Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קידוד שלט נוחות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי דייהטסו סיריון וקיבלתי איתו שלט נוחות (ללא אזעקה) לפתיחה ולסגירה של הרכב. המוכרת אמרה לי שעם השלט הזה היא השתמשה בשנים האחרונות.

השלט לא עבד לי גם אחרי החלפת בטריה. ניגשתי למקום שמתעסק עם שלטי נוחות ונאמר לי שהשלט כלל לא שייך לרכב. שוחחתי שוב עם המוכרת והיא אמרה שזה בוודאות השלט, שאיתו היא השתמשה, היא תיארה לי אותו ואמרה שאין לה שלט נוסף.

האם לדעתכם מדובר בקידוד לשלט? אני לא מצליחה להבין לאיזו חברה הוא שייך, אשמח לעזרה מכם. מצורפת תמונה של השלט.

תודה מראש לעוזרים.

20160417_180727.jpg

פורסם

הבחור צודק.

זה שלט מקורי של קרייזלר. (תסתכלי בתמונה, יש לך אפילו סמל על השלט :-P)

הנה, זה הקוד חלק בקרייזלר: gq43vt5t תריצי אותו בחיפוש של איביי. יש אפילו כאלו למכירה.

כנראה שתצטרכי להחליף את מערכת הנוחות.

כשנועלים מהמפתח, כל הדלתות נסגרות/נפתחות?

אם כן, לא מדובר בסיפור יקר.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
הבחור צודק.

זה שלט מקורי של קרייזלר. (תסתכלי בתמונה, יש לך אפילו סמל על השלט :-P)

הנה, זה הקוד חלק בקרייזלר: gq43vt5t תריצי אותו בחיפוש של איביי. יש אפילו כאלו למכירה.

כנראה שתצטרכי להחליף את מערכת הנוחות.

כשנועלים מהמפתח, כל הדלתות נסגרות/נפתחות?

אם כן, לא מדובר בסיפור יקר.

קודם כל תודה רבה על התגובה.

איך זה יכול להיות שהאישה שמכרה לי את הרכב בפירוש אמרה לי שזה השלט שהשתמשה בו, שתמיד פתחה וסגרה איתו את הרכב? היא פשוט משקרת לי? לא יכול להיות שמדובר בשלט שהותאם לרכב הזה? (מצטערת, אני לא מבינה בזה הרבה).

לגבי השאלה השניה, כן- כשאני נועלת את הרכב מהמפתח כל הדלתות ננעלות. הבחור שניסה לעזור עם השלט אמר לי ששלט חדש יעלה בסביבות ה-400 ש"ח, נשמע לי יקר מאוד, יש סיכוי שאמצא משהו יותר זול?

תודה רבה!

פורסם

אין שום סיבה שבעולם שיתאימו שלט מקורי של מערכת אחת למערכת אוניברסלית ברכב אחר.

400 שקל זה בדיוק כפול ממה שהתקנת מערכת כזו אמורה לעלות.

עלות המערכת למתקין היא כ80 ש'.

זמן העבודה להתקנה כזו הוא כ20 דקות נטו למתקין מיומן.

מתקינים טובים ובעלי שם גובים כ250 ש'

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
סיכוי גבוה שהשלט הותאם לרכב אבל זה

לא עוזר לך. 400₪ נשמע לא זול, ראי קישור:

http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/5VQshalat

למה זה לא עוזר לי? זה שהוא הותאם לרכב לא אומר שאוכל להשתמש בו אי פעם?

ותודה על הקישור. מסתבר שבאמת יש דברים יותר זולים! אבחן את זה

• תוכן חדש...