Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברות הדלק הן קובעות המדיניות פה. לחץ על האינטרקום ונאפשר לך תדלוק לפני שתשלם.

מתדלק שיבקש כסף מראש אולי ינזף / יענש.

משטרת ישראל, למרות ראיות מצולמות, מסרבת לפעול, בטענה (הצודקת במדה רבה) שחברות הדלק לא עושות את המינימום הנדרש להבטיח את כספן.

וחברת הדלק מגלגלות את הסיכון על העובדים המסכנים.

:turn-l:
  • תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם דורשים ממך החזר אל תסכים להורדה מהשכר - עלולים להסתיר זאת באיזה סעיף אחר בתלוש - אלא שלם בצ'ק. אחרי שהצ'ק נגבה הדפס את צילומו מאתר האינטרנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

העצה הכי נכונה חברתית / מוסרית - תביעה ייצוגית, הסיכוי שתעשה את זה - קלוש

העצה הכי נכונה מבחינה פרקטית - תיעוד כל הפעמים שהדבר הזה קרה, בעת עזיבת מקום העבודה נכנסים לבעל התחנה ומסבירים לו בצורה יפה שהוא יכול להחזיר את כל הכספים שנגבו, או להפגש בבית משפט ולהחזיר יחד עם יח"צ מאוד רע והוצאות משפט. בעל התחנה, בהנחה שהוא לא עבריין ושכן יש לו שכל (לא יודע האם מדובר בהנחות הגיוניות) ישלם תוך דקה. אם לא, הולכים לעו"ד ונותנים לו לתבוע, אני לא משפטן אז קח את דבריי בערבון מאוד מוגבל - אבל אני לא יכול לדמיין מצב בו השופט לא פוסק לטובתך, החוק ברור והעוולה שנעשתה לך ברורה עוד יותר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא חוקי.

הגיוני וחוקי לגמרי שאם יש חוסרים של כסף , ינכו לך אותם אבל.......

אם מופיע במצלמות שהחוסר כתוצאה מבריחה של לקוח, תפקדיו של המעביד לדאוג לאבטחה ולמניעת הגניבות. כל עוד לא נתן לך כלים למנוע את הגניבה - לא יכול לחייב אותך בגינה.

מכתב מעו"ד - ותקבל את הכסף .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מעניין שאף פעם לא נתקלתי בסיטואציות האלה.

שבאתי לתחנה לתדלק במזומן עם סכום מסויים, הבאתי למוכרן בחנות וביקשתי שיפתח את המשאבה על אותו סכום.

שאני עם אשראי אני לא מגיע בכלל לחנות הנוחה ועושה הכל דרך המשאבה בלי לקרוא לעובד.

לפני 7 שנים הייתי צריך למלא בנזין בגנרטור - הגעתי לתחנת דלק באשדוד ושם הוא ביקש ממני לתת לו כרטיס אשראי בתור "ערבון" כי לא ידעתי כמה אני רוצה למלא במדויק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני מוכרן ביילו כבר שנה, משמש כסגן מנהל תחנה,

בכל פעם שברחו בלי לשלם אני פשוט הוצאתי את החשבונית באותו רגע, אם זכרת את סוג,צבע הרכב מה טוב, אם לא, תדבר עם הזכיין שיבדוק במצלמות בדיוק בשעה שרשומה בקבלה ויראה את מספר הרכב. הוא ייגש למשטרה ויפתור את זה מולם, זה קרה לי כמה וכמה פעמים, אסור לו בשום פנים ואופן להוריד לך בשכר במקרה כזה.

פורסם

על עניין החוקיות ענו לפני. לא מבין איך חברה מרשה לעצמה לגלגל את הניכוי לעובד.

לאחר השחרור עבדתי בחברת TEN וקרה לי מקרה שרכב נסע בלי לשלם לי. הסתכלנו אני והמנהל במצלמות, ניגשתי עם מס׳ רכב למשטרה, הגשתי תלונה ואת אישור התלונה הגשתי למעסיק. שום סכום לא ירד מהמשכורת. בדיוק בשביל זה יש להם ביטוח אם אני זוכר נכון.

אגב, מי שרשם שאתה תקבל את פרטי הנהג מהמשטרה טועה ומטעה. אתה לא תקבל פרטים מהמשטרה (מסיבות הגיוניות).

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
העצה הכי נכונה חברתית / מוסרית - תביעה ייצוגית, הסיכוי שתעשה את זה - קלוש

יש בזה לא מעט כסף לזוכים (עשרות אלפי ש"ח).

ישה - בא לך פרויקט חברתי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המענק שמקבלים מהביטוח הלאומי אם מתמידים

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן. אבל למה זה נמצא ברשימת העבודות המועדפות?

זה לא שדה כותנה בצפון או מפעל טקסטיל בדרום. זה פאקינג תחנת דלק.

משכנתא זה קל

פורסם

אני אענה לך בשאלה; היית הולך לעבוד בתחנת דלק תמורת שכר מינימום שגם ממנו גונבים לך אילולא המענק?

"עבודה נדרשת" נועד לתת מענה לסוגיה הזאת ולהזרים כח אדם צעיר לעבודות שרובנו בכלל לא סופרים בתור אופציה.

*למען הסר ספק כל עבודה מכבדת את בעליה. אני לא מזלזל במתדלקים/חקלאים/עובדי מפעל ולו לרגע.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא.

אבל אז אולי היינו רואים תנאים יותר טובים כדי למשוך עובדים או צמצום המשרות המסוכנות והמנוצלות הללו לטובת תדלוק עצמי נוח.

גם עדיף לדעתי לתת לחיילים משוחררים מקצוע שאפשר להמשיך איתו, בין אם זה מפעל טקסטיל או שדה כותנה. מתדלק אף אחד לא יהיה אחרי החצי שנה הזו.

אני לא עשיתי מועדפת, וכל הקונספט הזה הזוי לי. ניתן בקלות למצוא עבודה ששכרה הוא כ[(שכר מתדלק+מענק)/מס' חודשים דרוש].

משכנתא זה קל

פורסם

שאלה מצויינת שאין לי תשובה עליה - אפשר לנחש שאיזה לובי דאג לכלול תחנות דלק ברשימה.

היתה כוונה לשנות זאת, אבל זה עוד לא התממש:

שר הרווחה, מאיר כהן, הודיע הבוקר (ד') כי הוא מתכוון לשנות את חוק ביטוח לאומי העוסק בעבודה מועדפת לחיילים משוחררים, כך שעבודה מועדפת לא תכלול עוד עבודה בתחנות דלק

החוק שהיה אמור להיות לטובת החייל המשוחרר יצר תנאים לניצול. העובדים יעדיפו שלא להתפטר על אף שפוגעים בזכויותיהם, כדי שלא להפסיד את המענק, ובכך הם שבויים בידי המעסיק.

:turn-l:
פורסם

Fitch אתה צודק, אני הבנתי את זה רק אחרי שבזבזתי חצי שנה מחיי בדור אלון.

לא טרחתי לסיים את המענק ועברתי לעבודה אחרת עם שכר פי2.5-3, הצטערתי שלא עשיתי את זה הרבה לפני.

כאמור היחידה להכוונה וביטוח לאומי לגמרי מודעים לכל הגזל הזה וכבר לפני מספר שנים היו תוכניות להחליף את תחנות הדלק במשהו אחר, לצערי זה נתקע איפשהו.

• תוכן חדש...