Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגאן 2007 עם 400,000 ק"מ

לאחרונה החלה תופעה שלפעמים הרכב כאילו „מאבד“ את אחיזת הכביש לשבריר שניה. לא סוטה או משהו רק כאילו אני לא מרגיש את הכביש עם ההגה לחלקיק השניה.

בתחילה זה קרה במהירויות גבוהות בלבד, כעת גם לפעמים גם ב 70־80.

המוסך חיזק כל מני דברים, אבל לא באמת ראה כלום. צמיגאי טען שעלי להחליף 3 צמיגים כי הם ישנים, אבל אני מפקפק (כי זה התחיל פתאום ומתדרדר במהירות)

הצעות איפו לחפש את מקור הבעיה?

רעיונות נוספים?

תודה

פורסם

צמיגים לקויים יכולים לגרום לאיבוד אחיזה (התחיל פתאום ? כל תקלה מתחילה מתישהו... מה אתה מתפלא - אינני מבין).

מה נבדק ע"י המוסך ?

האם נבדקו בולמים, מתלים ומע' היגוי (יש חופש בהגה ? ואולי עוד רכיבים שבטח יציינו אחריי).

הרכה שלך "עמוס" בק"מ וכנראה שיש בלאי.

alfa 156 2.5.

פורסם

מתי זה קורה?

בנסיעה בקו ישר? בהאצה? בבלימה? בסיבוב?

בדיקה ראשונה הייתי עושה במכון לכיוון פרונט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

איזה דגם הצמיג? מה גילו? כמה ק''מ נסעת עליו? רק אחרי שנוודא שהצמיגים תקינים( כמה שאפשר דרך פורום ) אפשר יהיה להתקדם לדברים הבאים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ואם אתה מחליף, אז את כל ה-4 ולא רק את 3 הפגומים. אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהצמיג הרביעי גם לא חדש במיוחד. (?)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קשה להבין מהתיאור שלך אבל אם כפי שאתה אומר, הרכב לא סוטה כלל מהנתיב, אתה רק מאבד תחושה בהגה, הייתי בודק שוב את מערכת ההגה, זה הגה חשמלי אצלך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ניתן להבין מה הבעיה מההסבר שלך.

הרכב לא אוחז בסיבובים ? תחושה של ריחוף על שינויי גובה בכביש במהירות? האוטו מזגזג על מהמורות?

פורסם

יש הרבה שרשורים כאלו. כולנו מקשרים במידה כזו או אחרת את המשקל (מידת ההתנגדות) בהגה לאחיזת הכביש של הרכב.

כשההגה נעשה פתאום קל (גם מסיבות שלא משפיעות במישרין על האחיזה, כמו בעיות במערכת ההגה עצמה) נהגים מתלוננים - כאן לצורך העניין - על מחסור באחיזת כביש.

אחרי הנסועה הרבה כל כך ייתכנו בעיות במגוון רחב של מכלולים. מעבר לצמיגים וללחץ האוויר בהם גם הבולמים עשויים להיות שותפים לפשע ושווה לבדוק גם את הקפיצים ותותבי המתלה, אך באותה מידה ייתכן שהבעיה במערכת ההיגוי עצמה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים

אני מניח שהפתרון הוא לפנות למוסך נוסף האמור להיות מאוד מקצועי

לאור מה שכתוב פה, אני מניח שהייתי "מהמר" על כוון פרונט או מערכת ההיגוי (סה"כ, אם זה הצמיגים זה היה צריך להתפתח ולהשתנות באיטיות) אבל אינני איש מקצוע ולכן...

שוב תוודה

פורסם

באמת הלכת למוסך והתלוננת על איבוד\חוסר אחיזה?

בד"כ באמירות כאלו המוסכניקים מקבלים אורגזמה שהיא הסתלבטות רצינית.

לדעתי אתה צריך לגשת למכון פרונט רציני שזה סיפור בפני עצמו למצוא גם אחד כזה.

מציע לך לבדוק משולשים\בולמי זעזועים וכמובן צמיגים לא סיניים אלא יפנים גרמניים מומלצים וטריים.

• תוכן חדש...