Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה סדרת TS-G?

אתה יכול לקנות את ה-TS-A1605C שמופיע בזאפ סביב 460 ש"ח (אפשר אולי למצוא יותר בזול). אגב, יצא 1606, אבל לא יודע זמינות בחנויות ומחיר.

אתה גם גבולי מבחינת תקציב לגבי אפשרויות אחרות קצת יותר יקרות (חפש למשל הצעות של Audio King עד 700 ש"ח).

בהחלט עדיף יהיה לחבר את הקדמיים להגברה על פני האחוריים (ואולי לנתק אותם כליל).

אם אתה מעונין ללכת לכיוון של מגבר 5 ערוצים, בדוק עם החבר באיזה דגם מדויק מדובר כדי לערוך השוואה לקיים.

פורסם

תיקח את האופציה של הגברת חמשת הערוצים או - שתעביר את ה6*9 להגברה של הHU עצמו ואת הקומפוננט מקדימה תגביר במקומם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

לגבי הסדרה זה מה שהיה לו בחנות , השמעתי לו את המערכת הקיימת והסברתי שאני לא מחפש משהו מטורף והוא הציע לי את הסדרה הנ"ל.

הבנתי ממנו שאין להם קרוס, אבל הוא אומר ששומעים איתם ממש טוב למחיר שלהם.

אם לדעתך עדיף להשקיע הרמקול השני אני אבדוק אותו אם יש לו כזה במלאי.

לגבי המגבר, אני אבדוק בדיוק איזה מגבר יש לו , וכן יש לי חיווט כבר מההרמקולים האחוריים אל המערכת אז אולי אנצל אותם ואחבר את הקומפוננט אל המגבר הקיים.

תודה לכם, אעדכן בהמשך.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...