Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום הבחנתי בנזילה מצינור הדלק , הנזילה נמצאת 10ס"מ לפני הכניסה למע ההזרקה.

יש לציין כי הנזילה איננה מחיבורים אלא מדפנות הצינור(אחד מהם) ומטפטפת רק כאשר הרכב מונע - כשיש לחץ. קצב של טיפה ל-7-8 שניות על סל"ד של 2000...

הגעתי למוסך מורשה ברחובות שם המחסנאי טען שאף פעם לא הזמינו כזה בישראל:screwy: וצריך לפנות לחו"ל.שם בסוף הפנו אותי למורשה אחר באשדוד שם הזמנתי זוג שעולה שימו לב : 409 ש"ח :mm_eek:

לזוג חדש (צינורות). לשאלותיי :

- האם הביצועים נפגעו קשות עקב כך ? כי לא הרגשתי בבעיה חוץ מטיפטוף...

-האם המחיר נראה מוגזם מדיי? כמובן שללא הרכבה , את זה אני הולך לעשות....

משהו שקצת פחות קשור ,אם אני רוצה לחבר ווסת דלק , איפה הוא אמור לבוא? יש 2 צינורות

כל אחד הולך לפינה אחרת במע ההזרקה (בשרוול של המזרקים).

תודה.:wink: .

:screwy:
פורסם

גם אצלנו באסטרה קרה ביודיוק אותו דבר! וזה ידוע שזה קורה... לנו זה עלה כ80 שקל אני חושב(קבינימט! 80 שקל על צינור מסכן!!!). אקיצר הם עשו את זה במקום. אגב, אם אני לא טועה הטיפול גם היה במוסך ברחובות.

זה מאוד מסוכן לסוע כך מכיוון שניצוץ קטן והלך האוטו.

שמעתי שיש שתי צינורות מהסיבה הבאה(אני ממש לא בטוח שהיא נכונה, אבל אני אגיד אותה, ואם היא אינה נכונה, אז תקנו אותי):

צינור אחד מביא את הדלק ממיכל הדלק למנוע ואת העודף של הדלק הוא מחזיר בצינור השני חזרה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מ ה ????? 80 שקל?

מדובר על אותו רכב? אותו צינור? , אני מתכוון לצינור שמכניס דלק (באמת נראה לי

שהשני לעודפים) צינור שחור מגומי באורך של 40-50 ס"מ שמתחבר לצינור כחול עם באנד לחץ מיוחד?

לא נראה לי שההפרש יהיה כזה גדול (ועוד באותם מוסכים) ,ברחובות אמרו שהחלק לא שכיח...

מה אתם אומרים ? כי מחר אני יהיה בדרך לאשדוד להביא את הצינור ביוקר - וממש אין ביכולתי..:bigcry: .

אפשר למצוא ביותר זול? - חייב את כל הצינור? (נאמר לי מכמה מקרות שהוא בא שלם - מחובר)

פורסם

המחיר נשמע מופקע בעליל... מעל 400 ש"ח על צינור דלק מגומי?!

זה צינור אוניברסלי, או שיש לו מחברים מיוחדים בקצוות?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הוא לא נראה סתם צינור דלק..., נאמר לי ע"י דודי שהוא מוסכניק שאי אפשר להשיג חוץ מאצל המורשה

ושזה צינור מיוחד שעמיד בלחצים גדולים... - אני סומך עליו אך המחיר שהוא טען חשב נע בין 150-200.

*השאלה אם מישהו מכיר פחות או יותר את העלויות ואם הצינור הוא ייחודי לדגם הנ"ל?

ראיתי שיש צינור דלק כחול מחומר קשיח שיוצא מהמיכל אל המנוע , 40 ס"מ לפני המנוע יש מין באנד

לחץ בצורת מחומש (משושה...) והצינור ממשיך כגומי שחור שנסדק לקראת המצערת.

*האם אפשר לפרק את הצינור השחור ולהחליפו? אם כי איני מאמין שאפשרי למצוא רק חלק מהצינור...

- יש לציין שוב שבמורשה הם נתנו הרגשה כאילו מדובר בחלק ייחוד לדגם -המחסנאית שאלה לפי

מס' הרישוי של הרכב ולפי דגם המנוע C20 xe

אבל אני סקפטי מהתחלה...

פורסם

אני דיברתי על הצינור הכחול, בקשר לשחור לא יודע. איזה לחצים כבר יש שם?! באמת לא נראה לי 420 ש"ח.

תנסה ללכת למוסך אחר של אופל ונראה מה הם יגידו. אולי ניסו לעשות עליך קופה. מה שבטוח מאוד מסוכן לסוע ככה. תעשה משהו בנידון, אולי תעטוף את זה עם סלוטייפ חזק או משהו

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני מניח שכוונתך באשדוד ל"קאר סנטר מוטורס בע"מ", אז יש להם גם מוסך במקום וכדאי להראות להם בברור, על הרכב, במה מדובר, אולי יש אפשרות למשהוא זול יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

כן זה המוסך , תודה לעונים :wink: .

מחר בבוקר נקפוץ {עם מטף(נוסף) בין הרגליים} ונראה להם...

אולי אני ידביק איזה פד של מחזור שיספוג בדרך... אולי גם כך המכונית שלי תרגיש חופשייה וחיונית...:angel:

נקווה לטוב.

פורסם

למה אתה נכנס ל UMI?

המוסך של UMI באזור תעשייה של רחובות מאוד לא מומלץ. המכונאים לא מקצועים ועושים שם הרבה קומבינות. המחסנאי נותן לך להבין, שאם לא תשלם לו מתחת לשולחן, אז החלק יתעקב הרבה זמן. לי היה נסיון רע עם המוסך. גם חבר, שהביא את ה GSI שלו לא אהב את מה שהיתנהל שם.

יש סיבה שאתה מעדיף מוסכים מורשים? לרוב העובדים שם אין בכלל נסין עם הרכב הזה וחלקם בכלל לא יודעים על קיומו.

פורסם

א. הצינורות לרוב נמכרים בזוגות וכי הם נמכרים בחברה ולרוב בגדלים יותר מהסטנדרט המצוי החברות מרגישות נח עם לקחת כאלו מחירים.

ב. גם ל306 שלי שיש לה צנורות דלק בריאים ביותר ביקשו 400 ש"ל לא כולל מע"מ על זוג הצינורות הזה.

הגדול יותר הוא צינור דלק

הקטן יותר החזרים.

רוב חנויות החלפים היותר רציניות וכאלו שמתעסקות עם צנורות ספציפית יוכלו להביא לכם צינור חתוך באורך המתאים בגרושים שעומד באותם תקנים ובאותו הקוטר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא מטפל במורשה... שימותו. אני מטפל או לבד או עם דוד במוסך והבנתי ממנו שאין למצוא צינורות כאלו אלא מקוריים...

ליביו מה המצב?? (RM), מה אתה אומר 400 ש"ח גם? קנית את המקוריים?

אם לא , מה עשית? דאגת לצינור חלופי?

יש לך איזה מקום/ות לשלוח אותי? בכלל לחנויות חלפים או בפרט לצנרת?

תודה.

פורסם

שלום.

אים אתה מיתכוון לשתי הצינורות שיוצאות מקיר האש ונכנסות מתחת לסעפת היניקה לצינור המזרקים

והוסת אז זו מחלה ידועה החיבור המקורי (החלק אים החמש לחיצות חרה) ותמיד נוזל מישם.

לא צריך להחליף את הצינורות כול מה שצריך זה לקחת בנד מאיכות טובה לפתוח אותו ולהלביש על

הצינור קרוב לחיבור המקורי (המחומש המחורבן) וליסגור היטב את הבנד. אל פחד בתוך הצינור פלסטיק יש צינור מתכת שלא יתן אפשרות לצינור להיתכוץ.

בברכה בני ל.

ושימותו הגנבים מרעב!!!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

400 ש"ח ואמרתי להם בהחלט לחפש את החברים שלהם.

הלכתי עם חלק משלי לחנות שמתעסקת עם חלקי חילוף לרכב וקניתי צינור מתאים ( שים לב ... אם אצלך גם יהיה קוטר 10 מ"מ שזה רוב הסיכויים לצינור הזה ... ולא יהיה להם "צינור דלק" תבקש צינור בוסטר בלם ותבדוק שהוא מתאים מבחינת הכיתוב שרשום עליו למה שרשום על המקורי ... שמציין את התקנים שהם עומדים בהם )

מצאנו ( יותר נכון כל הקרדיט על הענין הולך למכונאי שלי שהופך עולמות בשבילי ) צינור כזה בחנות חלפים ליד E&A בבני ברק ... ממש צמוד ... באזור מוסכים מול קניון איילון.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

היום הייתי במורשה באשדוד שם כמובן הביאו חלק לא נכון .

משם שלחו אותי לבעל מקצוע שמייצר צינורות, הוא ביקש לפרק ואולי

הוא יוכל לבצע את העבודה , ואם לא אז אני יהיה בבעיה...משם שלחו אותי

אל "גמיש" , שם טענו שצריך לפרק את הצינור ואולי יוכלו לארגן משהו....

ליביו שלח לי בפרטי את הכתובת של המקום ?(ליד אי & איי)

פורסם

זה בעיה , תחפש בפורום את הכתובת של E&A זה צמוד לזה ממש.

אבל זה לא יעזור ... הדרך הפשוטה היא להביא דוגמא של הצינור ... אי אפשר ממש בלי ... כי צריך לראות קוטר וסוג הצינור.

ליביו.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...