Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2005 נורת abs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים קניתי קיה ריו 2005 מאוד שמורה עם קצת פחות מK130,לרכב בוצעו כל הטיפולים בזמן(מגובה בקבלות) ואתמול דלקה לי נורית abs בשיחה עם המוכר הוא אמר לי שהוא החליף לפני כמה חודשים את אחד החיישנים שהיו תקולים (כך נאמר לו במוסך) ומאז הכל היה בסדר עם הרכב.

אני יודע שנורת abs היא מערכת שמתאפסת בכל התנעה מה שאומר שיש בטח תקלה באחד החיישנים,כיצד אני יכול לבדוק כשל באחד החיישנים בבית? (אני בעל ידע טכני..),פשוט ראיתי שהמחיר של חיישן כזה עלה לו עם עבודה יותר מאלף ש"ח.

דבר נוסף ששמתי לב זה שמעולם לא הוחלף ברכב שמן גיר (בכל זאת הרכב יותר מ10 שנים על הכביש) האם יש טעם להחליף כדי למנוע תקלות עתידיות או שכמו שהאגדה אומרת ששמן גיר זה דבר שלא מחליפים (לי אישית זה נשמע לא הגיוני).

דבר נוסף לפי מה ששמתי לב זה שהחלפים שהחליפו לו בטיפולים הם של יונדאי מה שמוביל אותי למסקנה שמדובר במנוע של יודנאי אקסנט או שאני טועה?

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

קיה = יונדאי.

מה דגם המנוע שלך ? תוכל לבדוק ברשיון רכב.

מדובר בגיר אוטומט או ידני ?

לגבי התקלה ב-ABS, כדאי לקפוץ למוסך עם סורק תקלות שיכול לקרוא את התקלה ולהכווין אותך לחיישן הבעייתי.

Stay Dirty

פורסם

גיר אוטומט,שאלתי כי אני פשוט יודע שהיו דגמים של קיה עם מנועי מאזדה.

הגיר מגיב טוב ואין "מכות" מכיוונו או דברים כאלה,אני פשוט שואל כדי להחליף ליתר ביטחון.

• תוכן חדש...