Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

2 מזרקים מתוך 4 מתו, מזרימים יותר מדי סולר והשתיים האחרים בדרך. מדובר ברנו מגאן 2 1.5 טורבו דיזל 2004. אשמח לקבל מקומות לתיקונם או לקנות חדשים.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם (נערך)

238000

עריכה אחרונה על ידי Unrated

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

מצאתי מוכר באיביי מוכר מזרק ב700 חדש מקורי של דלפי, יש לו 4 כאלה מחיר כולל משלוח, הוא מוכן לשלוח ללא קופסא ולהצהיר שעולה 70$ ולהצהיר שהמוצר פגום/לא תקין.

מה אופן הפעולה של המכס? יחייבו אותי על מע"מ ומס?

פורסם

דיברתי איתו, יש לו רק 3..איך רואים במכירה שזה כולל מכס?

בכל מקרה כנראה את אני יזמין את הרביעי ממקום אחר, עושים על החלקים האלה בעיות במכס?

פורסם

עושים גם עושים.

תפתח חשבון ב- SHIPITO.

https://il.shipito.com

תשלח את הקניה לכתובת הוירטואלית באוסטריה ומשם לישראל.

היתרון בשירות שלהם הוא בכך שאתה זה שמכין את הצהרת המכס שתודבק

על החבילה וכן את פרטי תכולתה.

היות ולא מדובר בחבילה גדולה, יש סיכוי שהיא לא תעצר לבדיקה במכס.

פורסם

רשום למטה import chargers

המזרקים האלה נשלחים דרך התוכנית שילוח של איביי

פעם אחרונה שהזמנתי משהו גדול החברת שילוח בארץ התקשרה ואמרה שמה שהזמנתי צריך אישור משרד תחבורה וחייבו אותי בעוד 40 או 50 שקל

• תוכן חדש...