Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידה שלי הזמינה רכב חדש מיבואן סיאט איביזה לפני שלושה שבועות, סגרה את כל הפרטים, העבירה את מלוא התשלום - וחשבה שהרכב יהיה זמין באופן מיידי אבל אצל היבואן התחילו למשוך זמן ובשבוע שעבר הודיעו לה שיוכלו לספק את הרכב רק היום. כשהגיעה היום לקחת את הרכב הפתיעו אותה בדרישה להוסיף 2000 ש"ח כי "היא לוקחת את הרכב באפריל והמחירון עלה"

בסוף לאחר שלא ויתרו על הדרישה ומכיון שכבר היתה זקוקה לרכב שחיכתה לו נאלצה להוסיף 2000 שח בלית ברירה - אבל כששמעתי ממנה את הסיפור הבוקר חשבתי לכתוב כאן בפורום ולהתלונן.

לי זה פשוט נשמע כמו רמאות - נראה שהם גררו את הזמן בכוונה עד ליום העסקים הראשון של אפריל כדי להפיל עליה את התוספת הזו.

לכל מי ששוקל לקנות רכב מהיבואן של סיאט - ממליץ מאוד להזהר

פורסם

כאמור היא העבירה את כל התשלום לפני כחודש. נכון זה היה טריידאין - היא מסרה להם היום את הרכב הישן שלה וקיבלה את החדש

פורסם

קצת מוזר מה שאתה כותב,

א.לפי האתר עדיין הרכב במבצע והמחירון לא שונה

ב.אם היא עשתה גמר חשבון ושילמה ,לא צריך להיות תוספת

כנראה שיש לך חוסר במידע

פורסם

פה קבור הכלב.

אוטודיל?

תסתכל באותיות הקטנות, רשום שם שהתשלום עבור הרכב הישן יהיה בכפוף למחירון ז"א שהמחיר שנותנים לך על הרכב הישן תקף למחירון ברגע העסקה, ואם המחיר יורד אתה תשלם להם את ה"הפסד" כביכול. בגלל זה בדיוק הם גם מושכים קבלת רכב חדש כדי שתאכל אותה במחירון.

עשו לנו את אותה הקומבינה בזמנו בטרייד-אין מגולף לסיאט.

רמאים מהשורה הראשונה.

בגדול, אין מה לעשות, הכל רשום בחוזה.

המחירון מתעדכן ב-20 לכל חודש אאל"ט, ז"א שאתה יכול להיות בטוח שאם סגרת חוזה במחיר X בתחילת חודש, הם ימשכו את זה מעבר ל-20 לחודש כדי להרוויח עליך עוד כמה שקלים.

פורסם

לא נשמע הגיוני. בד"כ יבואנים מתחייבים על 14 ימי עבודה, מה שכמובן יכול לחפוף בין חודש לחודש. לא סביר שפתאום מגלים שצריך להוסיף 2000 שקל סתם ככה משום מקום.

פורסם

חברים תרגעו, אין פה שום קומבינה. צריך לספר את המקרה עם כל הפרטים.

אף אחד לא הכריח אותה להשאר עם הרכב שלה עד ליום קבלת הרכב.

בזמנו כשעשיתי בדיוק את אותו התהליך נתנו לי שתי אופציות - לעשות טרייד-אין מתי שארצה לפי המחירון של החודש הנוכחי,

או לחכות ליום מסירת הרכב החדש שיכול לקרות במהלך החודש הבא ובו המחירון עלול להתעדכן ולרדת.

הם גם ציינו במפורש שאם המחירון ירד אצטרך לשלם את ההפרש.

לי באופן אישי היה שווה לקחת את הסיכון תמורת להשאר עם הרכב שלי עד ליום קבלת הרכב החדש.

אגב פותח השרשור, ההודעה הראשונה שלך רחוקה מהמציאות וממש לא מדויקת.

הייתי אומר אפילו קרובה מאד להוצאת דיבה.

פורסם

יש פה קומבינה, והיא פשוטה מאוד.

המחירון נוטה לרדת, וזו עובדה.

אם אני מזמין רכב בתחילת חודש ויש לי 14 ימי עסקים לחכות, הם יגררו אותך עוד כמה ימים כדי שהמחירון של הרכב הנמסר יתעדכן ואתה עוד תהיה חייב להוסיף. באותו הרגע אתה מצוי בדילמה - האם לממש את עקרון הט.אין מפתח מול מפתח ולהפסיד כסף או לאבד את עקרון הט.אין לטובת מפתח מול אוטובוס מול מפתח ולתת להם כבר את הרכב.

הם עושים את זה במודע, ולא מאתמול.

פורסם

זה ככה אצל עוד יבואנים, ואני לא רואה בעיה עם זה.

מכר שלי רכש לאחרונה מרצדס וכדי להמנע מהפתעות מסר את הנוכחית שלו לטרייד אין מיד. כרגע הוא מתנייד ברכב זמני.

אני האחרון שיגיד משהו טוב על היבואנים אבל אם הלקוח מעוניין להמשיך להתנייד עם הרכב ברור שהלקוח סיכון שהמחירון של הרכב הקיים ירד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אם זו עובדה ידועה שהמחירון יורד, אז מה בדיוק הקומבינה פה?

לא רוצה לקחת את ה"סיכון", בוא שים את הרכב עכשיו בטרייד-אין.

לא מבין את כל תלונות השווא האלה, אחרי זה מה הפלא שהצרכן הישראלי חושב שתמיד דופקים אותו.

פורסם
אם זו עובדה ידועה שהמחירון יורד, אז מה בדיוק הקומבינה פה?

לא רוצה לקחת את ה"סיכון", בוא שים את הרכב עכשיו בטרייד-אין.

לא מבין את כל תלונות השווא האלה, אחרי זה מה הפלא שהצרכן הישראלי חושב שתמיד דופקים אותו.

הוא חושב שדופקים אותו כי במקומות אחרים שהם לא ישראל זה לא ככה..

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

גם אצלי היה ככה בטרייד אין,שימו לב שלא ביקשו על האיביזה יותר,אלא תוספת כתוצאה מירידת ערך של הרכב הישן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי עשו אותו הדבר כשרכשתי איביזה חדשה לפני 4 שנים.

באורח פלא, גם לנו ההפרש היה 2000 ש"ח. בדקתי בדיעבד את מחירון לוי יצחק, הירידה במחיר הייתה 400 ש"ח באותו חודש.

שילמתי באותו היום כדי לקבל את הרכב החדש והתלוננתי על הקומבינה הזאת בפני האחראי בסיאט, שום דבר לא יצא מזה והנושא נשכח.

אמנם נושא השלמת ההפרש במחיר במעבר חודש מוסדר בחוזה המכירה אך ההפרש פשוט לא הגיוני.

לא נורמלי שרכב בן 4 יורד 2000 ש"ח בחודש יחיד (5% מהמחיר שלו!), יש כאן פשוט שיטת "מצליח". חקירה מעמיקה יותר עם אנשים מהחוג החברתי שלי העלתה שזו דרך פעולה ידועה מצד אוטודיל - הרוב מאשימים את צ'מפיון ישירות בלי להבין את ההפרדה בין חברות הבת.

עוד אוסיף שאוטודיל הורידו את מחיר הטרייד-אין המוצע על ידם יום לאחר חתימת חוזה המכירה בלא פחות מ-3000 ש"ח בלי הסבר מניח את הדעת, איום מצידי על ביטול מיידי של העסקה החזיר תשובה מנציג סיאט: "אנחנו לוקחים עלינו את ההפרש".

בשורה התחתונה, אני לא מתקרב לאוטודיל ולא ממליץ לאף אחד לבצע טרייד אין באחת מסוכנויות צ'מפיון.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...