Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה על כיריים גז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

nivo - אנחנו מחפשים כיריים חדשות.

מי שהוא מכיר חברה בשם Kupper?

אני רואה בזאפ כיריים מעניינות של חברה זו.

לגבי הבוש - נראה בסדר לטעמי. יועלה לחוות דעת בעלת הביית...

פורסם

אני יכול להמליץ על כיריים של דלונגי. בהשוואה לסאוטר-פח-אשפה שקדמו להם מדובר בשמיים וארץ, זמן החימום של שמן במחבת למשל ירד בחצי (!) וזה ללא להבת טורבו או להבות גדולות יותר, אני משער שזה קשור למבער ו/או לחומר שממנו עשוייה התושבת, יציקת ברזל שכנראה תורמת לפיזור החום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוש ודלונגי החברות מומלצות בטווח המחירים המתאים לנו.

קיבלתי.

נבדוק לגבי דגמים ספציפיים...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לי יש כבר כמה שנים כיריים של קנווד. חיפשתי ולא מצאתי שהם נמכרות יותר. נראה בדיוק כך:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869484 . מרוצים מהן מאוד.

רק שים לב שהן דורשות פתח גדול יותר בשיש מאשר רוב הכיריים הסטנדרטיות.

לדעתי רוב הכיריים שהם לא סימנס/בוש זה אותו מוצר מדבקה, שמגיע בשלל מותגים כתלות

ביבואן, ולכן תמצא הרבה פעמים את אותם הכיריים ממותגים שונים כמו נורמנדה, בקו, קנדי,

אריסטון, רוזייר וכד'.

• תוכן חדש...