Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במהלך המשמרת מישהו תדלק ב-150 ש"ח ולא שילם, כשיש לנו חוסר בקופה המנהל מוריד לנו את זה מהמשכורת - השאלה שלי היא האם זה חוקי? מה אני יכול לעשות במידה ולא נמצא את הבן אדם?

דבר שני, המנהל טוען שאחרי שהוא ימצא את המספר של הרכב במצלמות אני צריך ללכת בעצמי מזמני הפנוי ועל חשבוני לתחנת משטרה להשיג את הבן אדם ולדרוש ממנו לשלם.. כל זה לא נשמע לא הגיוני, אני בסה"כ קופאי שמקבל מינימום, מה דעתכם?

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
היום במהלך המשמרת מישהו תדלק ב-150 ש"ח ולא שילם, כשיש לנו חוסר בקופה המנהל מוריד לנו את זה מהמשכורת - השאלה שלי היא האם זה חוקי? מה אני יכול לעשות במידה ולא נמצא את הבן אדם?

דבר שני, המנהל טוען שאחרי שהוא ימצא את המספר של הרכב במצלמות אני צריך ללכת בעצמי מזמני הפנוי ועל חשבוני לתחנת משטרה להשיג את הבן אדם ולדרוש ממנו לשלם.. כל זה לא נשמע לא הגיוני, אני בסה"כ קופאי שמקבל מינימום, מה דעתכם?

גם אני היתי מוכרן ביילו, ברח לי אופנוע בלי לשלם, יום למחורת התחרט והתנצל ושילם. במקרה שלי היה מדובר ב50 שקל. כשלחבריי המוכרים ברחו רכבים הורידו להם מהמשכורת, במצלמות האבטחה רואים מספר, אתה תתלונן במשטרה, סביר להניח יתנו לך את הטלפון של הנוכל. וזהו פה נגמרה עבודתם, אם הוא לא יבוא וישלם, סביר להניח שיקנסו אותך במשכורת, או לפחות חלק מסויים (בהנחה שמדובר על סכום ממש גבוהה) לא חוקי, אבל ככה זה נהוג לצערי

אני רואה שמדובר על 150 שקלים, תתכונן ל"השלמה" מצידך בתלוש המשכורת הקרוב

קוקטיילים (חצי יורד מהמתדלק) חוסרים בקופה, ולקוחות שבורחים תמיד מורידים מהמשכורת, מקומם מרתיח, לא פייר (כמו שאמרת אתה חי על מינימום) מעניין את הלמפה. אך זה המצב.

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
השאלה שלי היא האם זה חוקי?

לא.

פנה:

http://shil.haifa.ac.il/shil2/jsp/general/home.jsp

אם זה נוהל, הייתי שוקל לחפש עו"ד עם עניין חברתי, ולהגיש תביעה ייצוגית.

[אתה יכול גם לנסות לפנות להסתדרות, אבל מניסיוני, הם לא באמת תומכים בעובדים לא מאוגדים, ללא כוח פוליטי].

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מתדלק ברשת אחרת, גם אצלנו חוסרים אנחנו משלימים מהכסף שלנו.

אצלך העניין פשוט, תלך לתחנת משטרה (גם אני הלכתי מספר פעמים) ותגיש תלונה, שישתארו את הבן אדם ויגידו לו לשלם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני לא מבין משהו אחר. בעלי התחנות הם לא עניים, לדעתי חלקם אפילו טייקונים.

לא העובד גנב את הדלק- אלא גנבו ממנו, הוא לא היה שותף לזה. למה בכלל לחייב אותו?

אני פשוט בטוח שלבעלים זה לא הפסד גדול ואילו לעובד זה מוריד את החשק לעבוד.

על אותו משקל אפשר גם לחייב אותו בעלות חצי מסחורת החנות במקרה וחלילה עבר שוד

במהלך המשמרת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה ככה שנים על גבי שנים, מנהלי התחנות מקבלים עובדים שבויים בגלל עניין המועדפת, יודעים שהעובדים יעשו הכל כדי להישאר עד הסוף ולגרוף את המענק, אז מרשים לעצמם לגנוב כסף מה"עובד הקטן".

זכור לי מהלך של היחידה להכוונת חיילים משוחררים שרצו להוריד את תחנות הדלק מהרשימה של העבודות המועדפות, אני מבין שזה עדיין לא קרה.

matanff, גונבים אותך חד משמעית, אתה בכיף יכול לסיים את המועדפת ולתבוע את המעסיק על כל הכסף שלקח לך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

השאלה אם זה שווה עבור 150 שקלים כל הסחבת הזו.

מה שיקרה ברגע שהבוס יקבל הזמנה לדיון או מכתס התרעה, לפני פניה לערכאות משפטיות. והוא יזכה את העובד ב150 שקלים, וישלח אותו לדרכו. באותה תחנה הוא כבר לא יעבוד. אומנם יקבל את הכסף שנגזל ממנו (אין דרך אחרת לתאר זאת) אבל עבודתו תיפסק.

מה שאני מציע לך, תספוג את זה, ולהבא "תשלום מראש!" עם כל העצבים של הלקוחות, ואתה תחתוף קללות, אך אין ברירה, גוזלים לך מהמשכורת וכלום לא שווה זאת.

תשלום מראש ביילו!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מה שיקרה ברגע שהבוס יקבל הזמנה לדיון או מכתס התרעה, לפני פניה לערכאות משפטיות. והוא יזכה את העובד ב150 שקלים, וישלח אותו לדרכו. באותה תחנה הוא כבר לא יעבוד. אומנם יקבל את הכסף שנגזל ממנו (אין דרך אחרת לתאר זאת) אבל עבודתו תיפסק.

מי ישמע דרים ג'וב.

אם כבר, אז לקרוא טוב טוב את החוזה שחתמת עליו, אני די בטוח שלא תמצא שם סעיף שנותן למעסיק להוריד את החוסרים מהמשכורת שלך, לתעד כל מקרה כזה עד שתקבל את המענק של המועדפת, ואז לפנות לעורך דין ולהגיש תביעה על סכומים שנגבו בצירוף עוגמת נפש, הוצאות בית משפט ושכר טרחה של עו"ד.

גם אם תגיעו לפשרה, אני בספק אם אותו בעל התחנה ימשיך לעשות קונצים כאלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בטח חתמת על זה בחוזה או משהו.

ואם לפי החוזה היו צריכים לכרות לו את היד?

אפילו אם זה מופיע בחוזה, זה לא אומר שזה חוקי.

תעשה כל מה שהמעסיק אומר לך, תפנה למשטרה, אם יהיה צורך תשלם מכיסך ותתעד.

כשתסיים את המועדפת, תתבע בתביעות קטנות את הסכום, בצירוף כל התיעוד וכתב תביעה מאוד מפורט. העלות 50 שקל וניתן לעשות דרך האינטרנט. יש סיכוי כשבעל התחנה או החברה יקבלו את כתב התביעה, ישלמו לך אפילו בלי משפט.

פורסם

מאחר וזה מעסיק, הגשת תביעה בבי"ד לעבודה.

ההליך עצמו פשוט (צריך לשלוח מכתב התראה למעסיק. אם לא החזיר את הכסף, למלא טופס תביעה פשוט). בד"כ ההמתנה לדיון יחסית קצרה. אין צורך בעו"ד.

חסרון - יש מספר קטן של בתי דין לעבודה (ב"ש, ירושלים, ת"א, חיפה, נצרת).

בינתיים תתעד כל הורדת שכר שכזאת. בסופו של דבר, תחליט האם שווה לך להיגרר איתו לבית משפט.

מאחר וזה לא במסגרת שעות העבודה שלך - אינך חייב לגשת למשטרה להגיש תלונה.

אם תעשה זאת - תתעד, ובמידה ותתבע - תבקש שכר עבור זמן זה (אינני יודע אם תקבל -> אבל אפשר לנסות).

פורסם

מה שאני מציע לך, תספוג את זה, ולהבא "תשלום מראש!" עם כל העצבים של הלקוחות, ואתה תחתוף קללות, אך אין ברירה, גוזלים לך מהמשכורת וכלום לא שווה זאת.

תשלום מראש ביילו!

מנסיון, רוב המוכרנים אכן מבקשים זאת.

מי שמתעצבן- תציע לו גם משקה קר.

אחרי הפעם השלישית שביקשו ממני, שאלתי למה.

מהרגע שהסבירו לי שאם חותכים לך, זה על חשבון המוכרן, אני מראש, עוד לפני שיבקשו, נותן למוכרן ביד 400 שקל, ואומר לו שאבוא לקחת עודף כשאסיים.

לחסוך לו את המבוכה שבלבקש.

מה שכן, לא הייתי מוותר לגנב.

לוקח מספר מהמצלמה ומגיש תלונה במשטרה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מתוך אתר כל זכות http://www.kolzchut.org.il/he/%D7%A0%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%A8_%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94

• טעויות/חוסרים בקופה -
    • לא ניתן לנכות משכרו של העובד סכומים בגין טעויות שביצע במסגרת העבודה, אף אם מחתימים את העובד מראש על הסכמה לניכויים כאלה.
    • בדמ (ב"ש) 1210/01 גרינשפן איסק נ' יש מן שרותי כח אדם (באתר נבו) נקבע שניכוי של 660 ש"ח משכר עובד בתחנת דלק על מילוי שמן לא נכון, אינו חוקי, אף שהמעסיקה הראתה הסכמה בחוזה העבודה לניכוי כזה.

לכן תעד את כל הניכויים האסורים הללו, ובסיום העבודה , דרוש זאת מן המעביד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מצטרף להמלצה החמה לפנות לעו"ד, או ארגון זכויות עובדים, שיכול לעזור עם זה.

מקומם שזו השיטה ושמצפים ממך ללכת ולריב עם הגנב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...