Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין וצריכת דלק נמוכה עד 40K

student89
שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

אנחנו צריכים רכב לזוג. עיקר הנסיעות יהיו כל יום אשדוד-ירושלים, הלוך וחזור.

הרכב צריך להיות אוטומט.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין ושצריכת הדלק תהיה נמוכה.

כמו כן, חשוב לי שיהיה נוח לסוע איתו את הנסיעה הזו (מבחינת מאמץ של המנוע).

זה לא קריטי, אבל עם עדיפות שיהיה לא גדול (משהו כמו I20)

מבחינת התקציב, 40 זה התקציב, אך אם צריך להשקיע כדי לקבל רכב אמין ועם צריכת דלק נמוכה,

אפשר למתוח אותו עוד, אפילו ל60, כמובן שמה שפחות יותר טוב :)

אשמח להכוונות והצעות, איזה סוג מנוע, ארץ ייצור, או כל דבר שכדאי לי לדעת לפני.

תודה רבה ממש!!

לילה טוב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הצעת i20 אז למה לא?

עם מנוע 1.4 אוטומט נשמע שהוא די יעשה את העבודה. לא יודע עד כמה חסכוני הוא יהיה, אבל אמין ועם הרבה מרווח פנימי (יחסית לגודל) הוא כן.

בכל מקרה, לקטגוריית רכבים בגודל שלו קוראים סופר מיני.

אם לא הi20, פה החברה ימליצו לך לחפש פג׳ו 208 או סקודה פאביה. פחות מכיר אותם, אבל קח בחשבון שה208 כמעט לא קיים בלוחות (לפי מה שאני זוכר) והפאביה... פאביה.

עריכה אחרונה על ידי MiG
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הI20 לא חסכונית ממש.

ניסן מיקרה ומיצובישי ספייס סטאר יהיו הרבה יותר חסכוניות ויכנסו לך באזור הנמוך יותר של התקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הספייס תהיה חיסכנית ומאובזרת יותר,מנגד רועשת יותר.

לאיזה צריכת דלק אתה מצפה?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הI20 לא חסכונית ממש.

ניסן מיקרה ומיצובישי ספייס סטאר יהיו הרבה יותר חסכוניות ויכנסו לך באזור הנמוך יותר של התקציב.

הם יסחבו טוב בעליות לירושלים?

יש להן מנוע 1.2 והבנתי שכדי שהרכב לא יתחיל להיכנס למוסכים כדאי לקחת 1.4 לפחות..

ולאיזה מודל הכוונה?

הציעו לי על הונדה אינסייט, בתור רכב אמין עם צריכת דלק של 1:19 ומספיק כח לעליות לירושלים..

מה אתם אומרים?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור ירושלמי מה שכתבת נשמע לי הגזמה פרועה.

עשיתי חודשיים בi10 2011 עמוסה בציוד והיא התמודדה עם העליות יפה מאוד, ויש מישהו בפורום שעשה את זה על בסיס יומיומי באלטו

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם מכונית המיני הבסיסית ביותר כיום (ואפילו מלפני עשור ויותר) תעשה את ירושלים בלי דרישות מיוחדות או טיפול כל 3,000 ק"מ. אולי תצטרך לתת יותר גז מהרגיל (מה שגם יהיה מעט רועש יותר) וכנראה שלא תעקוף על 130 בעלייה, אבל בין זה לבין שהרכב לא יתחיל להיכנס למוסכים אין כל קשר- זה כמו שתגיד שכל האוקטביות 1200 (עזבו את זה שהיא עם טורבו) ורכבי המיני עם מנועי ליטר בודד (או, רחמנא לינצלן, איזו מיטו/קליאו עם מנועי 0.9) צריכים טיפולים יותר תכופים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מחפש רכב חסכוני ל-120 קילומטר ביום בכבישים מהירים. הבחירה האידאלית תהיה רכב בינוני- גדול עם מנוע דיזל, אפשר יהיה למצוא בשישים אלף משהו כמו פלואנס/ פאביה דיזל עם קילומטרז לא גבוה מידי ועוד הרבה שנים של שקט.

פשרות אפשריות- מכוניות סופרמיני תהיה חסכונית כמעט כמו דיזל, תוכל לקנות עם קילומטראז' נמוך למדי ולכן הפוטנציאל לתקלות נמוך. החסרונות יהיו בנוחות ובטיחות.

אני במסלול דומה לשלך הלכתי על פלואנס דיזל ידנית שקניתי עם 60000 קילומטר ב-76 אלף שח וב-20K שעשיתי עליה נהנה מכל רגע. אני מניח שבתקציב שלך אפשר למצוא משהו דומה עם מעט יותר קילומטרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...