Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז אחרי שמתחתנים מגיע הילד/ילדה והוא גם צריך עגלה...

פה מתחילה הסאגה כי עגלה + מערכת לא תמיד הולכות יחד

ופה אתם מגיעים לעזרתי.

אני צריך פתרון יצירתי לסאב חזק וטוב שלא יגמור לי את כל תא המטען...

אחרי חפירות ברשת מצאתי את הסאב המוגבר של Focal (DSA 500 RT) שנותן נתונים לא רעים ואפילו נותן עוד 2 יציאות אבל זמן האספקה חודשיים בערך – לא טוב ליהודים :x

http://www.focal.com/usa/en/amplifiers-amplified-bass-enclosures-processors/386-dsa-500-rt.html

השקעתי לא מעט על המערכת אבל מה לא עושים בשביל הילדים...

אין הגבלה לסכום מסויים כל עוד זה שפוי

ג'טה 2011

דאבל דין - Pioneer - AVH-X8750BT

קדמי - סט קומפוננט 6.5 אינטש FOCAL - PS165

אחורי – 6x9 Olympic Gold- Mac Audio

מגבר - Rockford Fosgate - Punch P600X4

מונובלוק – Lanzar - Opti 500X2

סאבוופר – Lanzar - Opti 1232d

תודה וחג שמח !!!

פורסם

הי נאדי (אני מקווה שרשמתי את השם נכון :shock: )

אני חושב שאתה קצת נסחף לא? זו ג'טה - תא מטען שם מספיק גדול בכדי להכיל עגלת תינוק גם כזו שמתקפלת לרוחב ועם האמבטיה של החצי שנה הראשונה.

פתרון אחד הוא לחשוב בגישה ההפוכה - תחליף את העגלה לכזו שמתקפלת צר עם אמבט קורס.

והפתרון השני הוא ללכת על סאב שטוח - ראה ערך JL AUDIO TW5 - זה במידה ואתה רוצה סאב וופר שיכול באמת להפיק SPL רציני ולא לגזול מקום מתא המטען.

יש עוד הרבה אופציות אבל נתתי לך שתי דוגמאות קונטרה לכוון שלך בכדי שיהיה לך גוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני אוטוטו יהיה באותה הבעיה.

יש לי קורולה שנת 2000 הסאב הוא של אלפיין SBG1244BR והוא תופס 1/3 מהבאגז, ולדעתי עגלת תינוק לא תיכנס ככה.

מה ניתן לעשות? הבו עצה.

פורסם

אם לדבוק בקו של ההודעה הקודמת שלי, גם כאן אפשר לעבור עקרונית לתיבה אטומה ולגלח כמה ליטרים מהתיבה הנדרשת.

הסאב אצלך הוא למעשה מדגם SWG-1244 ולפי חוברת ההוראות שלו אפשר לרדת עד 28 ליטר לתיבה אטומה.

תיבה אטומה גם תאפשר משחק פשוט יותר בכל הנוגע לצורת התיבה.

או אם ללכת על הקו של אדי, למצוא סאב שטוח יותר מלכתחילה.

פורסם

אבל בכל הרצינות אני חושב שאתם מודאגים יתר על המידה - המכוניות של כל החברים כאן שהאלו את החששות האלו הינם רכבי משפחה במרכב סדאן.

תא המטען גם בקורולה 2000 (והיתה אחת שכזו במשפחה) אמור להיות מספיק גדול בכדי להכיל בתוכו עגלת תינוק כאשר היא מקופלת.

את האמט ניתן להשכיב על הצד גם וחלק מאבטיות התינוק אשר נמדות למתקן הגלגלים קורסות ע"י לחיצה על קליפסים וזה פשוט מאוד לביצוע.

ואם אתם ממש מודאגים אז יש גם עגלות תינוק אשר מתקן הגלגלים שלהם מתקפל בתצורת X ולא לרוחב ואז בכלל אין בעיית מקום בתא המטען.

אני מאוד רציתי עגלה שכזו ויש היום מבחר די טוב אבל לאשתי היה חשוב גובה העגלה ולכן בסופו של דבר בחרנו בCITY MINI של בייגי ג'וגר על מתאמים ישנים להתקן האמבטיה - זו אחת העגלות הגבוהות ביותר, יציבות ונוחות מאוד וגם בעלות מחיר ביניים - האמת היא שזו היתה העגלה הטובה ביותר שהצלחנו למצוא גם בין כאלו שעלו כפול ממנה.

והעגלה הזו מתקפלת לרוחב קיפול גאוני (פשוט מושכים את הידית וזהו) וכל זה נכנס לתוך תא מטען של B4 כשיש בו סאב וופר בתיבה אטומה 21 ליטר ומגש מגברים שלם.

וחייב לציין שהתא מטען של הB4 אמנם גדול אבל לא בין הגדולים במתחרות לקטגוריה וסה"כ מאוד סטנדרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בהחלט מבין לליבך...

זה היה גם אצלי הסיפור עם ה 206קופה..

לכן החלפתי רכב:lol:(5דל' עם בגאז גדול!), אין מצב לוותר על סאב. בכל מקרה כשיגדל קנה טיולון- לוקח פחות מקום,

*עגלה גם נכנסת במושב אחורי.

בכל מקרה ישלי פה כמה אופציות , רק תבחר, עוצמה ואיכות.. -Low profile-

1.

http://www.ebay.com/itm/JL-AUDIO-10TW1-4-10-600W-MAX-4-OHM-TW1-SUBWOOFER-LOW-PROFILE-THIN-SPEAKER-NEW-/121456079489?vxp=mtr&hash=item1c4758b281

2.

http://www.ebay.com/itm/JL-AUDIO-12TW1-4-12-600W-MAX-4-OHM-TW1-SUBWOOFER-LOW-PROFILE-THIN-SPEAKER-NEW-/121456099924?vxp=mtr&hash=item1c47590254

3.

http://www.ebay.com/itm/SWR-T12-ALPINE-TYPE-R-12-SHALLOW-SUBWOOFER-SLIM-SUB-CAR-AUDIO-BAS-SPEAKER-NEW-/110568451741?hash=item19be64ae9d

4.

http://www.ebay.com/itm/MEMPHIS-15-SA12D4-12-SUB-250W-RMS-DUAL-4-OHM-CAR-SUBWOOFER-SLIM-SHALLOW-NEW-/121648756442?vxp=mtr&hash=item1c52d4b6da

בהצלחה!

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

• תוכן חדש...