Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אני מחפש מחשב נייד עד 1200+-

מצאתי את זה -

http://m.ksp.co.il/product.php?uin=31810

זיפזפתי קצת באייבורי וksp ולא מצאתי משהו יותר טוב.

מה חשוב לי - מסך 14, שירות לקוחות טוב(אסוס לא בא בחשבון).

לעבודות, סרטים, אינטרנט

*על המחשב הספציפי, למה רק 32gb? להבנתי מדובר בדיסק קשיח מיוחד..

*עד כמה זה נורא שלא מדובר בi3/5?

תודה לעוזרים

פורסם

מחשב נייד - Lenovo IdeaPad 100S-14 80R90079IV - צבע כסוף מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 14 אינטש, מעבד Intel® Pentium N3700 1.6GHz - 2.4GHz, זיכרון פנימי בנפח 2GB, כונן SSD בנפח 32GB מצלמת רשת באיכות HD 720P ומערכת הפעלה Windo

פורסם

ומה ההבדל? ביחס לדרישות שלי כמובן

הלינק שבור.

אין נייד במחיר הדרוש מקסמים שתקבל אלו מעבדי סלרון או CORE M.

פורסם

למה לא לרשום הכל בהודעה 1 למה הדאבל?

יחסים אפלטוניים בהחלט אתה לא תרצה לגעת עם מקל במחשב כזה שבקושי מעמד תמלילם יעבוד בו צורה חלקה.

חפש נייד יד שנייה או שתגדיל את התקציב.

פורסם

לא יעזור כלום - בתקציבך תוכל לרכוש דגם מלפני מספר שנים, והמצב עוד יותר חור כיון שאתה מחפש מחשב קטן, מה שמייקר אותו.

אני מקבל כל יום מיילים מ-buy2 עם הצעות לרכישת מחשבים, אבל הזולים שבהם הם דגמים מלפני מספר שנים, חלקם אפילו i3/i5 מדור ראשון,כלומר לפני 5-6 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פות"ש - למה אתה קורא "עבודות".

מה אתה מתעתד ללמוד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...