Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 אום ל 2 אום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי מגבר לא זוכר איזה דגם הוא 2 יציאות של JBL בסביבות ה 200 RMS לערוץ

עכשיו כתוב לו שב2 אום כל ערוץ יוציא לו בערך 350 RMS

הגיוני?

אם כן איך הוא עושה את זה? כאילו איך הוא גורם למגבר לעבוד ב 2 אום?

תודה לעוזרים.

לירן

פורסם

איך הוא עושה את זה..מחבר התנגדות נוספת במקביל ואז ההתנגדות הכללית יורדת.

במקרה שלו הוא יכול לחבר סאב נוסף שהתנגדותו 4 אום ואז ההתנגדות תרד ל-2.

במקרה כזה ההספק, שיהיה כעת 350, ילך כעת לשני הרכיבים יחד.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

יש לו סאב של פיונייר עובד בגישור אז אתה אומר שאם הוא יפרק את הגישור ויוסיף עוד סאב אז המגבר יעבוד על 2 אום?

פורסם

כן..אבל לפני שאתה עושה את זה...

אני מנחש שהפיוניר זה ה-305 שיכול לקבל 400RMS והחבר שלך רוצה להתקרב להספק הזה.

ובכן, להוסיף סאב לא יעזור לו לגבי הסאב הזה, שכן ההספק שמתווסף ילך על הסאב השני שהוא מחבר..אך בהחלט ישמעו יותר חזק..

פורסם

אבל הוא אומר שכתוב לו 2 אום נותן 350 RMS כל ערוץ אז מה עדיף לו לחבר על המגבר 2 סאבים או 1 על זה בגישור ועל מגבר אחר של 2 יציאות בגישור (אותו מגבר בדיוק).

יעני מה ייתן לו יותר כוח ועוצמה הגישור או ה2 אום?

כאילו אם הוא מביא עוד סאב...לעוד מגבר כמו שיש לו עכשיו.

לירן

פורסם

גם השני אום וגם הגישור:-P

שיחבר שתי סאבים במקביל בגישור, אם אתה אומר שכל ערוץ נותן 350, אז שני הסאבי םיקבלו ביחד 700 וזה יתחלק שווה בשווה אני מאמין...

אם הוא יחבר סאב נפרד לכל יציאה, הוא לא יוריד את ההתנגדות ככה ל-2 אום שכן הסאבים לא יהיו מחוברים במקביל.

פורסם

לא הבנתי אותך וגם נראה לי שאתה לא הבנת אותי...

המגבר ב 2 אום נותן 350 RMS לערוץ...

לא בחיבור מקביל ולא שטויות בחיבור רגיל הוא נותר ככה.

ואיך הוא מחבר אותם במקביל?

פורסם

השאלה היא אם המגבר עומד בגישור! ב - 2 אוהם.

bg^golf לא הבנתי מילה ממה שאתה מתכוון וממה שאני כן הבנתי זה שאתה מבלבל כאן נתונים לגמרי!.

נתון ה 2 אוהם מתייחס לכל יציאה אבל לא למצב של גישור! חשוב לדעת את זה.

במצב גישור כאשר אתה מחבר סאב הוא נמצא במצב של 4 אוהם.

אם אתה מחבר עוד סאב לגישור הנ"ל אתה מוריד את ההתנגדות ל 2 אוהם, המגבר לא בטוח עומד בזה.

שוב אני בספק אם זה אפשרי במגבר הזה , לכן תבדוק נתונים באתר של JBL , ואם הוא לא עומד , תבצע גישור על כל מגבר לכל סאב.

אם תחבר כל סאב לכל יציאה אתה תקבל 200 וואט לכל סאב.

כדי להוריד את היציאה ל 2 אוהם אתה צריך לחבר שני סאבים ביחד ליציאה אחת!, מה שאומר ששניהם יקבלו 350 RMS שיתחלק ביניהם.

והיציאה השניה תישאר פנויה!.

ההמלצה שלי לחבר בגישור על מגבר אחד ועל המגבר השני (טענת שיש שני מגברים) לחבר עוד סאב בגישור.

זה יתן מקסימום לסאבים הללו.

כמו כן מה הדגם בדיוק של המגבר ?

פורסם

צודק...הייתי צריך להגיד לו לבדוק את הנתון לפני...

איך אתה מחבר?! לוקח את הפלוסים של הסאבים מכניס בפלוס של ערוץ, לוקח שני מינוסים מכניס במינוס של הערוץ השני. כך אתה מקבל גישור והם גם מחוברים במקביל..

עכשיו תבדוק את נתוני המגבר קודם, ואם יש לך אפשרות לעשות בכלל חיבור כזה.

פורסם

אם צריך להיות כתוב לו בחוברת או במגבר bridgdeible 2 ohm אז לא כתוב לו אז אני מניח שהוא לא תומך בגישור ב 2 אום....

אז פשוט בכדי להוריד את המגבר ל 2 אום רגיל אז צריך לחבר לכל יציאה צרכן (סאב לדוגמא)?

לירן

פורסם

כדי להוריד את היציאה ל 2 אוהם אתה צריך לחבר שני סאבים ביחד ליציאה אחת!, מה שאומר ששניהם יקבלו 350 RMS שיתחלק ביניהם. משמע 175 וואט לכל סאב.

והיציאה השניה תישאר פנויה!.

אין לך אפשרות לבצע הורדה ל 2 אוהם כאשר רק 2 צרכנים מחוברים כל אחד ליציאה אלא אם הסאבים הם בעלי התנגדות של 2 אוהם מה שאני משער שאין לך.

ההמלצה שלי לחבר בגישור על מגבר אחד ועל המגבר השני (טענת שיש שני מגברים) לחבר עוד סאב בגישור.

זה יתן מקסימום לסאבים הללו.

פורסם

עדיין לא הבנתי לירן,

הוא יציב ב-2 אוהם סטריאו, או בגישור?

הכי פשוט אם תביא את הדגם של המגבר ונבדוק בעצמנו.

פורסם

אני מזה מצטער אין לי ואין לו את הדגם זה מגבר ישן נראה לי...

והמגבר יציב ב 2 אום סטראיו זה בדוק!!!

אז ג'וקר אתה ממליץ לחבר כל סאב בגישור למגבר שונה וזה יתן את המקסימום של ההספק?

פורסם

אם כך,

מצטרף להמלצה של עידן.

• תוכן חדש...