Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

המגני רוח ברכב שלי די עשו את שלהם (3-4 שנים) והבלאי שלהם זה שברים משטיפה וכאלו. אם הם סיניים, שאפו, החזיקו מעולה.

השאלה שלי כמו בכותרת, הציעו לי במחיר סבבה ולהדביק אותם עם דבק 3 שניות ביחד עם ה3M שמגיע כנראה.

אני לא מתכוון להוריד את הדבק של הישנים כי אני לא אצליח, אני כבר התייאשתי מחלקים אחרים מהדבק הזה.

השאלה אם זה לא ינזול ולא יפגע ברכב? האם ניתן להדביק את זה על הדבק דו צדדי שיישאר מהישנים?

כרגע אני עם המגני רוח הנוכחיים, אבל יש לי שברים כמעט בכולם, משטיפה וסתם פלסטיק שכנראה עושה את שלו.

פורסם

כל עוד הדבק המהיר לא יגע בצבע/פלסטיקים של הרכב אין בעיה(אם אתה רוצה להדביק על 3M שהוא יהיה החולייה המקשרת בין הרכב למגן אז אפשר),דבק 3 שניות על חלקי הרכב יכול בכיף לפגוע בפלסטיק והצבע.

השאלה למה שלא תביא פשוט חדשים המחירים של מגנים בהדבקה דיי זולים (במרכז הסטריאו בת"א אם אני לא טועה אפשר למצוא מגוון מאוד רחב של מגנים במחיר מצחיק של 130-150 שקל למגנים בהדבקה, ו450-600 בהשחלה, זה לפחות ממה שראיתי שהם פירסמו בפייס), שאריות 3M על הרכב אפשר להסיר עם APC/כוהל

פורסם

אהלן, גבר.

הציעו לי אז ב130 בערך, סיניים אמנם ולהדביק אותם עם 3 שניות ו3M כמובן. אין לי בעיה שיהיו דבוקים לכל החיים, רק מפחד שהדבק ינזל על הרכב או משהו.

שאריות דבק דו צדדי לא הצלחתי להוריד עם בנזין ובשום שיטה, אני כנראה אצטרך ללכת לזגג שאני מכיר טוב אבל זה לא הנושא כרגע.

פורסם

כניראה הדבק התקשה עד למצב של מוצק ב4-3 שנים שהיה מותקן על הרכב שלך, בכל אופן אם לא מפריע לך דבק על פלסטיקים\צבע פשוט אל תשים כמות דבק גדולה ופשוט תמרח שיכבה בזריזות על האזור שאתה מדביק

• תוכן חדש...