Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בשבוע שעבר, פגעה ברכבי תוצר קיה מאחור, פרטית ג'יפ מזדה .הרכב הפוגע שייך לחב' ליסינג. סוכן הביטוח שלי טען : כי חברות הליסינג 'מושכות' את תשלום הפיצוי במידה ואבחר במוסך 'שלי' ועלי לקת זאת בחשבון,המוסך בו אני מטפל הסכים לקבל שיק שוטף+90 יום,אני מטפל במוסך קיה ת"א. חב' הליסינג הציעה את מוסך קיה באר-יעקב וכן שמאי מטעמם.

ברור שבמקרה כזהה תשלום יהיה מהיר יותר ,כמו רכב חלופי ,כך גם המליץ סוכן הביטוח שלי.

אני בדילמה: האם לקחת את ה'סיכון' ולתקן במוסך "שלי" ואח"כ לתבוע או להכניס את הרכב למוסך שלהם?

במידה והרכב יתוקן אצלם ואח"כ יתגלו ליקויים (הלואי שלא..:roll:) האם אוכל לתבוע על כך ?

תודה עופר

פורסם

בתאונה כזאת שדי ברור בה מי אשם אז לא הייתי לוקח סיכון ומכניס את הרכב למוסך ליסינג.

המוסכמים שעובדים עם חברות הליסינג הם לא להיט, הם מקבלים חרא תשלום ואתה מקבל חרא תיקון.

אל תעשה את הטעות הזאת, תביא שמאי מטעמך ותלך למוסך שלך.

פורסם

למיטב זכרוני מוסך קיה בבאר יעקב הוא רשת הילוך שישי, כלומר הם אמורים להיות מורשי יבואן.

חפש המלצות על המוסך בבאר יעקב, אין מוסך של הרשת שלהם בתל אביב?

מה שהליסינג עושים זה לקנות את חלפי החילוף בעצמם וככה הם מוזילים עלויות. תזכור שכל חברת ביטוח לא חייבת לשים חלקי חילוף מקוריים על רכב בן יותר משנה.

השאלה כמה חלקי חילוף סוג ז סיניים ידחפו לך שם

• תוכן חדש...