Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 25 יש לי ניסיון עבדתי במוסך 2 שנים + למדתי עוד הרבה ביוטיוב איך לתקן כמעט כל חלק ברכב + חשמל ודיאגנוסטיקה.

פחחות וצבע גם מבין אבל אין הרבה ניסיון.

ואני עושה עבודה איכותית לא עושה מעקפים ולא חאפר. 8)

בזמנו שעבדתי בגיל 18 שילמו לי 160 שקל ליום עבודה שזה גורנישט

עכשיו כמה לדעתכם אפשר לקבל במוסך לשעת עבודה?

יש מוסכים שמשלמים מעל 40 שקל?

תודה לעוזרים :]

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי הסיכוי מאוד קלוש לקבל מעל שכר מינימום בתור התחלה, אבל תנסה להכין קורות חיים מסודר ויפה ושלח למוסכי היבואנים.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

ממש לא, הסיכויים גבוהים מאוד שתקבל מינימום "וזה יעלה בהמשך".

מכיר מכונאים רכב ותיקים שמרוויחים 6 ומשהו נטו, ואפילו פחות, כולל נסיעות.

אין שכל מתגמל , אין כלום. בעלי המוסכים הפכו את הענף הזה לענף של בני מיעוטים שמשלמים להם קצת אבל מרביצים עבודה.

יחס של פועלים גועל נפש, כמה פעמים התייחסו אליי מגעיל רק בגלל שאני יהודי.

(ולא עבדתי במוסך אחד).

שמע לי , תתרחק מהענף , אלא אם יש לך קרוב משפחה שהוא בעל המוסך או משהו.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

וואאווו לא ידעתי שזה המצב..

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

6 ומשהו נטו זה 45 שקל לשעה (ברוטו).יותר נכון מקבלים 4, 3.5 (משכורת מינימום). תבדוק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

במקצוע שלא מכבד את העובדים שלו אין פלא שרמת השירות לרוב נמוכה.

מעניין אם ישנם מוסכים בארץ שבהם המצב שונה.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• ספונסר פורום
פורסם

לא מדויק בכלל. אתה מוזמן לראיון עבודה במוסך גבע ותכיר מוסך מסוג אחר עם תנאים אחרים

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

תמיד יש לי מחשבה למה אין (או שיש מעט מאוד) מוסך ברמה גבוהה עם אנשים מומחים בלבד שירוויחו סכומים נכבדים כמכונאים, וכל המוסך עצמו יראה תמיד תמיד תמיד נקי ומסודר (למשל שלא יעשנו באזור העבודה ויעמדו וידברו שם בסחבקיה). אני גם מתכון למקומות שהגישה אליהם היא לא דרך אזורי תעשייה שנראים כמו חורבות (וכנ"ל מבנה המוסך עצמו).

אני בטוח שיש מוסכים שהמכונאים שם מרוויחים טוב יחסית ושווים כל אגורה.

פורסם (נערך)
6 ומשהו נטו זה 45 שקל לשעה (ברוטו).יותר נכון מקבלים 4, 3.5 (משכורת מינימום). תבדוק.

מכונאים ותיקים לא ירוויחו מינימום. בכל זאת, להיות ותיק מאוד ולהרוויח ככה זה יותר גרוע מלעבוד קשה מאוד בתור מתלמד ולהרוויח מינימום.

שלא יספרו סיפורים אחרים. כאילו שמוסך מורשה פה יציע למכונאי חסר נסיון 6 אלף. ימשוך אותו על מינימום לאורך תקופה...

לא סתם אנשים משתדלים לא להיכנס לתחום הזה וכל מוסכניק (יהודי) שדיברתי איתו אמר לי להתרחק מהתחום ולא לחזור.

העצוב שאני חולה מכוניות וכן יש רצון לתקן אותם.

נתפלל שקרוב משפחה יפתח מוסך משלו יום אחד.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

בכיף הייתי בא לגבע אבל זה בתל אביב רחוק לי ואני גר ברחובות

בכל מקרה תודה אני ינסה להסתדר אני בכל מקרה מחר ילך מוסך מוסך באזור תעשיה ברחובות ונראה כמה הם ישלמו פחות מ40 שקל לשעה אין על מה לדבר מ25 - 35 אי אפשר להתקיים בכבוד לצערי. טוב תודה לכולם אני יעדכן לגבי המוסכים כמה הם משלמים ונתקדם משם :]

פורסם

ועוד משהו דיברתי לפני כמה ימים עם חלקי חילוף ברחובות העבודה היא על המחשב ולהביא חלקים ללקוחות וידע במכונאות וחשמל הוא רוצה לשלם לי 30 שקל לשעה ועדיין לא החזרתי לו תשובה כי אני מעדיף לעבוד עם הידיים במוסך ולא לשבת בחלקי חילוף וזה 9 שעות ביום כולל שישי מה אתם אומרים אם אני לא ימצא כדאי לשקול את זה?

ועוד מה הוא אומר לי אל תספר לאף אחד מהעובדים שאתה מקבל 30 שקל כאילו זה מיליונים חה חה חה אם הם ישאלו תגיד 26 שקל

איזה שטויות. וזה מה זה הרתיח אותי! :evil:

פורסם

תנסה אצל יבואני הרכב, אני עובד באחד כזה. אין לי תעודות מכונאי(מתכנן ללמוד), ואני רחוק משכר מינימום עם תנאים ויחס מעולים.

אם יש לך ניסיון אז אין סיבה שלא תצליח ”לשווק“ את עצמך.

פורסם
איפה הם נמצאים? גם אני ישמח לדעת
הייתה פעם ב"אוטו-בנץ"? מביקור קצר התרשמתי מאוד מרמת הסדר, הניקיון ואיכות הפקידה... בכל מקרה לא נראה לי כי הייתי מטפל שם עקב המחיר המאוד גבוה.

כדאי לציין כי לאחר מספר שנים בהם מתנסים ומכירים אנשים ניתן לעבוד אחרי שעות העבודה ולהרוויח לא מעט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...