Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל מאד.

נעים להתקל בחבר'ה הצעירים, רובם המכריע מנומסים ואיכותיים, שהמענק הזה משך לחנויות הנוחות ולעבודה ברציפי התחנות.

אני אמנם מתדלק בשירות עצמי, אבל קונה לא מעט בחנויות הנוחות, וגם רואה איך הם מסייעים לאנשים מבוגרים, נכים, ואחרים שמתקשים לתדלק לבד.

כשהם ילכו, מי שיקח את העבודות הללו יהיה בהכרח מתחתית הסולם הסוציו-אקונומי, והשירות יהיה בהתאם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כשהמענק יבוטל, תחנות הדלק ישלמו שכר הולם ויתנו את התנאים המגיעים על פי החוק, ע"מ שישארו להם עובדים.

גם לפני החוק, המתדלקים היו ברובם צעירים.

:turn-l:
פורסם
העצה הכי נכונה חברתית / מוסרית - תביעה ייצוגית, הסיכוי שתעשה את זה - קלוש

.

יש בזה לא מעט כסף לזוכים (עשרות אלפי ש"ח).

ישה - בא לך פרויקט חברתי?

וואלה כן:lol: אבל....

לא יודע כמה תחנות הדלק נמצאות בידי חברות הדלק עצמן, והאם גם שם קיימת אותה התעללות , לרוב אלה עוסקים עצמאיים /חברות בע"מ , לכן תביעה ייצוגית עבור 4-10 איש , לא תוכר.

הדרך היעילה , היא לתעד את כל ההורדות ובסיום המועדפת לתבוע את המגיע לך , בטוב, לא הולך,

תביעה בבית הדין לעבודה.

אולי פסק דין כנגד אותו מעסיק , תמנע ממנו לחזור על תעלוליו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
זה נוהל קבוע בכל חברות תחנות הדלק, ככה שקשה לי להאמין שהם לא מוגנים מבחינת חוקיות, בטח חתמת על זה בחוזה או משהו.

זה לא חוקי ואם יש סעיף כזה בחוזה הוא לא חוקי, ובית הדין לא יאכוף סעיף כזה. חוקי עבודה הם חוקי מגן, למשל אם חתמת על חוזה שאתה מוכר את עצמך לעבד זה לא תקף.

העובד לא אחראי על כספים שנעלמו אלא אם היה שותף להעלמתם ואז זה כבר גניבה. אם נגנב כסף מהעסק בכל צורה שהיא אסור לו לקחת מהעובד את הסכום שנגנב כי זו גם גניבה.

זה די מדהים שגניבה של כסף מהעובדים הפכה לנורמה.

פורסם

קראתי לבן שלי על שמו (בערך).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
זה לא חוקי.

הגיוני וחוקי לגמרי שאם יש חוסרים של כסף , ינכו לך אותם אבל.......

אם מופיע במצלמות שהחוסר כתוצאה מבריחה של לקוח, תפקדיו של המעביד לדאוג לאבטחה ולמניעת הגניבות. כל עוד לא נתן לך כלים למנוע את הגניבה - לא יכול לחייב אותך בגינה.

מכתב מעו"ד - ותקבל את הכסף .

אל תטעה, אתה טועה.

לא חוקי לנכות כסף ממשכורתו של העובד, חד וחלק.

זה רשום בחוק ולמען השם מספר פעמים מעלייך עם צירוף החוק היבש.

שלא תטעה אחרים לחשוב שזה נכון.

יש עובדים בחברות כאלו ואחרות שישנן טעויות של אלפי שקלים, עשרות אלפי שקלים וגם מאות אלפי שקלים, נו ו? למכור 2 כליות ואשכים בגלל זה?

הכל אשם המעסיק בדרך ההכשרה שלו, במדיניות שלו ובמנגנון הבטיחות שלו.

לא אתה.

פורסם

תשלום מראש. בהרבה תחנות שאני עובר דרכן אי אפשר לפתוח לפני קבלת המזומנים, עם כמה שהסיוט הכי גדול של כל ישראלי הוא ללכת פעמיים הלוך חזור ואוי ואבוי אם זה יהיה 3 פעמים אם הוא יצטרך לאסוף חשבונית מס בסוף התדלוק.

חוץ מזה, אני לא מבין, איך בדיוק המנהל מצפה מהעובדים שלו לפתוח משאבות מראש ולסמוך על כל בן אדם שעובר בתחנת דלק ואם הם בורחים אז זו אשמת המוכרן, מה לעזאזל המוכרן אמור לעשות? לתבוע, לתבוע.

פורסם
אני אענה לך בשאלה; היית הולך לעבוד בתחנת דלק תמורת שכר מינימום שגם ממנו גונבים לך אילולא המענק?

"עבודה נדרשת" נועד לתת מענה לסוגיה הזאת ולהזרים כח אדם צעיר לעבודות שרובנו בכלל לא סופרים בתור אופציה.

רק לי זה נשמע מפגר?

צריך לבטל את המענק הזה לאלתר. אם רוצים שאנשים איכותיים יבואו לעבוד אצלם, אז שישלמו שכר הוגן. המדינה לא צריכה בכלל להתערב בזה (כמו בהרבה מאוד דברים אחרים), ואת המענק צריך לצרף לפיקדון שיחרור לכל מי שסיים שירות מלא (כי שירות צבאי מלא זה לא דבר מובן מאליו שהיום), או כמענק למשרתי מילואים.

או שיתחילו להתקדם לקראת הפיכת הצבא למקצועי שכיר, ולא לשלוח בני 18 לתנאי עבדות באיומי כלא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רק לי זה נשמע מפגר?

צריך לבטל את המענק הזה לאלתר. אם רוצים שאנשים איכותיים יבואו לעבוד אצלם, אז שישלמו שכר הוגן. המדינה לא צריכה בכלל להתערב בזה (כמו בהרבה מאוד דברים אחרים), ואת המענק צריך לצרף לפיקדון שיחרור לכל מי שסיים שירות מלא (כי שירות צבאי מלא זה לא דבר מובן מאליו שהיום), או כמענק למשרתי מילואים.

או שיתחילו להתקדם לקראת הפיכת הצבא למקצועי שכיר, ולא לשלוח בני 18 לתנאי עבדות באיומי כלא.

פיספסת את הנקודה העיקרית - זה עוד הרבה יותר גרוע, המדינה מסבסדת כח אדם לרשתות של תחנות דלק שהן בעצם זכיינים של טייקון מסויים, ובדרך עקיפה עוזרת לאותו טייקון ששומן נוטף לו מהאזניים להגדיל מאד את הרווחים שלו. בלי ה"מענק" הזה תחנות הדלק היו נאלצות לשלם שכר יותר גבוה כדי שמישהו בכלל יהיה מוכן להגיע לעבוד שם.

פורסם

תודה על העזרה חברים.

בחודש הראשון שעבדתי מישהו שכח לשלם לי 50 ש"ח ואמרתי למנהל שאין לי כח לרדוף אחריו ללכת לתחנת משטרה (על חשבון זמני ועל חשבון הדלק שלי) והוא הוריד לי את זה מהמשכורת, ככה שאני בטוח שאת ה-150 האלו הוא היה מוריד לי מהמשכורת אם הייתי מפקיד חוסר לכספת (השלמתי לקופה את ה-150 ש"ח מכיסי כדי שבתלוש לא ירד לי שכר)

פורסם

תגיד

קראת את התשובות שנתנו לך כאן?

לא נעים לי , אבל תקרא את ההודעות שלי לאט, ותפנים מה עליך לעשות

על ידי השלמת הכסף אף אחד לא יראה ששילמת את זה

אז איך תתבע את זה בסופו של יום.

תן למעביד להוריד לך את זה מהמשכורת "בכבוד" ושיהיה רשום שחור על לבן , כדי שתוכל לדרוש זאת בחזרה כאשר תסיים את העבודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...