Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק להמלצה למכון אמין ואיכותי שיעשה את עבודתו נאמנה באיזור ירושלים (ערכתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי את מבוקשי).

הרכב (סובארו ג'אסטי) מתקשה קצת בהנעה בזמן האחרון, ונחנק בדקות הראשונות של הנסיעה וצורך דלק יותר מהרגיל.

אני מאמין שניקוי טוב יסדר את העניין, וחוצמזה לא יזיק ניקוי.

פורסם

המכון היחיד שאני מכיר בירושלים: אשר קרבורטורים בתחנת דלק ליד מרכז בליליוס בתלפיות.

לגבי איכות ואמינות אני לא ממש יודע...

פורסם

תשמע, לפני מלא שנים עשיתי ניקוי אצל "אשר" (כמו שהמליצו פה) ויצא בסדר, אבל נראה לי שהוא לא ממש אמין וגם חרא במחיר.

לאוטו האחר שלי (אריקה '90) עשיתי בגבעת שאול לפני שנתיים בערך והיה בסדר גמור. אני לא זוכר איך המקום נקרא, זה מין מוסך קטנצ'יק כזה, איזה סבא עובד שם. גש ל"עמי פרטס" בגבעת שאול, לידי צמיגי דודו נאסה, והמכון קרבורטורים הזה סמוך ל"עמי פרטס". יעשה רק טוב לאוטו שלך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
igez, האם שקלת לנקות את המאייד בעצמך?

שרשור זה של איציק נ. מפרט בצורה מספקת על פירוק וניקוי קרבורטור בDL.

שבוע טוב,

שחף בן צבי.

האמת שכן, אבל כיוון שאין לי ניסיון בנושא אני מפחד לגרום לנזק.

השרשור שהפנת אותי אליו מדבר על קרבורטור של סובארו DL בעוד שברשותי ג'אסטי, האם הקרבורטור זהה?

פורסם
האמת שכן, אבל כיוון שאין לי ניסיון בנושא אני מפחד לגרום לנזק.

השרשור שהפנת אותי אליו מדבר על קרבורטור של סובארו DL בעוד שברשותי ג'אסטי, האם הקרבורטור זהה?

זהה לא! דומה כן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

זהה לא! דומה כן!

כך חשבתי, ולכן הפניתיך לשרשור זה.

אני מבין את הפחד שלך, גם אני הייתי מאוד מפחד לעשות זאת וקרוב לודאי שלא הייתי מנסה לבד.

אך אם אתה לוקח את הרכב לניקוי במכון, עקוב אחר תהליך הניקוי, ע"מ שפעם הבאה אולי תוכל לבצע זאת לבד.

וחוץ מזה שסתם נחמד לעבור על התמונות בשרשור - לי זה עזר בחידוד הבנה של כמה דברים.

אנא עדכן מה החלטתך, ומה התוצאות.

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

• תוכן חדש...