Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה אדי:

הרוקפורד שלך עולה 1690

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9400&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=5&aff=zap

בתקציב הזה הייתי לוקח ככה:

או את הJBL מהדיוטי פרי

או סאונד סטורם סדרת סטראץ' דאדי כמו שאצלי יושב(תהיה בטוח שהוא מוציא יותר מהרוקפורד שלך ואל תשכח את עניין הקרוס אצלי)

או סאונד סטרים EGA 4160 שגם יותר חזק משל עם קרוס כמובן

מאק אודיו פולסאר 4

מאגנט פאנטום 4000

פייז ליינר CC480

אני מקווה שהבנת את העקרון כבר שהתמורה שקיבלת ביחס לכספך שעמלת עליו קשות הוא אפסי ולא משתלם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב כמה דברים לאחר קריאת התרד המתיש הזה..

לגבי המחירים המנופחים בארץ.. ככה זה שיש מונופילים בתחום היבוא של מותגי אודיו בארץ, גולנו יודיעם שהמותגים האלה כבר לא שווים את הכסף שמשלמים עליהם, למה כבר לא, כי פעם הם היו מוציאים מוצרים שהיה אפשר לקרוא להם מוצרים ברמה, אבל היום הדברים שונים, הייצור זול האיכות לא עולה ורק המחיר עולה.

אם נכנס יותר לפרטים, אוטופרט, אפריל טקליין ועוזי רדיו הם מונופילים לכל דבר בתחום היבוא.

אוטופרט - ניכר שהם עושים צעד חשוב ונכון כמו שאודי הסביר שהמחירים שהם מוכרים לצרכן הפרטי דיי דומים למחירים בשוק.

עוזי רדיו - המנופול שלהם עם יבוא מוצרי פיוניר דיי נשבר בשנתיים האחרונות, הרבה חנויות החלו להביא מוצרים מהסדרות האמריקאיות במחירים הרבה יותר הגיוניים וכך לאט לאט יורד כוחם בשוק.

אפריל טקליין - ללא ספק יבואן שעוד לא התעורר, ומעדיף למכור קצת ברווחי על, ולכן הוא לא חודר ממש לשוק.

מישהו נתן פה דוגמא של 4500 ש"ח לאלפיין 9835R, המחיר הזה נחשב בארץ לזול מאד.

אפריל טקליין יצרו בארץ שם של מותג על עם מחירים גבוהים במאות אחוזים לשווי האמיתי של המוצר וככה אין לו כמעט קונים. גם עם קיקר הנושא דומה, מחירים מאד יקרים לתמורה מאד ממוצעת.

פורסם

איל, כמובן שההשוואה שלי מצחיקה, כמובן אדי אני טעיתי.

אתה צריך להבין איל, המגבר שעשיתי איתו השוואה, זה מגבר ששוכב להם במחסן קרוב לשנתיים.

המגבר הזה כמובן ישן נושן.....

אם תעשו חיפוש יותר מעמיק לא ממש תמציאו אותו AVAILABLE בשום מקום באינטרנט, אז מן הסתם ההשוואה הזאתי מגוחכת.

לגבי הטענה של תומר צין, אפילו אני לא יכול להתווכח :)

לגבי MDMA, רואים שהבחור מבין עיניין ...

לגבי אזי .... אצטרך לקחת את המילה שלך על זה, וכניראה לא כולם יודעים על מה המחיר המנופח אחרי הכל ..

:)

אדי, טענת שאתה משתמש בכל מה שיש למגבר שלך לתת, ולכן אין לך צורך במגבר עוצמתי.

האם אתה מוכן להתערב, שלא כך המצב ?

האם אתה מוכן להשים כסף על זה שמגבר עוצמתי כן היה עוזר לך להגיע לרמת סאונד טובה יותר ?

דרך אגב, אמרת גם משהו מאוד מעניין, "אני הולך להביא הגברה איכותית בשביל שהקומפוננט ישמע איכותי, ולא עוצמתי ...."

גם אמרת "אודיסון זה 50 וואט" , רואים כמה אתה מבין בהצהרות של מגברים, אם האודיסון הזה באמת 50 וואט אז אני .....

בכל אופן, כמובן אדי, בגלל זה מתחרים ב SQ משתמשים בהגברות של 50 וואט איכותיות, ולכן אין צורך בכל ה500 וואט שהם דוחפים למידים, ועוד איזה 600 שדוחפים לטוויטרים.

הרי, כל מה שהם צריכים זה 50 וואט איכותיים .. ויש מערכת SQ !

יישר כח אדי, תתחיל להפנים, אתה רחוק מלהיות בחור הגיוני... ואנחנו רק יותר מוזרים בגלל שאנחנו מנסים להעיר אותך.

(לעזאזל מגבר בלי קרוס)

פשש אדי !! אתה לא תאמין !! פתחתי את האיסיקיו שלי , ומצאתי שמה לינק לתרד מאוד עינייני עבורנו.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=383704#post383704

תרשה לי לצטט אותך ? - אני רוצה להביא קרוס! כדי?

חשבתי אולי להביא קרוס כי אני חושב שהוא יחתוך לי את הקומפוננט ואת הסאב יותר טוב מהקרוס של מגבר עצמו...

מה אתה אומר על זה אדי , גם את זה אתה מכחיש ? לא רצית להביא קרוס אקטיבי בגלל שהקרוס של המגבר סירס אותך ?

אה לא, טעיתי אדי, הפאנל מגביל אותך .. לא הקרוס של המגבר.

והקומפוננט שלך לא "סובל" .... אתה מפתיע אותי מחדש :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

האמת, באמת לא צריך כאלו הספקים מטורפים, 50W אמיתיים מספקים בהחלט. למה יש לי הספקים גבוהים אתה שואל? לא כי אני ממש צריך את זה, פשוט כי הייתי יכול ורציתי שיהיו לי מגברים בהספק גבוה בצורה כזו שלא תשאיר לי ספק שאין לי צורך בהספק גבוה יותר.

אני מעריך שבשמיעה יומיומית אני (ורוב האנשים) לא זקוק ליותר מכמה עשרות וואטים בודדים אבל זה עניין של העדפה, בעבר גם אני שמעתי בעוצמות מפוצצות, היום כבר לא. בקיצור, שיניתי את דעתי בנושא אבל רק חמור לא משנה את דעתו ;)

לא הבנתי בדיוק מה רצית לגבי ההשוואה, כן הסכמת לא הסכמת, בכל אופן לא משנה.

פורסם

תשמע איל,כמות ההספקים זה אינדווידואלי לחלוטין ...

לגבי ההשוואה אכן הסכמתי.

דרך אגב, אני אישית, לא מסתפק במספר מועט של וואטים ...

וגם מסתבר שאדי לא, אחרת הוא לא היה צריך מגבר "איכותי" יותר, ולא היה טוען משהו מצחיק כמו, "אני משתמש רק ב65" "אז למה אני צריך 104" ....חבל שדברים פשוטים ונושאים עיניינים הוא לא מבין.

ואני בטוח שהסברתי לו בעבר, אבל לה...... "אתה לא לימדת אותי כלום" :)

""הדרישות שלי ממגבר היו 65RMS לערוץ לפני חצי שנה עכשיו הם עלו בגלל הקומפוננט החזק לכן אני מביא מגבר חזק יותר שיתן יותר """איכות"""" לקומפוננט ולא עוצמה..""

חבל שאתה אפילו לא מבין מה אתה אומר, ומה ההשלכות של זה. וואלה אדי, כל הנושאים שישבתי להסביר לך עד היום, ואתה לא מוכן להשכיל ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני צריך המגבר עם הספק יותר גבוה לא כדי לפוצץ לי את הקומפוננט אלה להגביר קצת אותו ...עם 100RMS הוא יעבוד טוב יותר ואני לא מיתכן לפוצץ אותו...

פורסם
שי-לך תשכיל על האסלה בבית!
רמת האינטליגנציה שלך שוברת שיאים. (ואני חשבתי שזה רק בנוגע לקאר אודיו, כניראה שהמעטתי בך)

פשוט יורדת נמוך מתחת לפני המים :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

צודק אדי, מה חשבתי לעצמי, אני אטום .. אף פעם לא לימדתי ולא הסברתי לך דבר מעולם.

בערב אדי, משום שזאת היומהולדת שלך, אני מכין לך הפתעה .... מהזה הפתעה.

אתה כולך תיהיה מופתע :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אדי אם אני יכיח לך שהקליפורניה בום של מתן יותר חזק ב4 אום. יותר חזק ב2 אום. לא יתנתק עם שני סאבים על גישור אחד. כן כן על אחד.

אני יראה לך שקרוס שלו חותך תווך רחב של תדרים HP LP

ושבמכשיר RTA הענות שלו היא כמעט FLAT ושיש לו הגנה נגד חום,קצר,עומד.

אתה תודה שהוא יותר טוב מהמגבר שלך?

כי אתה יודע שיש לו קרוס יותר טוב.

כי אתה יודע שהוא יותר חזק.

כי אתה יודע שהוא יותר זול.

כי אתה יודע שיש לו הגנות תקניות.

מה שמפריע לך זה השם קליפורניה בום.

ושאתה חושב שהוא מגביר בצורה לא טובה.

אז אני יוכיח לך שיש לו הענות שטוחה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני מוכן להגיע עד לבית של אדי עם הRTA למדוד את העינות של הקרוס שלו.

ואת העינות השטוחה שלו.

לאחר מכן ללכת למתן, למדוד את טווח העינות של המגבר שלו.

ואז לעשות מבחן עיוור לפורום, איזה מהמגברים הייתם בוחרים, אם לא היה להם שמות של מותגים..

אז על הרוקפורד משלמים פי3 , על הקאליפורניה בום משלמים שליש.

במקרה של הקאליפורניה בום, אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו.

במקרה של הרוקפורד, אתה מקבל קומפוננט שסובל בגלל קרוס מסורס.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תמיר,אם אתה אומר שקליפורניה כול כך טובים וחזקים למה כמיעת אף אחד בפורום לא מחזיק אותם? למה אתה לא רואה מומחים ממליצים עליהם? למה אין שום דיעות או ביקורת במגזינים בחו''ל? למה לא רואים חברה כזו בתחריות SQ וSPL? יש תשובה אחת לזה כי זה ז-ב-ל...ואל תבוא ותגיד לי הפיוניר שלך חרא וקליפורניה שלי טוב...כי עם 2 סאבים של פיוניר והגברה נכונה אני לוקח אותך בלי שום בעיה..

תישאר עם קליפורניה בום ושיהיה לו ולך בכיף....

אתה תיבנה מערכות SPL עם קומבינה אחת גדולה ותגיד תיראו מה עשיתי ב600שקל המערכת שלי חוץ מרעש לא עושה שום דבר איכותי...

מתן שיבנה מערכת SQ מכובדת עם הגברה של קליפורניה וימשיך להמליץ על דוטק ולהגיד שדוטק ישמע טוב יותר מFNQ....

אין מה לריב פה ככה אתם חושבים ואני לא מנסה לשנות את זה ..פשוט אני חושב אחרת..

אני לא יקנה קליפורניה בום למרות כול השוות שלך ובאמת שלא השם מפריע לי אלה מפריע לי שלהרבה אנשים שאני מכיר זה היתפוצץ....

אני מעדיף לשלם עוד 400שקל וליקנות משהוא נורמלי....

אתה יודע שי!

ויטלי שמע את הדוטק של מתן עם ההגברה של קליפורניה

ויטלי שמע את הדוטק עם הגברה של פלאנט אודיו או חברה אחרת לא זוכר

והיה הבדל ענק פשוט ענק בצליל ....ואל תז*** המוח וואט זה וואט אכן יש הבדל שמיע בן מגברים..

שכבוד מתן יבוא וישמע את FNQ שלי וירוץ הבית עם הזנב בין הרגליים...

יום טוב!

פורסם

אבל למה אתה לא מודה שהמגבר של מתן יותר טוב?? למה אתה לא מודה.

וזה לא עוד 400 שקל זה עוד 1000 שקל תוספת.

קליפורניה בום יש רק בארץ אין בשום מקום בעולם אחר.

בגלל זה אין מומחים. קליפורניה בום זה בדיוק כמו המגברים הפשוטים של לנזר ה1200 ה1000

בדיוק אותו מכלול.

ושאתה אומר שהמגבר מתפוצץ.....תגיד לי מה מתפוצץ במגבר. איזה חלק בדיוק...

ולמה זה קורה.

אם אתה לא יודע אז סתום תפה שלך כי לא מתפוצץ כלום.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...