Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיתרון הוא פשוט.

פתח תכנית חיסכון או אפילו חשבון נוסף שאליו תעביר סכום קבוע כל חודש לחיסכון ומהשאר תחיה כאילו אין מחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא ברור אם ההוצאות החודשיות שלך כולות גם שכ"ד, ארנונה, חשמל, מים, תקשורת, כלכלה וכו'.

אם כן, מהר מאד תמצא שאתה חוסך בקושי 40% מסך ההכנסות שלך.

תגדיר לעצמך יעדים עבור מה אתה חוסך את הכסף ותערך בהתאם.

לא צריך להתכלב על כל שקל ומומלץ לחיות ולהנות אבל בצורה הגיונית בהתאם להכנסות.

גיל העשרה/עשרים עובר בצי'ק ואז בשנות ה-30 אתה מתחיל מה יש לך.

[CENTER] [/CENTER]

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
כסף בא והולך, אתה צעיר, זה הזמן לחוויות.

אולי בארה"ב. פה הכסף בעיקר הולך. לכן אושריקו עושה נכון שהוא חוסך 90% מהמשכורת שלו.

אם הוא היה חי בלי חשבון כצעיר, לכשירצה להתחיל באמת את החיים יהיה לו קשה ועדיף שיהיה הון התחלתי.

הבעיה של הקמצנים היא אחרת, הם מנסים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

במקום להשקיע ב42 לדים בפנסים, סאנרופים מזוייפים, להזמין מלא שטויות מניקל מדיל אקסטרים, טאסות בציפוי ניקל, אנטנת כריש, אותיות סיניות, טוסטר משולשים, לטפל באוטו בחלפים סינים ובסוף להתעצבן על התוצאה, עדיף למכור את האוטו, להוסיף קצת כסף ולקנות משהו יפני אסלי אמיתי לגברים, אפילו עם סאנרוף אמיתי, שבולט בנוכחות שלו בכביש ומושך מבטי קנאה. כמו הונדה למשל. (נראה מי זוכר מה המקור לזה)

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
משהו יפני אסלי אמיתי לגברים, אפילו עם סאנרוף אמיתי, שבולט בנוכחות שלו בכביש ומושך מבטי קנאה. כמו הונדה למשל. (נראה מי זוכר מה המקור לזה)

הבחור הזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני גם מציע לך להתסכל כמה חודשים אחורה (נניח 3 חודשים), להבין על מה הוצאת הוצאות הכרחיות ועל מה בזבוזים. תראה אם בכלל יכלת בהוצאות "הבזבוזים" לוותר או לחסוך.

אם אתה גר ללא הורים, ויש בעבודה סגנון שכל יום אוכלים חטיף ומשתפים עם החבר'ה, אז לקנות את החטיפים בסופר ולא בחנויות.

להבין שבסופו של החיים, בעוד כמה עשרות שנים תבין שכל הצעירים מתחילים מרמת חיים נמוכה ומקבלים את "שוק הכלכלי", והמבוגרים חיים טוב.

פורסם
דייהו נובירה תהווה מתחרה הוגנת לגודשת הנוכחית של אושריקו.

עכשיו זה מתכון להתאבדות כלכלית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

או סתם התאבדות, במקרה של תאונה קלה.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בזאת שהייתה לי, פעם התפוצץ צינור בלם, באמצע בדיקת בלמים בטסט.

פורסם

אני לא רואה מה הבעיה עם קמצנות, כל עוד אתה לא מפסיק לחיות.

אני לא קמצן אבל בתקופות של חוסר בכסף סיגלתי לעצמי הרגלים שמאפשרים לשרוד.

תתחיל לחסוך בשביל השקט הנפשי שלך.

כשתגיע למצב שבו אתה יודע שאתה תצטרך כסף (משכנתא, רכב צרפתי וכו') זה טוב שיהיה לך.

אל תפסיק להתקמצן.

פורסם

היידה שירשור קמצנות...

שיא הקמצנות שנתקלתי בה היה בתאילנד,

אני מזמין ארוחה ו''חבר'' מזמין רק סכין ומזלג,

וכוס מים כי הוא לא רעב,

ואז משתמש בהם כדי לאכול מהצלחת שלי חח

ואח''כ ניזכר שהוא בעצם כן רעב ומזמין ארוחה.

גם אני קצת קמצן,

לפעמים קונה בגדים בזול ומציג לאשתי תוויות של המשביר או

חנות יוקרתית חח.

לפות''ש יש הבדל בין חסכן לקמצן אתה חסכן אובססבי לדעתי.

גם אני נוטה לכך אני נגד קמצנות אבל שונא ביזבוז.

פורסם

שני הכיוונים גרועים - לחיות כאילו אין מחר ולחסוך כאילו יש רק מחר. כרגיל, הכל במידה וצריך משהו באמצע.

מסכים עם הרעיון של לשים כסף בצד, כמה שנראה לך שאתה יכול להרשות לעצמך ועדיין לחיות טוב, ובשאר להשתמש בלי חרטות.

בנוגע לקמצנים - לא הייתי ממהר לשפוט אנשים. יכול להיות שהמצב הכלכלי שלהם שונה לגמרי ממה שאתם מדמיינים. אולי למשל הם מרגישים לא בנוח לא לבוא למסעדה כשכל החבר'ה או המשפחה יוצאים, אבל מנסים לחסוך (כי מה לעשות ולאכול בחוץ זה יקר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...