Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כי הם מוכרים גם נוזל שמשות שלא קופא ב-0 מעלות.

לא רלוונטי לישראל אז לדעתי אתה יכול לשים מים מזוקקים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בכלל ספר הנהג הזה נראה לי כתוב או מתורגם באופן חובבני.

שימו לב לגדרות המוזרות לנפח נוזל השמשות :

"נפח המיכל 3 ליטר, אם יש מע' שטיפת פנסים 4.7 ל', וברכב המצויד במנוע עוצמתי הנפח 4.4 ל' בקירוב".

ואיך אדע אם רכבי הוא בעל "מנוע עוצמתי" ? האם המנוע הרגיל הוא חלשלוש? ואם אכן יש לי מנוע עוצמתי עם מע' שטיפת שמשות מה יהיה הנפח?

פורסם

זה קשור לחיישן שנמצא במיכל השטיפה. מים מזוקקים יגרמו לשיבוש בקריאה בגלל התכונות שלהם.

פורסם

חיישן המים פועל על עיקרון של מוליכות המים, במים מזוקקים אין מלחים, לכן אינם מוליכים, ואז החיישן לא יתן קריאה.

פורסם
יש לך אסמכתא לעניין ? לא שאני פוסל את הדברים אשר נכתבו כאן.

מצטער על ההשהיה :(

מתברר שכמו חברות אחרות VW החיישנים שיש ברכבים החדשים מדליקים את חיישן חוסר המיים כאשר אין מוליכות.

פתרון זה הוספת אלכוהול למשל או לוותר על המיים הכחולים הזולים ולהשתמש בחומר ייעודי

אתה יכול לקרוא גם כאן שזו בעייה שנתקלים ופותרים אותה.

אגב הדבר לא רק אצל VW אלא אצל יצרנים רבים כעת.

קובי

:-)

• תוכן חדש...