Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אומנם לא לרכישה אבל בטוח שתוכלו לעזור גם פה :lol:

שבוע מלא, נסיעות מרובות כמובן, זוג עם קצת מזוודות

פחות קטנוני לגבי המחיר, מה שחשוב זה שיהיה נוח לבלות בו שבוע, וגם קצת צר' הדלק

דגמים ומחירים בשקלים (לכל השבוע) - כולן ידניות

פיאט 500 - 430 ש"ח

פיאט פנדה - 440 ש"ח

לאנצ'יה Y (לא מכיר בכלל) - 455 ש"ח

פורד פיאסטה - 470 ש"ח

תודה רבה לעונים!

פורסם

הייתי שם לפני חצי שנה הזמנתי פנדה וקיבלתי איביזה (לא טורבו) והיה מצוין.

לגבי ה500 אין בה הרבה מקום למזוודות, בזמנו ביררתי על הלנצ'יה והבנתי שהיא פחות מהפנדה , אני לא זוכר למה.

הפיאסטה מקבילה לאיביזה מבחינת הגודל והיא נראית לי הכי טובה מכולם.

עם האיביזה נסעתי 1350 ק''מ (ומתוכם הרבה על הדולמיטים -הילוך שני-) והיא שתתה בסה''כ 90 ליטר שזה 1-15.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אני לקחת בטיול דומה אלפה רומיאו ג'ולייטה, אם כבר אז כבר.

בכל מקרה, מסכים עם איצי, הפיאסטה נראית לי הכי מרווחת והכי נחמדה לנהיגה מהרשימה שנתת.

פורסם

הייתי עולה בקטגוריה ומבקש דיזל. ככה תהנה בהרבה מהנסיעה ולא תשלם הרבה יותר.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הייתי שבועיים בצפון איטליה נהגתי על גולף ידנית דיזל קומפורטליין עם תוספות שהיבואן לא מביא לארץ, נהנתי מכל רגע נהיגה.

פורסם

לנהוג על רכב קטן יכול להיות מעייף שלא לדבר על המזוודות.אני לקחתי גולייטה דיזל הגודל שלה אופטימלי. לא קטנה מידי לנסיעה ארוכה לשיוט בין 100 ל 130 ומצד שני אם תקלע לסמטה או כביש צר מאוד היא לא גדולה מידי. נכנסו בדיוק 2 מזוודות ושני תיקיי יד.

פורסם

הזמנתי פונטו דיזל וקבלתי במילאנו שדרוג לבראבו דיזל ידני כמובן. באיטליה לא יודעים מה זה אוטומט. לא הצטערתי. היה מקום למזוודות ברווח. שתה 1 ל19. מתסכל לחזור אח"כ למאזדה 3

פורסם

לנצ'יה Y שה האיפסילון, שמשום מה נקרא בארץ אפסילון. עוד מכונית זעירה.

לשני נוסעים אל תרד מתחת לקטגוריה של גולף (יתכן שבחברות השכרה הגטגוריה תוצג עם רכב "מייצג" אחר, כגון בראבו) .צריך מקום למטען, צרין טיפה מרחב ברכב. אם פיאט 500 אז קח את ה-500L (כמובן שהדמיון הוא רק בעיצוב חזית הרכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני הייתי בצפון איטליה, סגרתי על קטגורייה "סופר מיני" וקיבלתי אלפא מיטו טורבו דיזל ידנית. תשמעו, נהניתי מאוד מאוד, בעיקר בפיתולים של הדולומיטים. גם חסכונית מאוד.

היינו זוג והיה מקום בספק בבגאז' לשתי מזוודות.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

דותן - משפט ששכחתי לכתוב אתמול: אתה מזמין רכב לפי קטגוריה, לא לפי דגם. וחברות ההשכרה לפעמים "יצירתיות" בהגדרת הקטגוריות. למשל - בלגיה הזמנתי גולף סטיישן, כיון שהייתי זקוק למקום ל-3 מזוודות. הוצעה לי אופל מוקה עם תא כפפות מאחור. חזרתי למשרד, הפעם קיבלתי אוקטביה סטיישן שהיתה אחד מרכבי ההשכרה היותר מוצלחים שבהם נהגתי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מקווה שאתה רגיל לגיר ידני. בצפון איטליה יצא לי לנסוע בעליות תלולות שהבראבו נסעה בהילוך ראשון בלבד ומקסימום שני. מי שלא רגיל ישרוף קלאץ' ויתקע וחבל

פורסם

לגבי תיבת ההילוכים - אכן באירופה מקובלות מכוניות ידניות, ורכב אוטומטי נחשב למשהו שמיועד למי שיכולותיו מוגבלות או לרכבי יוקרה. עם זאת אחוז המכוניות הוטומטיות הולך בהדרגה.

לגבי שכירת רכב אוטומטי - תלוי מאד במדינה ובחברה. יש מקומות בהם ניתן לשכור רק רכבי יוקרה או, לפחות רק משפחתיות גדולות ומעלה, יש מקומות בהם גם דגמים יותר סטנדרטיים. גם מבחינת המחיר זה משתנה - יש מקומות בהם התוספת לא גדולה, יש מקומות בהם המחיר מוכפל (לפני מספר שנים שכרתי בספרד גולף ידנית, עלתה לי 190 אירו לשבוע כולל עמלת שדה תעופה. גולף אוטומטית היתה עולה לי קרוב ל-400 אירו לאותה תקופה. מצד שני בבלגיה שודרגתי מגולף סטיישו ידנית לאוקטביה סטיישן DSG ללא תשלום).

עניין המעבר לידני למי שאינו מורגל בכך הוא אישי. אני עובר בשמחה - אבל נהגתי בידניות 25 שנה לפני שרכשתי את האוטומטית הראשונה שלי. בני הבכור, שלא נהג על ידנית מאז הטסט, התישב כעבור 8.5 שנים במושב הנהג של גולף ידנית, שילב הילוך ונהג כאילו יש לו ניסיון של מיליון קילומטר.

פורסם

אם אתה חובב הגה, ממליץ לך לנצל את ההזדמנות ולקחת משהו יותר רציני, התוספת בעלות לא משמעותית. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לקחת רכב ברמה הנמוכה משל גולף, אם הרכב מיועד לנסיעות ארוכות.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...