Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי רכב מסוג פולסוואגן גולף 1.4 TSI שנת 2016.

עכשיו התחיל המסע אחר הביטוח כמובן שהביטוח יהיה חובה + ביטוח מקיף.

השנה חברת שירביט לקחו את המכרז לעובדי מדינה והם דורשים 8300 ש"ח עבור ביטוח לרכב ללא איתורן לעומת פינקיס שדורשים 5300 עם איתרון(עלות איתורן 1300 ש"ח אצל היבואן).

אני לא כ"כ מצליח להבין ואולי אתם תאירו את עיני ,האם ייתכן שלא משתלם לי לעשות במצב הזה אצל שירביט עובדי מדינה?

חברת הראל דורשת 7,300 , למה? , אין לי עבר עם תאונות או שלילה חלילה , אני מעל גיל 25.

חברת AIG הציע לי ב 7800 עם איתתרן מתנה , זה עדיין הרבה כסף.

מה חשוב לקחת בחשבון כאשר משוואים ביטוחים? , כמו מוסכי הסדר? , השתתפות עצמית? , למה הפערים כ"כ משמעותיים?

תודה מראש וחג שמח לכולם,

איליה.

פורסם

כנראה שאכן לא כדאי לך לערוך את הביטוח בשירביט אלא בחברה אחרת. אתה מדגים את העובדה שסיסמה פרסומית אינה תמיד ערובה למחיר או למוצר המתאימים ביותר.

נסה לפנות לסוכני ביטוח.

בדוק אצל היבואן, ניסיוני הוא שסוכנויות הביטוח של יבואנים נותנות תנאים טובים. לא תמיד ביטוח הזול ביותר, אבל תנאי חדש תמורת ישן (ולא פיצוי לפי ערך הרכב) באבדן מוחלט עד גיל שנתיים, מוסכי היבואן הם נוסכי ההסדר ועוד כהנה וכהנה. איני מכיר את הסוכנות של צ'מפיון, אבל ממליץ לך לברר מולם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה שאכן לא כדאי לך לערוך את הביטוח בשירביט אלא בחברה אחרת. אתה מדגים את העובדה שסיסמה פרסומית אינה תמיד ערובה למחיר או למוצר המתאימים ביותר.

נסה לפנות לסוכני ביטוח.

בדוק אצל היבואן, ניסיוני הוא שסוכנויות הביטוח של יבואנים נותנות תנאים טובים. לא תמיד ביטוח הזול ביותר, אבל תנאי חדש תמורת ישן (ולא פיצוי לפי ערך הרכב) באבדן מוחלט עד גיל שנתיים, מוסכי היבואן הם נוסכי ההסדר ועוד כהנה וכהנה. איני מכיר את הסוכנות של צ'מפיון, אבל ממליץ לך לברר מולם.

ביררתי מול אלייד (הסוכנות של צ'מפיון מוטורס), הם הפנו אותי דרך פניקס עם עלות של חובה ומקיף של 6 אלף ודרך wobi זה עולה 5300 בערך, ממש מייאש.

לא כ"כ ברור לי מאיפה מגיעים הפערים ועל סמך מה? , האם אני מפספס משהו?

פורסם

אל תסתכל רק על המחיר.

תשווה גם מה כל אחד נותן לך (בביטוח מקיף)- זה משפיע על המחיר (למשל גובה כיסוי ביטוחי וכו').

אחרי שיהיו לך את כל הנתונים - אז תוכל לעשות השוואה נכונה, ולראות מי הכי מתאים לך.

הערה - בביטוח חובה, כולם נותנים לך את אותו כיסוי/ אותו מוצר.

פורסם
אל תסתכל רק על המחיר.

תשווה גם מה כל אחד נותן לך (בביטוח מקיף)- זה משפיע על המחיר (למשל גובה כיסוי ביטוחי וכו').

אחרי שיהיו לך את כל הנתונים - אז תוכל לעשות השוואה נכונה, ולראות מי הכי מתאים לך.

הערה - בביטוח חובה, כולם נותנים לך את אותו כיסוי/ אותו מוצר.

אז זהו בדקתי את זה והכול בערך אותו הדבר , לא משהו שמצדיק פערי מחיר של 2000 ש"ח.

מישהו מבוטח או היה מבוטח בפניקס?

פורסם (נערך)

בוא אחדש לך משהו, כל החברות פחות או יותר אותו דבר.

להתקשר למוקד שלהם להגיד להם מה ההצעה האחרונה שקיבלת, (לוודא שאתה יודע מה שווי הכיסוי), ולהפנות אליהם את השאלה: איך אתם גורמים לי לעשות אצלכם ולא אצלם.

נתנו מחיר יותר טוב ? אותו דבר, להתקשר לחברה השנייה, להגיד לה תראו, זה מה שקיבלתי, יכולים לשבור את זה ?

כשאני מחדש ביטוח אני פותח WOBBI, מריץ חיפוש, ומתקשר לאותה חברה שאני כבר שנים שם, אומר להם תראו אני רוצה לחדש, אבל מציעים לי אותו דבר בככה וככה.

אז אומרים לך , כן אבל הכיסוי שאנחנו נותנים הוא עד מליון וחצי, והכיסוי שלהם על חצי מליון, טעון לגיטימי.

אז אתה אומר, צודקת, נותן בדיוק את תנאי הכיסוי שאת נותנת לי, ב.

אחרי הריקוד של ה10 דקות, ברגע שזה ניהיה קשה, וכמות הפעמים שהנציג פונה לאישור "מנהל" (ילד בן 23 שיושב עם אוזניה ודואג שנציגים בי 21 לא יקללו את הלקוחות שמשגעים אותם, לפחות ללא MUTE פעיל באוזניה) אתה יודע שאתה משיג מחיר סביר, לא מעולה, סביר.

בקיצור - שוק.

אם אין לך עבר בעייתי לא אמורה ליהיות בעיה לבוא לקראתך.

קח בחשבון שגולף הוא רכב גניב, ולכן הביטוחים שלו הם מהיקרים.

חברות ביטוח יכולות גם ל"צ'פר" אותך בדברים שלא קשורים ישירות למחיר, כמו תווי הנחה לדלק בתחנה מסויימת שישלחו אלייך בדואר, שטיפה , וכו' ...

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

אני מבוטח בפניקס. הם נותנים כיסוי הכי גבוה (2 מיליון).

לשמחתי, עד עכשיו לא הפעלתי את הביטוח עקב תאונות .השתמשתי רק בשרותי חילוץ.

פורסם

היקף ביטוח צד ג' אינו הקריטריון היחיד. צריך לבדוק איזה כיסויים נוספים יש (מערכת שמע\מדיה, חלונות, חילוץ וגרירה וכו'). מי מוסכי ההסדר, גובה השתתפות עצמית. כל אלה משפיעים על הפרמיה, ואתה צריך למצוא את השילוב המתאים לך. המחיר אינו חזות הכל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פניקס הציעו לי 5300 ואני צריך להתקין איתורן פעיל ברכב ואצטרך לשלם תשלום חודשי של בערך 60 ש"ח לחודש לחברת איתורן.

לפי מה שהבנתי לחברת ביטוח פניקס אין סוכנות בב"ש , אז מהה כול מתבצע באינטרנט? האם זה בטוח?

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...