Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם זו עובדה ידועה שהמחירון יורד, אז מה בדיוק הקומבינה פה?

לא רוצה לקחת את ה"סיכון", בוא שים את הרכב עכשיו בטרייד-אין.

לא מבין את כל תלונות השווא האלה, אחרי זה מה הפלא שהצרכן הישראלי חושב שתמיד דופקים אותו.

הקומבינה היא שמושכים בכמה ימים מסירת רכב חדש.

פורסם
יש לך הוכחה שבאמת מושכים בכמה ימים אחרי שהרכב מוכן למסירה רק בשביל זה או שזו השערה שלך?

איזה הוכחה אתה רוצה ?

ברור שאני לא יכול להוכיח. היא מאוד ביקשה כבר לקבל את הרכב, עבר כמה שבועות טובים, ובאורח פלא הם קראו לה לקבל אותו ביום העסקים הראשון של אפריל והפילו עליה מהשמיים תוספת של 2000 שח לכבוד מחירון אפריל החדש אחרי שהיא כבר העבירה להם את מלוא התמורה (למעט מסירת הרכב הישן)

גם אם נניח שזה צרוף מקרים פלאי שמסרו לה את הרכב דווקא היום - זה מאוד לא הוגן לתבוע 2000 שח נוספים במעמד מסירת הרכב כשהלקוח כבר שילם את מלוא התמורה ומאוד ביקש לקבל כבר את הרכב.

פורסם

ועוד הערה - היא קנתה את הרכב במסגרת שבוע המכירות המיוחד שהם עשו במרץ. אז אם לקוח סוגר עסקה בשבוע המכירות, משלם את התמורה, ואז שלא באשמתו קוראים לו לקבל את הרכב באפריל - המחיר שסוכם בטל ופתאום יש "מחירון אפריל" ?

פורסם
ועוד הערה - היא קנתה את הרכב במסגרת שבוע המכירות המיוחד שהם עשו במרץ. אז אם לקוח סוגר עסקה בשבוע המכירות, משלם את התמורה, ואז שלא באשמתו קוראים לו לקבל את הרכב באפריל - המחיר שסוכם בטל ופתאום יש "מחירון אפריל" ?

המחיר של הרכב החדש נשאר כמו שהיה. המחיר של הרכב הישן ירד ב-2000 ש"ח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
יש לך הוכחה שבאמת מושכים בכמה ימים אחרי שהרכב מוכן למסירה רק בשביל זה או שזו השערה שלך?

אין הוכחה. אבל אם הרכב בארץ, ואין שום התקנה נוספת לעשות מלבד להעביר את הרכב רישוי, ואז הופ - יש לנו ״תקלה״ וחרגנו ביום יומיים מ-14 ימי עסקים. אז נכון, אין הוכחה, אבל זה לא מריח טוב.

אני שוב אומר, זה קרה לנו, ואבא שלי באותה תקופה העדיף לתת את הרכב מאשר להפסיד כסף, ואז בעצם איבד את כל יתרון מפתח מול מפתח.

אגב במקרה שלנו לא יידעו אותנו מראש שהמחירון עבורם מתעדכן ב-20 לחודש ולא כמו המחירון שיוצא לציבור שמעודכן ל-1 לכל חודש.

פורסם

מסתבר שלא הבנתי... חשבתי שהדרישה היתה בגלל שינוי במחירון רכב חדש אבל טעיתי. התוספת היא בגלל שינוי במחירון של הרכב הישן, למרות שקשה לי להבין איך רכב בן 6 מאבד 2000 שח בחודש

פורסם

כמובן תלוי איזה רכב החזירה..מכל מקום זו לא בעיה לבדוק בכמה ירד במחירון לעומת החודש הקודם.

וכפי שכבר ציינו פה, זה פחות רלוונטי אם קיבלה את הרכב היום או לפני שבוע נניח כי בכל מקרה עסקת הטרייד באוטודיל כפופה לעד 20 לאותו חודש (במקרה הזה 20.03). כך שבכל מקרה אם לא מסרה את הרכב עד 20 למרץ בכל מקרה היתה כפופה למחירון אפריל.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

שמע, אם הבנתי נכון...

יש מצב שחברה שלך לא הבינה אותם, אגיד לך למה.

אני גם עשיתי טרייד אין, אמרו לי מהתחלה: "ב20-21/11 אתה חייב להביא לי את הרכב שלך כי אם לא, המחירון ישתנה ואתה תצטרך להוסיף כסף (לא ידעו להגיד לי כמה כי רק שהמחירון משתנה אפשר להגיד)"

אמרתי לעצמי "טוב, אין בעיה, הרכב שלי פה בארץ, לא צריך להגיע מחו"ל וזה, אין מצב שיתעקב..."

מפה לשם, הרבה וויכויחם עם הסוכן שמכר לי את הרכב (יש סיפור מאוד ערוך שאין לי כוח לספר כרגע), תלונה על כמה דברים באתר פיסבוק של סיאט... קיצר, סיפור לקצר...

הייתי שיש שבת בלי רכב, יום ראשון (את האמת שלחתי את התלונה דרך הפיסבוק בהודעה פרטי כדי לראות מה קורה) בשעה 13:30 יצאתי מהסוכנות עם הרכב החדש.

מה שאני בא להגיד בגדול, ידעתי שיש מצב שלא יקרה בזמן, וזאת הייתה החלטה שלי נטו להביא את הרכב שלי (בלי לקבל את החדש) או לא. תלוי כמה זה מפריע לך להיות בלי רכב.

אני לא מגן על סיאט, זה מסריח מה שעושים, אם אתה סוגר על טרייד אין, אתה צריך להביא את הרכב הישן כאשר אתה מקבל את החדש נקודה, לא מחירון לא נעליים (זה מה שאני חושב), אבל מאוד מוזר לי שלא אמרו לה את זה מהתחלה, כי אם לא אמרו לה, אשפר לעשות להם בעיות, והם יודעים את זה.

• תוכן חדש...