Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לירן, פסיכולוגיה בגרוש מדברת על חוסר היכולת שלנו, לראות את הדברים כמו שהם, ולפעמים המוח שלנו "עוזר" לנו לראות דברים שהם לא באמת שם.

אתה מוזמן לראות את התוצאות של המבחן הפסיכולוגי שערכתי בזמנו, ולראות שזה לא רק אצלך, זה אצל כולנו ... כולנו בני אדם, וכולנו יש מוח, יש כאלה שהמוח יצירתי יותר .. יש כאלה פחות ..

אבל לכולם יש השלכות של פסיכולוגיה בגרוש.

תערוך חיפוש לנושא התרד "מה האוזנים שלנו באמת שומעות" (משהו כזה), ותראה שאפילו הבדלים - אמיתיים.

המוח שלנו עלול לתעתע בנו ...

וכפי שאמרתי, בדרך כלל השוני המהותי ביותר - הוא בדרך כלל הפסיכולוגי, כי אם באמת היה שינוי .. הוא לא חושב שהוא היה כזה רציני..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיקמיק שתבין אותי אין לי איזה משהו נגדך או נגד מישהו אתם פשוט 10 אבל אני אומר לך ומסביר לכך ולכולם שחברים שלי גם שמעו את זה עם 2 הפלטות וכולם טענו שיש הבדל רציני אז מה אני יכול להגיד?

לכל החברים שלי יש שמיעה מיוחדת שאנשים אחרים לא שומעים?

פורסם

אתה לא קורא את מה שאני כותב ?

לא רק לחברים שלך, ולא רק לך, ולא רק לישראל, ולא רק לאירופה.

לכל בן אנוש שמחובר לו מוח על הכתפיים, יש השלכות מעבר למה שקורה במציאות.

זה מתבטא בטעם של מזון, ריח, שמיעה, תחושה, הרגשה, וכו וכו וכו.....

המוח שלנו מתערב לנו בהכל .... זה תקף לגבי כולם.

תיכנס לתרד שלי, אתה לא הראשון ולא האחרון שניסה לטעון אחרת, ותיראה את התוצאות של המבחן שלי.

(התוצאות מדברות בעד עצמן, ופה לא מדובר על הבדלים שלא קיימים, המוח מתעלה על הבדלים קיימים אשר תאכלס ניתנים לזיהוי.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב אין לי מה להגיד

אני מסכים איתך שהמוח הוא הגורם לכל זה אבל לא יודע איך להסביר לך את זה זה כמו שתשמע יעני מכה עם פח ומכה על עץ אז לא יהיה לך את אותו צליל...

אתה מבין מה שאני אומר או שאין תאוריה כי אני לא יצליח להסביר לך בצורה אחרת.

לירן

פורסם

תבין רק דבר אחד שאין מצב שתשמע הבדל זה לא בך לירן אני לא אומר לך...

זה לא אפשרי הבנאדם אם האוזנים הכי הכי טובות לא יכול לשמוע הבדל...

רק שתדע שלדעתי היה לך בעיה מסויימת בפלטה הקודמת

והסיבה שהחלפת לפלטה חדשה ( תקינה ) וזה לא חשוב הסוג שלה אז שומעים יותר טוב

שוב אולי שומעים באמת יותר טוב

אבל זה לא בגלל סוג העץ זה בגלל שפשוט הפלטה הקודמות הייתה דפוקה

פורסם

טוב שמע הכל יכול להיות אבל את האמת שהפלטה החדשה היא בדיוק אותו דבר רק מסוג אחר של עץ אז אני לא יכול להגיד כלום... ישר עלה לי לראש הסיבה שסנוויץ' יותר טוב...

דרך אגב אתם באים למפגש?

לירן

פורסם

ואלה, אם אני אצליח לקחת את האמבולנס לסיבוב ..... (אני בכוננות)

אז אולי .. (אי אפשר להגיד שאין לי תירוצים טובים..)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אמרו לי ש

MDF

מסרטן או משהו כזה

זה נכון???

והאם לעטוף אותו בבד אקוסטי?אם כן אז משני הצדדים או מצד אחד?

פעם היו שמועות ש MDF שמגיע מספרד מסרטן בגלל הדבקים שמשתמשים בהם.

טענו שבעת שה-MDF מתחיל להתנפח (מים,לחות...) הוא פולט גזים מסרטנים - שוב דובר היה בזה המיוב מספרד.

מה היא האמת - לא יודע, אך שמועות היו...

פורסם

אוקי, אז נגיד אני יכין את המשטח מעץ סנדוויץ' אז כמה מ"מ עובי

והאם לעטוף אותו בבד אקודטי או בבד אחר ואם כן אז מצד אחד של הפלטה או משני צידיה?

פורסם
אוקי, אז נגיד אני יכין את המשטח מעץ סנדוויץ' אז כמה מ"מ עובי

והאם לעטוף אותו בבד אקודטי או בבד אחר ואם כן אז מצד אחד של הפלטה או משני צידיה?

סנטימטר עובי...

תעטוף אותו בבד אקוסטי.. ותעטוף רק צד אחד את הצד העליון כי את החלק התחתון אין למה לעטוף כי לא רואים אותו...

לירן

פורסם

אם אתה לא מתכוון לעטוף את הרמקול עצמו, אלה רק את המגש ..

אז אין צורך בבד אקוסטי .. (יקר יחסית)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יש כאלה שמעוניינים להסתיר את הרמקולים ..

בכל אופן אם אין לך כוונה כזאתי .. האקוסטי זה לא נחוץ ..

בכל אופן, יש לך לבד כפי שציינת, יש לך שטיחים דקים מאוד... תעשה חיפוש בפורום ותיראה במה חברי הפורום בחרו בעבר..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני די בטוח שגם כשה הרמקולים יהיו מונחים על סיבית לא יהיה הבדל

יהיה הבדל כשה מדובר בחומר אחר לדוגמה פח או פלסטיק וגם זה תלוי בעובי החומר.... הטבעות והתושבות עץ נועדו א.הגבהה ב.מניעת מגע עם הפח.

קומנדו, לבד יהיה מצויין לצרכים שלך.

• תוכן חדש...