסלול הרגיל וכל המקצועות שסיימת ייחשבו לזכותך.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם

אני שב ומציע, תגיע פיזית למקום שאתה מעוניין ללמוד בו ותדבר איתם. זה יכול לעזור הרבה יותר מלשלוח מכתב שיכולים לקמט ולזרוק לזבל ברגע.

השבוע נסעתי למוסד לימודים שאני מעוניין ללמוד שם ולמרות שהיה חסר לי טופס חיוני סידרנו את העניינים כי הם הבינו את הבעיה.

פורסם

למה שלא תנסה להתקבל ללימודי הנדסאים? לפי מה שאני יודע אין צורך בבגרות גם אם לומדים הנסדאי בטכניון או בבראודה אפילו. אני צודק?

• תוכן חדש...