Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי מאזדה 3 2004 עשתה 209K

בעיה 1:

יש לי מין גושים כאלה בתוך מיכל העיבוי של המים ירוקים מצורף תמונה:

kyzg2mvjmiz3.jpeg

מה זה? פיתאום אני רואה את זה

בעיה 2:

שילשום רציתי לבדוק שמן מים אחרי שלא בדקתי אחרי זמן, אני פותח רואה מיתחת למינימום ובועות ממש קטנות על החור של המינימום,

מילאתי ישר לחצי לפחות, אחרי יומיים בדקתי על משטח ישר אני רואה בועות קטנות על החור של המינימום ובקטנה בתחתית המדיד

מה זה?

בעיה 3: כשאני על D נותן גז יש מין רישרושים של ברזל כאילו נקישות, ואני שומע בקטנה כשאני על N

פורסם

עזוב את הבועות ותתעסק בלאן נעלם כל כך הרבה שמן לאחר שאתה ממלא. לגבי הגושים במיים כדאי לבצע שטיפה למערכת הקירור הקירור ולמלאות נוזל מקורי חדש.

פורסם
עזוב את הבועות ותתעסק בלאן נעלם כל כך הרבה שמן לאחר שאתה ממלא. לגבי הגושים במיים כדאי לבצע שטיפה למערכת הקירור הקירור ולמלאות נוזל מקורי חדש.

שמן מילאתי בטיפול 10K ומאז הטיפול לא נגעתי בשמן מנוע ועברו בערך 8K מאז הטיפול וראיתי שזה מיתחת למינימום

פורסם
שמן מילאתי בטיפול 10K ומאז הטיפול לא נגעתי בשמן מנוע ועברו בערך 8K מאז הטיפול וראיתי שזה מיתחת למינימום

שאלה שפחות קשורה לפותח האשכול ,

לפי דעתי רכב שעבר 209 אלף ק"מ ומשנת 2004

סביר לגמרי שהמנוע "יאכל" את כל השמן אחריי 8K

אני טועה ?

- Hyundai Getz 2007 1.6 -

פורסם

שבדקת את השמן הרכב היה חם?, אם כן נא לבדוק שמן שהרכב קר ועל משטח מאוזן.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...