Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשהם ילכו, מי שיקח את העבודות הללו יהיה בהכרח מתחתית הסולם הסוציו-אקונומי, והשירות יהיה בהתאם.

When you pay peanuts, you get monkeys.

ככה זה, וככה צריך להיות.

עובדים איכותיים לא צריכים לעבוד בשביל מינימום (=יכולתי לשלם לך פחות, אבל אסור לי), בתנאים מחפירים, ועם בוס שגונב לך כסף מהמשכורת.

מי שכן מוכן לעבוד בתנאים כאלה, גם איכות העבודה שלו תהיה בהתאם (אופציונלית יגנוב בעצמו), מה שיבריח לקוחות ויגרום להפסדים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שיבריח לקוחות זה העובדה שאם יבוטל המענק אז מהיום-למחר אולי עשירית מתחנות הדלק ייפתחו בבוקר, בכל השאר העובדים פשוט לא יגיעו לעבודה.

יתרה מכך כל עוד בעלי תחנות הדלק מקבלים "עבדים" בשקל תשעים הם יכולים לשמור על תחרותיות כלשהי, ברגע שיעלו להם את שכר העובדים בצורה משמעותית אז אני מאמין שחלק ייסגרו וחלק יצטרכו למצוא דרך להתמודד. (לא שאני מרחם על אנשים שגונבים מהעובדים שלהם, אני רק אומר)

יש מצב שהמדינה פשוט מעדיפה לא להתמודד עם זה, יש להם bigger fish to fry.

ישה בנוגע לשאלתך אם מדובר רק בזכיינים - אני עבדתי בתחנה בבעלות מלאה של דור אלון ושם עשו את אותו הדבר בדיוק, חוסרים הושלמו מהשכר בדמות ניכוי רשות בשם "החזר הלוואה" או משהו כזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שירתתי 3 שנים בצבא. לא ראיתי שום סיבה לתת לבעל תחנת דלק נוכל עוד חצי שנה מחיי בשכר עבדות.

בעיני היה עדיף להגיד לצבא ולמדינה לדחוף את המענק איפה שהשמש לא זורחת וללכת למצא עבודה נורמלית + להתחיל לימודים.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אגב, בתלוש לא כתוב "ניכוי חוסרים" או כל דבר שעלול להזכיר את זה, כתוב "מפרעה"

מצרף 2 תמונות:

"מפרעה" - 50 ש"ח שניכה לי מהתשלום בחודש הראשון שעבדתי

20160427_112127.jpg

ועוד שאלה - זה התלוש האחרון שלי (חודש מרץ) כמו שאתם רואים כבר עבדתי מעל 40 ימים בסה"כ, האם הגיוני שלא צברתי חופשות?

20160427_112117.jpg

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לעבוד בתחנות דלק כמועדפת.

אפילו את העבודה במלונות אני לא כך מחבב (עבודה בכ

בשכר מינימום, עם מלא ניכויים וחוסר חיים בשבתות וחגים).

עבדתי מועדפת כמחסנאי בחברת תנובה, עבודה עם תנאים טובים ומשכורת ממוצעת של 7000 שקלים (לפני 6 שנים שהשכר מינימום עוד היה 20.70).

נכון שכל העבודות שעשיתי במפעלים לא קידמו אותי בחיים לעומת התואר שעשיתי, אבל הייתי יותר מסופק מאשר עבודה במלון/תחנת דלק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש פה כמות ענקית של עבירות של המעסיק.

תנהל רישום של כל ההורדות למה ומתי , אם אפשר גם עם מספר הרכב שבגינו זה ירד ,

תביא את התלושים ובסוף העבודה , פשוט תגיש מכתב מסכם למעביד עם אישור מסירה שבו אתה דורש את כל הכסף בחזרה ,

כולל פדיון ימי חופשה שמגיעים לך. ותודיע במכתב שאם הכסף לא ישולם לך תוך X ימים אתה פונה לבית הדין לעבודה.

לא ישלם, פשוט גש לבית הדין לעבודה ותגיש תביעה על כל הסכום. עם כל התיעוד כולל המכתב המבקש את מה שמגיע לך ,

תקבל הכל עד השקל האחרון ,

לדעתי לא חובה עו"ד אבל זה מומחי הפורום יגידו לך.

בקיצור תספוג בנתיים. תקבל את הכל בסוף במרוכז , כמו שאמר ישה.

הכי חשוב לתעד את הכל. בזמן שזה קורה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני מלצר ולא מזמן ברח לנו שולחן של 700 שקל. לא רק שלא לקחו מאיתנו שקל אלא השלימו לנו כסף של טיפ שלכאורה לא קיבלנו מהם.

זו בושה לקחת מהעובד הקטן כסף במקרה כזה.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

תודה לכם, אני כרגע באמת אספוג הכל כדי שיהיה תיעוד בתלוש.

שאלה נוספת, לחבר שלי ניכו כבר 400 ש"ח בגלל 2 שטרות 200 מזוייפים, האם גם זה לא חוקי?

פורסם

אם השטרות שקיבל נראים כמו אלה של מונופול , אולי חוקי , כי התרשל, גם סביר שלא חוקי

בטח ובטח כאשר הם נראים דומים לאורגינל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לדעתי זה לא חוקי ״לקנוס״ את העובד גם במקרה זה.

אם העובד רשלן המעביד יכול לפטר אותו. אם העובד גרם לנזקים ברשלנותו, שיתבע

המעביד את העובד בבית המשפט.

פורסם

האם הוכח שהשטרות מזוייפים ?

יש מצב שהמעסיק משחיל כל מיני קנסות סתם כדי להרוויח קצת יותר ?

אני משתגע איך בעל תחנת דלק שבהגדרתו הוא מיליונר מתנהג בכזאת קמצנות כלפי עובדיו.

ואני מודע לפתגם שאנשים עשירים הם אנשים שמסתכלים על כל שקל, אבל עדיין תמוה בעיני להסתכן בתביעה בשביל כסף קטן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני די בטוח שהוא ממש לא מיליונר, הוא לא הבעלים של פז, הוא בסה"כ זכיין שהשתחרר משירות קבע ושם את המענק שלו מהצבא שהוא חצי מיליון בשביל לנהל תחנה..

לגבי השטרות - הם מזוייפים בוודאות וקשה להבחין מיד

פורסם

שאלה נוספת, לחבר שלי ניכו כבר 400 ש"ח בגלל 2 שטרות 200 מזוייפים, האם גם זה לא חוקי?

מניסיון של שלוש שנים בניהול בקמעונאות (לא דלק), גם בצד שעשה טעויות בסכומים גדולים, וגם בצד שניהל אנשים שעשו טעויות, אסור להוריד שקל מהמשכורת של עובד בשום פנים ואופן למעט ניכויי חובה (פנסיה, רכב, מיסים). זה גם דן ונלעס בפורום במאות דיונים...

אפילו במקרה רשלנות אסור לנכות מהעובד. גם לא חוסרים בקופה, גם לא טעות אנוש (שטרות מזויפים?).

תאר לך שהמעסיק היה מנכה בכל שנה את החוסרים בספירות המלאי השנתיות מצוות החנות. הרי תחת אחריותם הייתה רשלנות / הרבה גניבות.

אציין גם שמבונוסים כן ניתן לנכות רשלנות חריגה, חריגות תקציביות או חוסרים בקופה. אבל לא במשכורת הבסיס (שעות עבודה, שכר גלובלי).

החריג היחיד הוא כשיש הסכמה מפורשת של העובד בדבר הניכוי, אבל על המעסיק חובת ההוכחה וסעיפים דרקוניים בתוך חוזים ארוכים לא נכנסים בהגדרה של הוכחה.

פות"ש, הייתי מתייעץ עם עו"ד מקצועי.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם (נערך)

כשאתה עובד עם כסף אתה צריך להיות אחראי עליו, זה חלק מהעבודה, נכון אתה לא מרוויח מספיק בשביל זה ,אבל זו בחירה שלך ואתה צריך לקחת אחריות.

אם ברחו בלי לשלם תבדוק שאין סעיף בחוזה שאומר שאתה צריך לקחת כסף לפני התדלוק, זה מה שהעובדים שלי עושים,ככה אף אחד לא בורח, אם אין סעיף זאת באמת לא אשמתך.

אם לא החזרת עודף נכון, למה זו אשמת מנהל התחנה?

אם קיבלת כסף מזויף, אצלנו ספגנו בהתחלה אבל לאחר חידוד לכל עובדי התחנה כל שקל מזויף שהם לוקחים זה על אחריותם, כשאני מלמד עובד איך לבדוק שטר מזויף +מצייד אותו בציוד לבדיקה מעכשיו זאת אחריותו.

אם המנהל לא נוכל וסביר להניח שלא, אין לו שום סיבה לשקר על שטרות מזויפים, הכסף הולך לבנק והוא זה שמודיע שהכסף מזויף.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

• תוכן חדש...